Matador gumiabroncsok

A Matador gyárat 1905-ben alapították, kezdetben gumi termékek gyártásával foglalkoztak, majd 1925-től kezdődött el a gumiabroncs gyártás.

A Matador telephelye, a mai Szlovákia területén Púchovban található. 1998-ban a világ egyik legnagyobb gumiabroncs gyártója a Continental többségi tulajdonrészt vásárolt a szlovákiai gyárban.

A vezetés átszervezése és a gyártó sorok modernizálása után kezdődött el a Continental teherabroncsok gyártása, a jól megszokott Matador abroncsok mellett.

A Matador gumiabroncsok az úgynevezett budget kategóriás abroncsok közé sorolható, lényegesen olcsóbb áron vásárhatóak meg, mint a prémium kategóriás gumi szettek, de megbízhatóságát és menetteljesítményét ez nem befolyásolja.

A gumiabroncsok biztos tapadást, halk menet zajt és kedvező fogyasztást nyújtanak a változatos időjárási körülmények között.

A Matador gumi megbízhatóságát a Continental minőség is szavatolja, így bátran ajánljuk Önnek a Matador gumiabroncsokat!

Matador gumiabroncsot keresel?


Matador
HECTORRA 5
Matador
HECTORRA VAN
Matador
MP46 HECTORRA 2
Matador
MP47 HECTORRA 3
Kiváló kezelhetőség és sportos kialakítás. Kompakt kategóriás járművektől (3 csatornás mintázat) SUV-kig (4 csatornás mintázat) Magas szintű vezetési biztonság nedves időben A jobb vízelvezetés révén biztonságosabb a vezetés nedves úton, és csökken a vízre…

Kiváló kezelhetőség és sportos kialakítás.

Kompakt kategóriás járművektől (3 csatornás mintázat) SUV-kig (4 csatornás mintázat)

 • Magas szintű vezetési biztonság nedves időben

  • A jobb vízelvezetés révén biztonságosabb a vezetés nedves úton, és csökken a vízre felúszás veszélye.

 • Jó kezelhetőség és rövidebb fékút

  • A vonó- és fékezőerők tökéletes továbbítása közvetlen kormányreakciót eredményez az úton. Száraz úton jó a kezelhetőség és rövid a fékút.

 • Nagyobb futásteljesítmény

  • Az egyenletes nyomáseloszlás az érintkezési felületen csökkenti az abráziót. Ez pedig növeli a futásteljesítményt.

 • Mérsékelt zajszint

  • A csökkentett zajkibocsátás pozitívan hat a vezetési kényelemre.

Matador
MP54 SIBIR SNOW
Matador
MP62 ALL WEATHER EVO
Minden időjárásra készen áll Fokozott vezetési stabilitás bármilyen időben A futófelület kanyarban mutatott merevségének köszönhetően az abroncs jobb erőátvitelt biztosít az út felé. Ez fokozza a kezelhetőséget száraz úton. Jobb…

Minden időjárásra készen áll

 • Fokozott vezetési stabilitás bármilyen időben

  • A futófelület kanyarban mutatott merevségének köszönhetően az abroncs jobb erőátvitelt biztosít az út felé. Ez fokozza a kezelhetőséget száraz úton.

 • Jobb fékteljesítmény és vonóerő-átadás

  • A mintázat optimalizált kialakítása és lamellái fokozott vonóerő-átadást garantálnak. Ez havas úton javítja a fékezést és a vonóerő-átadást.

 • Vízre felúszás mérsékelt kockázata

  • A továbbfejlesztett vízelvezetés csökkenti a vízre felúszás kockázatát.

Matador
MP72 IZZARDA A/T 2
Kiváló tapadás a terepen és off-road tartósság Tapadás, mint még soha Az új, modern futófelület mintázat és az oldalfal kialakítása kiemelkedő terepvontatást nyújt. A váltakozó hornyok garantálják a fokozott öntisztulást. Magas szintű sérülésállóság terepen …

Kiváló tapadás a terepen és off-road tartósság

 • Tapadás, mint még soha
  • Az új, modern futófelület mintázat és az oldalfal kialakítása kiemelkedő terepvontatást nyújt. A váltakozó hornyok garantálják a fokozott öntisztulást.
 • Magas szintű sérülésállóság terepen
  • Kiváló ellenállás a blokk sérülései ellen, amit a stabilizált futófelületi blokk élek biztosítják.
 • Jelentősen fokozott zajcsökkentés és menetkényelem
  • Az új, optimalizált futófelület-kialakítás mindenkor kényelmes és csendes vezetést biztosít.
Matador
MP82 CONQUERRA 2
A Matador MP82 CONQUERRA 2 nyári gumi kényelmes és biztonságos menetteljesítményt nyújt SUV tulajdonosoknak. Az új generációs MP82 mintázat kifejezetten SUV és off road felhasználóknak készült. A fejlesztésnél nagy hangsúlyt fektettek a biztonságra és a kényelmes menetkomfortra. Kiváló kezelhetőség,…

