Matador gumiabroncsok

A Matador gyárat 1905-ben alapították, kezdetben gumi termékek gyártásával foglalkoztak, majd 1925-től kezdődött el a gumiabroncs gyártás.

A Matador telephelye, a mai Szlovákia területén Púchovban található. 1998-ban a világ egyik legnagyobb gumiabroncs gyártója a Continental többségi tulajdonrészt vásárolt a szlovákiai gyárban.

A vezetés átszervezése és a gyártó sorok modernizálása után kezdődött el a Continental teherabroncsok gyártása, a jól megszokott Matador abroncsok mellett.

A Matador gumiabroncsok az úgynevezett budget kategóriás abroncsok közé sorolható, lényegesen olcsóbb áron vásárhatóak meg, mint a prémium kategóriás gumi szettek, de megbízhatóságát és menetteljesítményét ez nem befolyásolja.

A gumiabroncsok biztos tapadást, halk menet zajt és kedvező fogyasztást nyújtanak a változatos időjárási körülmények között.

A Matador gumi megbízhatóságát a Continental minőség is szavatolja, így bátran ajánljuk Önnek a Matador gumiabroncsokat!

Matador gumiabroncsot keresel?


Matador
MP62 ALL WEATHER EVO
Minden időjárásra készen áll Fokozott vezetési stabilitás bármilyen időben A futófelület kanyarban mutatott merevségének köszönhetően az abroncs jobb erőátvitelt biztosít az út felé. Ez fokozza a kezelhetőséget száraz úton. Jobb…

Minden időjárásra készen áll

 • Fokozott vezetési stabilitás bármilyen időben

  • A futófelület kanyarban mutatott merevségének köszönhetően az abroncs jobb erőátvitelt biztosít az út felé. Ez fokozza a kezelhetőséget száraz úton.

 • Jobb fékteljesítmény és vonóerő-átadás

  • A mintázat optimalizált kialakítása és lamellái fokozott vonóerő-átadást garantálnak. Ez havas úton javítja a fékezést és a vonóerő-átadást.

 • Vízre felúszás mérsékelt kockázata

  • A továbbfejlesztett vízelvezetés csökkenti a vízre felúszás kockázatát.

Matador
MPS125 VARIANT ALL WEATHER
Biztonság, tartósság és csendesség egész éven át A Matador MPS 125 Variant gumiabroncs teljes éven át tartó tapadást és húzást biztosít, így elkerülhetjük a szezononkénti gumicserét. Az aszimmetrikus mintázat fokozott tapadást biztosít száraz, esős és havas körülmények között is. Az MPS 125 Varian…

Biztonság, tartósság és csendesség egész éven át

A Matador MPS 125 Variant gumiabroncs teljes éven át tartó tapadást és húzást biztosít, így elkerülhetjük a szezononkénti gumicserét.

Az aszimmetrikus mintázat fokozott tapadást biztosít száraz, esős és havas körülmények között is. Az MPS 125 Varian tökéletesen megfelel a könnyű haszongépjárművek számára. A fagypont alatti hőmérsékleten történő tapadást a különleges futófelület biztosítja, ami a tapadás mellett rugalmasságot is nyújt.

Matador
MP85 HECTORRA 4X4
Matador
MPS330 MAXILLA 2
Nagyobb futásteljesítmény, kopásállóság és terhelhetőség Erős és szilárd futófelület, magas menetstabilitás kanyarban Rövidebb fékút nedves és száraz felületen Hatékony vízkiszorítását a gumiabroncs felületén, kitűnő aquaplaning ellenállás
Matador
MP82 CONQUERRA 2
A Matador MP82 CONQUERRA 2 nyári gumi kényelmes és biztonságos menetteljesítményt nyújt SUV tulajdonosoknak. Az új generációs MP82 mintázat kifejezetten SUV és off road felhasználóknak készült. A fejlesztésnél nagy hangsúlyt fektettek a biztonságra és a kényelmes menetkomfortra. Kiváló kezelhetőség,…

A Matador MP82 CONQUERRA 2 nyári gumi kényelmes és biztonságos menetteljesítményt nyújt SUV tulajdonosoknak. Az új generációs MP82 mintázat kifejezetten SUV és off road felhasználóknak készült. A fejlesztésnél nagy hangsúlyt fektettek a biztonságra és a kényelmes menetkomfortra. Kiváló kezelhetőség, alacsony zajszint, alacsony gördülési ellenállás és jó futásteljesítmény jellemzi a Matador MP82 nyári gumiabroncsát.

