Hankook gumiabroncsok

1941-ben alapították Chosun Tire Company néven, székhelye Szöulban található. A ma is ismert Hankook Tire Manufacture nevet 1968-ban vették fel.

1979-ben építették fel a Daejon gyárat, amely a világ legnagyobb gumiabroncs gyárai közé sorolható. 1981-ben a Hankook gumiabroncs gyár létrehozta amerikai leányvállalatát Hankook Tire America Corporation néven. 1994 egy igen mozgalmas év volt a gyár életében. A Hankook létrehozza tengerentúli leányvállalatát Pekingben, felépít egy rendkívül korszerű automatizált gyárat Keumsan városában, Koreában, majd létrehozza az Európai Műszaki Központot Hannoverben. 2001-ben Rotterdam városában felépíti Az Európai Elosztó Központot majd 2003-ban stratégiai szövetséget alakít ki a Michelinnel.

2006-ban történt az alapkő letétele az első európai gyárban, mely Magyarországon, Dunaújvárosban épült.

2007-ben a Hankook gumiabroncs gyár elnyeri a világ hetedik legnagyobb gumiabroncs gyártója címet és megkezdik a termelést a magyarországi gyárban, Keumsanban építenek egy vizes próbapályát, illetve bővítik a gyárat.

A Hankook gumiabroncs gyártó cég hosszas történelme során kivívta magának a kellő elismerést termékei iránt. Gumiabroncsai rendre az élmezőnyben teljesítenek a független teszt eredményeken. Kiemelkedő megbízhatósága mellett az ára bizonyul igazán vonzónak.

Hankook gumiabroncsot keresel?


