Hankook gumiabroncsok

1941-ben alapították Chosun Tire Company néven, székhelye Szöulban található. A ma is ismert Hankook Tire Manufacture nevet 1968-ban vették fel.

1979-ben építették fel a Daejon gyárat, amely a világ legnagyobb gumiabroncs gyárai közé sorolható. 1981-ben a Hankook gumiabroncs gyár létrehozta amerikai leányvállalatát Hankook Tire America Corporation néven. 1994 egy igen mozgalmas év volt a gyár életében. A Hankook létrehozza tengerentúli leányvállalatát Pekingben, felépít egy rendkívül korszerű automatizált gyárat Keumsan városában, Koreában, majd létrehozza az Európai Műszaki Központot Hannoverben. 2001-ben Rotterdam városában felépíti Az Európai Elosztó Központot majd 2003-ban stratégiai szövetséget alakít ki a Michelinnel.

2006-ban történt az alapkő letétele az első európai gyárban, mely Magyarországon, Dunaújvárosban épült.

2007-ben a Hankook gumiabroncs gyár elnyeri a világ hetedik legnagyobb gumiabroncs gyártója címet és megkezdik a termelést a magyarországi gyárban, Keumsanban építenek egy vizes próbapályát, illetve bővítik a gyárat.

A Hankook gumiabroncs gyártó cég hosszas történelme során kivívta magának a kellő elismerést termékei iránt. Gumiabroncsai rendre az élmezőnyben teljesítenek a független teszt eredményeken. Kiemelkedő megbízhatósága mellett az ára bizonyul igazán vonzónak.

Hankook gumiabroncsot keresel?

Hankook
DH05+
Hankook
AU03+
Hankook
AM09
Hankook
AH35
Hankook
AL10+
Újonnan kifejlesztett kormányzott abroncs hosszú távú használatra, kiváló üzemanyag-hatékonysággal, még nagyobb futásteljesítménnyel és megnövekedett terhelési indexszel. Még kiválóbb menetteljesítményt biztosít autópályán és még inkább környezetbarát termék lett.
Hankook
AH31
Négy évszakos kormányzott abroncs kiváló teljesítménnyel távolsági és regionális felhasználásra. A 3D-s lamella kialakítás jobb tapadást, megnövelt futásteljesítményt, kontrollált és szabályos kopást tesz lehetővé. A spirál öv megnövelt terhelhetőséget és stabil tapadást biztosít.
Hankook
DH31
Négy évszakos hajtott abroncs kiváló teljesítménnyel távolsági és regionális felhasználásra. A bordaszerkezet, a 3D-s lamellák és a hatszögletű mintablokkok kombinációja nagyobb tapadást, megnövelt futásteljesítmény, szabályos kopást és kiváló kezelhetőséget biztosít.
Hankook
DH35
Hankook
TH31
Hankook
AL20
Hankook
DL20W
Hankook
AW02
Hankook
DM09
Forgásirányos terepes abroncs hajtott tengelyre kiváló kezelhetőséggel és a legjobb kapaszkodó képességgel. Fokozott teljesítmény terepen és megnövelt ellenálló képesség a mechanikai sérülésekkel szemben. Az optimalizált karkasz kialakítás eredményeként a legjobb tartósság érhető el.
Hankook
AH22
Hankook
TH10
Pótkocsi abroncs regionális használatra. Kiváló kopásállóságú abroncs, mely tökéletesen alkalmas a regionális és a kanyargós utakon való közlekedésre. A szabályos kontúrral rendelkező futófelület optimalizált formája kivételes futásteljesítményt garantál.
Hankook
DH05
Hajtott kerékre, közepes távolságokra való abroncs, mely fokozott tapadási képességgel és vonóerővel rendelkezik. Eltérő útviszonyok és időjárási feltételek mellett is egyenletes teljesítményszintet biztosít. Kiváló vezethetőség és fékezés vizes és havas úton.
Hankook
DL10
Hajtott tengelyre való abroncs speciálisan nagy távolságok megtételére tervezve. Jobb hajtóerő-átvitel nedves útfelületen, optimalizált futófelület kialakítás és széles csatornák. Jellemzője a kiváló futásteljesítmény, az egyenletes kopás és hatékony üzemanyag felhasználás.
Hankook
AL10
Hosszú élettartamú abroncs távolsági használatra kormányzott tengelyre. Rendkívül jó kezelhetőség az optimalizált futófelületi mintázatnak és a miniatűr lamelláknak köszönhetően. Nagyon jó egyenes futás, kiváló tapadás nedves úton, valamint megnövelt vízelvezető képesség.
Hankook
TL10
Üzemanyag takarékos pótkocsi abroncs hosszú távú fuvarozáshoz, melynek keveréke alacsony gördülési ellenállást és alacsony üzemi hőmérsékletet garantál. A körbefutó csatornák javítják a hatékony vízelvezetést. Kiemelkedő futásteljesítmény, sima és egyenletes kopás.
Hankook
TH22
Széles futófelületű abroncs rendkívül nagy futásteljesítménnyel és fokozott kopásállósággal regionális használatú pótkocsikhoz. A 4 cik-cakk alakú hosszanti csatorna optimális vízelvezetést biztosít. A csatornarepedés és az övelválás ellen kőkivető rendszer véd.
Hankook
AH22+
Prémium kormányzott abroncs regionális használatra. Jellemzője a jobb teljesítmény, megbízható irányíthatóság és a hosszú élettartamú futófelület. A megnövelt szövetváz-profil a megerősített övhuzalokkal kiváló tartósságot és nagyon alacsony gördülési ellenállást biztosít.
Hankook
TL10+
Hankook
DL10+
Továbbfejlesztett abroncs hajtott tengelyre távolsági felhasználásra. Innovatív vállblokkok optimalizált kötőelemmel, melyek meggátolják a rendellenes kopást és kitűnő nyomaték átvitelt biztosítanak. A 3D lamellák megnövelik az élettartamot és a futásteljesítményt.
Hankook
DM04
Terepre tervezett, hajtott tengelyre való abroncs mély, széles futófelülettel. Az erőteljes, robusztus acélöv konstrukció tartósságot és hosszú élettartamot biztosít. A nagy futófelületi blokkok és a speciális keverék ellenáll a vágásokkal és benyomódásokkal szemben.