Matador
MP47 HECTORRA 3
Kiváló kezelhetőség és sportos kialakítás. Kompakt kategóriás járművektől (3 csatornás mintázat) SUV-kig (4 csatornás mintázat) Magas szintű vezetési biztonság nedves időben A jobb vízelvezetés révén biztonságosabb a vezetés nedves úton, és csökken a vízre…

Kiváló kezelhetőség és sportos kialakítás.

Kompakt kategóriás járművektől (3 csatornás mintázat) SUV-kig (4 csatornás mintázat)

 • Magas szintű vezetési biztonság nedves időben

  • A jobb vízelvezetés révén biztonságosabb a vezetés nedves úton, és csökken a vízre felúszás veszélye.

 • Jó kezelhetőség és rövidebb fékút

  • A vonó- és fékezőerők tökéletes továbbítása közvetlen kormányreakciót eredményez az úton. Száraz úton jó a kezelhetőség és rövid a fékút.

 • Nagyobb futásteljesítmény

  • Az egyenletes nyomáseloszlás az érintkezési felületen csökkenti az abráziót. Ez pedig növeli a futásteljesítményt.

 • Mérsékelt zajszint

  • A csökkentett zajkibocsátás pozitívan hat a vezetési kényelemre.

Matador
MP72 IZZARDA A/T 2
Kiváló tapadás a terepen és off-road tartósság Tapadás, mint még soha Az új, modern futófelület mintázat és az oldalfal kialakítása kiemelkedő terepvontatást nyújt. A váltakozó hornyok garantálják a fokozott öntisztulást. Magas szintű sérülésállóság terepen …

Kiváló tapadás a terepen és off-road tartósság

 • Tapadás, mint még soha
  • Az új, modern futófelület mintázat és az oldalfal kialakítása kiemelkedő terepvontatást nyújt. A váltakozó hornyok garantálják a fokozott öntisztulást.
 • Magas szintű sérülésállóság terepen
  • Kiváló ellenállás a blokk sérülései ellen, amit a stabilizált futófelületi blokk élek biztosítják.
 • Jelentősen fokozott zajcsökkentés és menetkényelem
  • Az új, optimalizált futófelület-kialakítás mindenkor kényelmes és csendes vezetést biztosít.
Matador
MPS400 VARIANT ALL WEATHER 2
Gumiabroncs minden évszakra  Magas teljesítmény nedves úton Innovatív mintázatának köszönhetően a gumiabroncs nagyon jó tapadást, aquaplaning ellenállást és rövid féktávolságot biztosít nedves úton. Teljesen új teljesítmény a havon A hózsebek és…

Gumiabroncs minden évszakra 

 • Magas teljesítmény nedves úton
  • Innovatív mintázatának köszönhetően a gumiabroncs nagyon jó tapadást, aquaplaning ellenállást és rövid féktávolságot biztosít nedves úton.
 • Teljesen új teljesítmény a havon
  • A hózsebek és a barázdaszélek kombinációja jobb tapadást és erős fékezést eredményez a havas utakon. Így az abroncs megbízható téli biztonságot nyújt.
 • Extra vezetési stabilitás bármilyen időjárás esetén
  • A mintaközpont és a gumiabroncsok vállának optimalizált felépítése magas időtartamú vezetési stabilitást biztosít bármilyen időjárás esetén. Ez nagyban növeli a közúti biztonságot egész évben. Az MPS400-at úgy fejlesztették ki, hogy kezet tudjon nyújtani, amikor arra szüksége van.
Matador
MP46 HECTORRA 2
Matador
MP92 SIBIR SNOW
Matador
MPS530 SIBIR SNOW
Matador
MP54 SIBIR SNOW