Hankook
AH31
Négy évszakos kormányzott abroncs kiváló teljesítménnyel távolsági és regionális felhasználásra. A 3D-s lamella kialakítás jobb tapadást, megnövelt futásteljesítményt, kontrollált és szabályos kopást tesz lehetővé. A spirál öv megnövelt terhelhetőséget és stabil tapadást biztosít.
Hankook
AH33
Hankook
AH35
Négy évszakos, kormányzott tengelyre szerelhető gumiabroncs változatos útviszonyokhoz. Speciális bordázatú design, mely a 3D-s lamellák segítségével magas futásteljesítményt és kiemelkedő vonóerőt biztosít. Az övek minimalizált mozgása csökkenti a hőtermelést. Az optimalizált karkasz szerkezete jobb…
Négy évszakos, kormányzott tengelyre szerelhető gumiabroncs változatos útviszonyokhoz. Speciális bordázatú design, mely a 3D-s lamellák segítségével magas futásteljesítményt és kiemelkedő vonóerőt biztosít. Az övek minimalizált mozgása csökkenti a hőtermelést. Az optimalizált karkasz szerkezete jobb vezelést és kormányzást kínál. Az optimalizált peremszerkezet a könnyebb újrafutózhatóságért. A széles futófelület-kialakítás nagy futó-gumi mennyiséget biztosít, ami kitűnő futásteljesítményt eredményez.
Hankook
AH51
Hankook
AL10+
Újonnan kifejlesztett kormányzott abroncs hosszú távú használatra, kiváló üzemanyag-hatékonysággal, még nagyobb futásteljesítménnyel és megnövekedett terhelési indexszel. Még kiválóbb menetteljesítményt biztosít autópályán és még inkább környezetbarát termék lett.
Hankook
AL20
Bármely tengelyre szerelhető gumiabroncs hosszú távolságokra. Nagy távolságokra megfelelő, prémium gumiabroncs, nagy futásteljesítménnyel és rendkívül alacsony gördülési ellenállással. A mintaelemek megnövelt merevsége kiváló gördülési ellenállási jellemzőket biztosít. Az okos vállrészi mintaelem kialakításnak…
Bármely tengelyre szerelhető gumiabroncs hosszú távolságokra. Nagy távolságokra megfelelő, prémium gumiabroncs, nagy futásteljesítménnyel és rendkívül alacsony gördülési ellenállással. A mintaelemek megnövelt merevsége kiváló gördülési ellenállási jellemzőket biztosít. Az okos vállrészi mintaelem kialakításnak köszönhetően a kezdeti rendellenes futófelületi kopás megelőzhető. A lépcsős mintaárkok javítják a kormányzási teljesítményt és megelőzik a kavicsok beszorulását. A cikk-cakkos mintaárok kialakítás javítja a vonóerőáviteli teljesítményt a mintaelemélek nagy merevségének köszönhetően.
Hankook
AL20W
Hankook
AL22
Bármely tengelyre szerelhető gumiabroncs távolsági buszokhoz. Kiváló fékezési teljesítményt és kényelmes utazást biztosít az optimalizált szövetvázszerkezetnek és peremmag profilnak köszönhetően. A cikkcakkos és egyenes csatornák kiváló tapadást biztosítanak az autópályán. A középborda magas futásteljesítményt…
Bármely tengelyre szerelhető gumiabroncs távolsági buszokhoz. Kiváló fékezési teljesítményt és kényelmes utazást biztosít az optimalizált szövetvázszerkezetnek és peremmag profilnak köszönhetően. A cikkcakkos és egyenes csatornák kiváló tapadást biztosítanak az autópályán. A középborda magas futásteljesítményt és kiváló kezelhetőséget biztosít. A multi-3D lamellák megbízható tapadást és kiváló fékteljesítményt garantálnak.
Hankook
AL26
Hankook
AL50
Hankook
AL51
Hankook
AM09
Bármely tengelyre szerelhető gumiabroncs vegyes használatra, jobb közúti/terepi teljesítménnyel. A futásirányba állított mintázat a kiváló kezelhetőséget valamint vonóerőtávitelt szolgálja akár nedves és sáros útfelületen is. Az összekötőelemek a középső részen kiemelkedő egyenesfutást és ütközéselnyelést…
Bármely tengelyre szerelhető gumiabroncs vegyes használatra, jobb közúti/terepi teljesítménnyel. A futásirányba állított mintázat a kiváló kezelhetőséget valamint vonóerőtávitelt szolgálja akár nedves és sáros útfelületen is. Az összekötőelemek a középső részen kiemelkedő egyenesfutást és ütközéselnyelést biztosítanak a mintaelemeknél, ami javítja a tartósságot. A kúpos kialakítású mintaelemek rugalmasan reagálnak az oldalirányú ütésekre.