A Matador MP82 CONQUERRA 2 nyári gumi kényelmes és biztonságos menetteljesítményt nyújt SUV tulajdonosoknak. Az új generációs MP82 mintázat kifejezetten SUV és off road felhasználóknak készült. A fejlesztésnél nagy hangsúlyt fektettek a biztonságra és a kényelmes menetkomfortra. Kiváló kezelhetőség, alacsony zajszint, alacsony gördülési ellenállás és jó futásteljesítmény jellemzi a Matador MP82 nyári gumiabroncsát.

Matador
MP85 HECTORRA 4X4
Matador
MP92 SIBIR SNOW
Matador
MP93 NORDICCA
A Matador új zászlóshajója teljesen új téli mintázattal és erős téli teljesítménnyel érkezik. Az új MP 93 Nordicca csendesen, biztonságosan és hatékonyan teljesít téli körülmények között.  Teljesen új téli élmény, új mintázattal és erős téli teljesítménnyel. Fokozott tapadás és fékezési
Matador
MPS125 VARIANT ALL WEATHER
Biztonság, tartósság és csendesség egész éven át A Matador MPS 125 Variant gumiabroncs teljes éven át tartó tapadást és húzást biztosít, így elkerülhetjük a szezononkénti gumicserét. Az aszimmetrikus mintázat fokozott tapadást biztosít száraz, esős és havas körülmények között is. Az MPS 125 Varian…

Biztonság, tartósság és csendesség egész éven át

A Matador MPS 125 Variant gumiabroncs teljes éven át tartó tapadást és húzást biztosít, így elkerülhetjük a szezononkénti gumicserét.

Az aszimmetrikus mintázat fokozott tapadást biztosít száraz, esős és havas körülmények között is. Az MPS 125 Varian tökéletesen megfelel a könnyű haszongépjárművek számára. A fagypont alatti hőmérsékleten történő tapadást a különleges futófelület biztosítja, ami a tapadás mellett rugalmasságot is nyújt.

Matador
MPS330 MAXILLA 2
Nagyobb futásteljesítmény, kopásállóság és terhelhetőség Erős és szilárd futófelület, magas menetstabilitás kanyarban Rövidebb fékút nedves és száraz felületen Hatékony vízkiszorítását a gumiabroncs felületén, kitűnő aquaplaning ellenállás
Matador
MPS400 VARIANT ALL WEATHER 2
Gumiabroncs minden évszakra  Magas teljesítmény nedves úton Innovatív mintázatának köszönhetően a gumiabroncs nagyon jó tapadást, aquaplaning ellenállást és rövid féktávolságot biztosít nedves úton. Teljesen új teljesítmény a havon A hózsebek és…

Gumiabroncs minden évszakra 

 • Magas teljesítmény nedves úton
  • Innovatív mintázatának köszönhetően a gumiabroncs nagyon jó tapadást, aquaplaning ellenállást és rövid féktávolságot biztosít nedves úton.
 • Teljesen új teljesítmény a havon
  • A hózsebek és a barázdaszélek kombinációja jobb tapadást és erős fékezést eredményez a havas utakon. Így az abroncs megbízható téli biztonságot nyújt.
 • Extra vezetési stabilitás bármilyen időjárás esetén
  • A mintaközpont és a gumiabroncsok vállának optimalizált felépítése magas időtartamú vezetési stabilitást biztosít bármilyen időjárás esetén. Ez nagyban növeli a közúti biztonságot egész évben. Az MPS400-at úgy fejlesztették ki, hogy kezet tudjon nyújtani, amikor arra szüksége van.
Matador
MPS530 SIBIR SNOW
Matador
NORDICCA VAN
Kiválóan kiegyensúlyozott téli kisteher termék. A vizes és havas útviszonyok nagyfokú biztonsága és a kisteher-autókhoz szükséges futásteljesítmény új, kiváló szintet képvisel Magas biztonsági teljesítmény minden téli körülmények között Extra hosszú élettartamú futásteljesítmény