Hankook gumiabroncsok

1941-ben alapították Chosun Tire Company néven, székhelye Szöulban található. A ma is ismert Hankook Tire Manufacture nevet 1968-ban vették fel.

1979-ben építették fel a Daejon gyárat, amely a világ legnagyobb gumiabroncs gyárai közé sorolható. 1981-ben a Hankook gumiabroncs gyár létrehozta amerikai leányvállalatát Hankook Tire America Corporation néven. 1994 egy igen mozgalmas év volt a gyár életében. A Hankook létrehozza tengerentúli leányvállalatát Pekingben, felépít egy rendkívül korszerű automatizált gyárat Keumsan városában, Koreában, majd létrehozza az Európai Műszaki Központot Hannoverben. 2001-ben Rotterdam városában felépíti Az Európai Elosztó Központot majd 2003-ban stratégiai szövetséget alakít ki a Michelinnel.

2006-ban történt az alapkő letétele az első európai gyárban, mely Magyarországon, Dunaújvárosban épült.

2007-ben a Hankook gumiabroncs gyár elnyeri a világ hetedik legnagyobb gumiabroncs gyártója címet és megkezdik a termelést a magyarországi gyárban, Keumsanban építenek egy vizes próbapályát, illetve bővítik a gyárat.

A Hankook gumiabroncs gyártó cég hosszas történelme során kivívta magának a kellő elismerést termékei iránt. Gumiabroncsai rendre az élmezőnyben teljesítenek a független teszt eredményeken. Kiemelkedő megbízhatósága mellett az ára bizonyul igazán vonzónak.

Hankook gumiabroncsot keresel?


Hankook
H740 KINERGY 4S
Hankook
H750 KINERGY 4S 2
Hankook
Hankook W320
Hankook
Hankook W452
Hankook
K107 VENTUS S1 EVO
Hankook
K117 VENTUS S1 EVO 2
A legtökéletesebb egyensúly vizes és száraz felületen nyújtott teljesítményben! Nagy sebesség melle is szabályozott, pontos kormányzási élmény. A minimális gördülési ellenállásnak és az optimális profilkialakításnak köszönhetően megfelel a legszigorúbb környezetvédelmi követelményeknek, miközben
Hankook
K117B VENTUS S1 EVO 2
Hankook
K120 VENTUS V12 EVO 2
Hankook
K125 VENTUS PRIME 3
A Hankook Ventus Prime mintázatban 4 hosszanti csatorna kapott helyett az aszimmetrikus profilban, ezáltal könnyebbé vált a vízelvezetés. A mintaélek lekerekítése nagyobb tapadást eredményeztek, amivel nőt a fékezés hatékonysága és a tapadás. A gördülési ellenállás csökkentésének érdekében új, erős…

A Hankook Ventus Prime mintázatban 4 hosszanti csatorna kapott helyett az aszimmetrikus profilban, ezáltal könnyebbé vált a vízelvezetés. A mintaélek lekerekítése nagyobb tapadást eredményeztek, amivel nőt a fékezés hatékonysága és a tapadás.

A gördülési ellenállás csökkentésének érdekében új, erős tapadású szilika keveréket alkalmaztak. Ennek hatására gördülési ellenállás csökkentése mellett nőt a gumiabroncs vizes úton történő fékteljesítményei.

Hankook
K125 VENTUS PRIME3
Hankook
K125B VENTUS PRIME3
Hankook
K127 ION EVO
Hankook
K127 VENTUS S1 EVO 3
Prémium autógyártók által választott, nagy teljesítményű abroncs Kiváló kezelhetőség nagy sebesség mellett Optimális teljesítmény vizes körülmények között Prémium autógyártók választása Futókeverék Az Aqua Pine gumikeverék olyan nyersanyagokat is tartalmaz, mint például…

Prémium autógyártók által választott, nagy teljesítményű abroncs

  • Kiváló kezelhetőség nagy sebesség mellett
  • Optimális teljesítmény vizes körülmények között
  • Prémium autógyártók választása

Futókeverék

  • Az Aqua Pine gumikeverék olyan nyersanyagokat is tartalmaz, mint például a tűlevelűekből kinyert gyanták és a növényi olajok, melyeket fejlett technológiával kevernek össze. Ez emeli a futófelület keménységét, és kiváló teljesítményt és stabilitást biztosít nedves úton.

Aramid hibrid övbetét

  • Megerősíti az abroncsot, hogy ellenálljon a magas kimeneti teljesítménynek és gyorsulásnak induláskor.

Nagy szilárdságú acél övbetét

  • A külső behatásokat tökéletesen elnyelő, nagy szilárdságú övbetétek alkalmazásával javul az abroncs élettartama és az utazási kényelem egyaránt.

Nagy merevségű külső vállrész

A külső vállblokkokat kiszélesítették, hiszen kanyarvételkor itt összpontosul a súly és megnő a talajra kifejtett erő. Kanyarban a maximális tapadási erőről az aramid hibrid övbetét gondoskodik, amely bármilyen körülmények között biztosítja az egyenletes és maximális tapadási felületet Ezáltal a száraz kezelhetőség is javult 15%-kal.

Hankook
K127 VENTUS S1 EVO3
Hankook
K127B VENTUS S1 EVO3
Hankook
K127E VENTUS S1 EVO3 EV
Hankook
K129 VENTUS S1 EVO Z
Hankook
K135 VENTUS PRIME4
Hankook
K435 KINERGY ECO 2
Széles oldalsó mintaárkok A futófelületbe belsejébe épített széles oldalsó mintaárkok kiváló ellenállóképességet biztosítanak a vízensiklással szemben. Aszimmetrikus futófelületi mintázat A futófelület külső részének megnövelt merevsége jobb kezelhetőséget nyújt száraz útfelületen. Új futófelületi…

Széles oldalsó mintaárkok

A futófelületbe belsejébe épített széles oldalsó mintaárkok kiváló ellenállóképességet biztosítanak a vízensiklással szemben.

Aszimmetrikus futófelületi mintázat

A futófelület külső részének megnövelt merevsége jobb kezelhetőséget nyújt száraz útfelületen.

Új futófelületi keverék

Az új keverékek javítják a fékezési teljesítményt nedves úton valamint a kopásteljesítményt az abroncs egyéb kedvező jellemzőinek feláldozása nélkül. Az optimalizált sűrűséggel kapcsolódó molekulák különösen a kopási jellemzőket javítják. A fejlett keverési technológia a nagy töltöttségű kitöltőanyaggal és a nagy molekulasúlyú funkcionális polimerrel javítja a nedves úton nyújtott teljesítményt és ezzel egyidejűleg a kopási jellemzőket is

Széles egyenes 3 csatornás mintaárkok

A három csatornás mintaárkok optimális szélessége és elhelyezése kiváló teljesítményt biztosít nedves úton való vezetéshez. A széles külső mintaárkok maximális vízkiszorítást nyújtanak, ami javítja a vonóerőátvitelt nedves úton.

Hankook
K435 KINERGY ECO2
Hankook
W330A
Hankook
WINTER ICEPT EVO2 W320
Hankook
WINTER ICEPT EVO2 W320B
Hankook
WINTER ICEPT EVO3 W330
Hankook
WINTER ICEPT ION IW01
Hankook
WINTER ICEPT RS W442
Hankook
WINTER ICEPT RS2 W452
Hankook
WINTER ICEPT RS3 W462
Hankook
WINTER ICEPT RS3 W462B

pályázati logó