Hankook
AM11
Hankook
AM15
Kormányzott és pótkocsi pozícióba felszerelhető rendkívül tartós, széles abroncs vegyes felhasználásra mély mintázattal a nagyon magas futásteljesítmény és jobb hajtóerő-átvitel elérésére. A nyitott blokkok megelőzik a rendellenes kopást és kiváló tapadást biztosítanak.
Hankook
AM15+
Bármely tengelyre szerelhető gumiabroncs közútra és terepre. Széles, minden pozícióba felszerelhető gumiabroncs nagy futásteljesítménnyel, vegyes használathoz. A szélesebb, mélyebb mintaárkok a megerősített kőkilökő elemekkel megakadályozzák, hogy a kövek kifúrják az abroncsot, amivel maximálisra növelhető…
Bármely tengelyre szerelhető gumiabroncs közútra és terepre. Széles, minden pozícióba felszerelhető gumiabroncs nagy futásteljesítménnyel, vegyes használathoz. A szélesebb, mélyebb mintaárkok a megerősített kőkilökő elemekkel megakadályozzák, hogy a kövek kifúrják az abroncsot, amivel maximálisra növelhető a futásteljesítmény. Az extra széles futófelületi mintablokkoknak és a mély csatornáknak köszönhetően rendkívül nagy a futásteljesítmény. Az optimalizált összekötő hidakkal ellátott, nyitott vállrészi mintablokkok megelőzik az egyenetlen kopást, és a terepi viszonyok között is kiváló tapadást biztosítanak. A különösen széles csatornák kialakításuknál fogva kiváló kőkilökő képességgel bírnak, és a tapadást is elősegítik.
Hankook
AU04
Hankook
AU04+
Hankook
AW02
Hankook
AW02+
Hankook
DH05
Hajtott kerékre, közepes távolságokra való abroncs, mely fokozott tapadási képességgel és vonóerővel rendelkezik. Eltérő útviszonyok és időjárási feltételek mellett is egyenletes teljesítményszintet biztosít. Kiváló vezethetőség és fékezés vizes és havas úton.
Hankook
DH31
Négy évszakos hajtott abroncs kiváló teljesítménnyel távolsági és regionális felhasználásra. A bordaszerkezet, a 3D-s lamellák és a hatszögletű mintablokkok kombinációja nagyobb tapadást, megnövelt futásteljesítmény, szabályos kopást és kiváló kezelhetőséget biztosít.
Hankook
DH35
Négy évszakos, meghajtott tengelyre szerelhető gumiabroncs változatos útviszonyokhoz. Az új mintázat és a 3 dimenziós lamellák alacsony gördülési ellenállást és kiváló vezetési teljesítményt biztosítanak. Széles futófelület 4 cikk-cakkos csatornával. A 4 cikkcakkos csatornával rendelkező széles futófelület…
Négy évszakos, meghajtott tengelyre szerelhető gumiabroncs változatos útviszonyokhoz. Az új mintázat és a 3 dimenziós lamellák alacsony gördülési ellenállást és kiváló vezetési teljesítményt biztosítanak. Széles futófelület 4 cikk-cakkos csatornával. A 4 cikkcakkos csatornával rendelkező széles futófelület nagy futásteljesítményt és kiváló vezetési élményt biztosít különböző körülmények között. Az övek minimális mozgásának köszönhetően kisebb a hőfejlődés. Az optimalizált karkasz kényelmes futást és jó kezelhetőséget biztosít. Optimalizált perem kialakítás a kiváló újrafutózhatóság érdekében.
Hankook
DH51
Hankook
DL10+
Továbbfejlesztett abroncs hajtott tengelyre távolsági felhasználásra. Innovatív vállblokkok optimalizált kötőelemmel, melyek meggátolják a rendellenes kopást és kitűnő nyomaték átvitelt biztosítanak. A 3D lamellák megnövelik az élettartamot és a futásteljesítményt.
Hankook
DL20W
A DL10+ továbbfejlesztett gumiabroncsa hajtott tengelyre távolsági felhasználásra. Innovatív vállblokkok optimalizált kötőelemmel, melyek meggátolják a rendellenes kopást és kitűnő nyomaték átvitelt biztosítanak. A 3D lamellák megnövelik az élettartamot és a futásteljesítményt.
Hankook
DL22
Hankook
DL50
Hankook
DL51
Hankook
DM04
Terepre tervezett, hajtott tengelyre való abroncs mély, széles futófelülettel. Az erőteljes, robusztus acélöv konstrukció tartósságot és hosszú élettartamot biztosít. A nagy futófelületi blokkok és a speciális keverék ellenáll a vágásokkal és benyomódásokkal szemben.
Hankook
DM09
Forgásirányos terepes abroncs hajtott tengelyre kiváló kezelhetőséggel és a legjobb kapaszkodó képességgel. Fokozott teljesítmény terepen és megnövelt ellenálló képesség a mechanikai sérülésekkel szemben. Az optimalizált karkasz kialakítás eredményeként a legjobb tartósság érhető el.
Hankook
DM11
Hankook
DW07
Hajtott tengelyre való gumiabroncs zord téli időjáráshoz. Az optimalizált ötszögű mintaelemek és a fűrészfogas élkialakítás maximális tapadást nyújt havas és jeges utakon. Maximálisra növelt tapadás és a vonóerőátvitel havon, akár félig kopott állapot után is. Ez az egyes mintázati elemek 7 db élének…
Hajtott tengelyre való gumiabroncs zord téli időjáráshoz. Az optimalizált ötszögű mintaelemek és a fűrészfogas élkialakítás maximális tapadást nyújt havas és jeges utakon. Maximálisra növelt tapadás és a vonóerőátvitel havon, akár félig kopott állapot után is. Ez az egyes mintázati elemek 7 db élének köszönhető, amivel a mintaelemélek teljes hossza is megnőtt. A mintaelemek nagyobb merevsége a 3D-s lamelláknak köszönhető, ami maximálisra növeli az élező hatást. A havas úton nyújtott vonóerőátvitel és fékteljesítmény javítható a három cikk-cakkos mintaárok kereszteződési pontjának kiszélesítésével. A körbefutó mintaelemek dőlésének megakadályozása és a mintaelemek merevségének biztosítása az összekapcsolódó összekötőelemekkel növeli a stabilistást nagy sebességgel történő vezetés esetén. A mintaelemek merevsége közepes fokú kopás után is fennmarad. A mintaelemek közötti minimális mozgás csökkenti a gördülélsi ellenállást, amit a négy félmintaárok tesz lehetővé. Ennek köszönhetően nagyobb vonóerátvitel érhető el, ami növeli a futásteljesítményt is.
Hankook
TH22
Széles futófelületű abroncs rendkívül nagy futásteljesítménnyel és fokozott kopásállósággal regionális használatú pótkocsikhoz. A 4 cik-cakk alakú hosszanti csatorna optimális vízelvezetést biztosít. A csatornarepedés és az övelválás ellen kőkivető rendszer véd.
Hankook
TH31
Négy évszakos pótkocsi gumiabroncs változatos útviszonyokhoz. Az új technológia és kialakítás nagyobb biztonságot, valamint gazdasági előnyt nyújt az ügyfeleknek. Kiváló vonóerőátvitelt és vízelvezetést biztosít különféle útviszonyok mellett. A ferde falú mintaárkokkal megelőzhető azok eltömődése. A…
Négy évszakos pótkocsi gumiabroncs változatos útviszonyokhoz. Az új technológia és kialakítás nagyobb biztonságot, valamint gazdasági előnyt nyújt az ügyfeleknek. Kiváló vonóerőátvitelt és vízelvezetést biztosít különféle útviszonyok mellett. A ferde falú mintaárkokkal megelőzhető azok eltömődése. A széles vállrész javítja a stabilitást és szabályozza a futófelület kopását, aminek köszönhetően kisebb az egyenetlen kopás.
Hankook
TL20
Prémium pótkocsi abroncs nagy távolságokra, amelyre jellemző az alacsony üzemanyag fogyasztás és gördülési ellenállás, valamint a magas futásteljesítmény. A két fő mintaárokkal és szélesebb bordákkal kialakított mintázat maximális üzemanyag-hatékonyságot és jobb vezetési élményt biztosít.
Hankook
TM11
Hankook
TM15
Pótkocsi gumiabroncs közútra és terepre. A kiváló félterepes futókeverék és a továbbfejlesztett kőkivető mintázat hozzájárulnak a kiemelkedő tartóssághoz. A korábbihoz képest nagyobb csatornaszélesség a nagyobb tapadás érdekében. A csatornák közepén lévő kőkilökő borda megakadályozza a kövek beszorulását.…
Pótkocsi gumiabroncs közútra és terepre. A kiváló félterepes futókeverék és a továbbfejlesztett kőkivető mintázat hozzájárulnak a kiemelkedő tartóssághoz. A korábbihoz képest nagyobb csatornaszélesség a nagyobb tapadás érdekében. A csatornák közepén lévő kőkilökő borda megakadályozza a kövek beszorulását. Az összekötő híd növeli a mintaelemek merevségét, és egyenletesebb kopást eredményez.