Matador gumiabroncsok

A Matador gyárat 1905-ben alapították, kezdetben gumi termékek gyártásával foglalkoztak, majd 1925-től kezdődött el a gumiabroncs gyártás.

A Matador telephelye, a mai Szlovákia területén Púchovban található. 1998-ban a világ egyik legnagyobb gumiabroncs gyártója a Continental többségi tulajdonrészt vásárolt a szlovákiai gyárban.

A vezetés átszervezése és a gyártó sorok modernizálása után kezdődött el a Continental teherabroncsok gyártása, a jól megszokott Matador abroncsok mellett.

A Matador gumiabroncsok az úgynevezett budget kategóriás abroncsok közé sorolható, lényegesen olcsóbb áron vásárhatóak meg, mint a prémium kategóriás gumi szettek, de megbízhatóságát és menetteljesítményét ez nem befolyásolja.

A gumiabroncsok biztos tapadást, halk menet zajt és kedvező fogyasztást nyújtanak a változatos időjárási körülmények között.

A Matador gumi megbízhatóságát a Continental minőség is szavatolja, így bátran ajánljuk Önnek a Matador gumiabroncsokat!

Matador gumiabroncsot keresel?


Matador
MP62 ALL WEATHER EVO
Matador
MP71 Izzarda A/T
Minden úton 2003-ban a Matador bemutatta első 4x4-es abroncsát az MP71 Izzarda-t. Az Izzarda legfőképp a 16 colos sportos családi SUV igények kielégítésére tervezték „T” sebességkategóriában. Jellemzői a kiegyenlített teljesítmény minden útfelületen: sáros úton, aszfalton, homokban és jégen. Biztonságos Az…

Minden úton

2003-ban a Matador bemutatta első 4x4-es abroncsát az MP71 Izzarda-t. Az Izzarda legfőképp a 16 colos sportos családi SUV igények kielégítésére tervezték „T” sebességkategóriában. Jellemzői a kiegyenlített teljesítmény minden útfelületen: sáros úton, aszfalton, homokban és jégen.

Biztonságos

Az abroncsprofil kialakításában jelentős szerepet játszott a nyomás optimális elosztása, aminek egyenlő kopás és hosszú élettartam a következménye.

Halk

Kiváló megjelenés az oldalfal ellentétes színezete miatt. Alacsony zajszint, ellenálló kemény mintázat jellemzi.

Matador
MP61 ADHESSA EVO
Egész évben A Matador MP61 Adhessa jó szolgálatot tesz egész évben. Új minta Új hosszanti mintázat gondoskodik a magas vezetési biztonságról télen nyáron. Az Adhessa-t átlagos klímára tervezték és kiváló menettulajdonságokkal rendelkezik. Gazdaságos A kemény ellenálló mintázat hosszan…

Egész évben

A Matador MP61 Adhessa jó szolgálatot tesz egész évben.

Új minta

Új hosszanti mintázat gondoskodik a magas vezetési biztonságról télen nyáron. Az Adhessa-t átlagos klímára tervezték és kiváló menettulajdonságokkal rendelkezik.

Gazdaságos

A kemény ellenálló mintázat hosszan szolgálja gazdáját, optimális teljesítményt nyújt minden úton.

Matador
MP16 STELLA 2
Matador
MP44 ELITE 3
Matador
MPS125 VARIANT ALL WEATHER
Matador
MP85 HECTORRA 4X4
Matador
MPS330 MAXILLA 2
Nagyobb futásteljesítmény, kopásállóság és terhelhetőség Erős és szilárd futófelület, magas menetstabilitás kanyarban Rövidebb fékút nedves és száraz felületen Hatékony vízkiszorítását a gumiabroncs felületén, kitűnő aquaplaning ellenállás
Matador
MP82 CONQUERRA 2
A Matador MP82 nyári gumi kényelmes és biztonságos menetteljesítményt nyújt SUV tulajdonosoknak. Az új generációs MP82 mintázat kifejezetten SUV és off road felhasználóknak készült. A fejlesztésnél nagy hangsúlyt fektettek a biztonságra és a kényelmes menetkomfortra. Kiváló kezelhetőség, alacsony zajszint,…

A Matador MP82 nyári gumi kényelmes és biztonságos menetteljesítményt nyújt SUV tulajdonosoknak. Az új generációs MP82 mintázat kifejezetten SUV és off road felhasználóknak készült. A fejlesztésnél nagy hangsúlyt fektettek a biztonságra és a kényelmes menetkomfortra. Kiváló kezelhetőség, alacsony zajszint, alacsony gördülési ellenállás és jó futásteljesítmény jellemzi a Matador MP82 nyári gumiabroncsát.

Matador
MP47 HECTORRA 3
Matador
MP72 IZZARDA A/T 2
Matador
MPS400 VARIANT ALL WEATHER 2
Matador
MP15 STELLA
Matador
MPS320 MAXILLA
Matador
MP81 CONQUERRA
Matador
MP46 HECTORRA 2
Matador
MP92 SIBIR SNOW
Matador
MP58 SILICA VAN
Matador
MPS530 SIBIR SNOW
Matador
MPS520 NORDICCA VAN
Matador
MP54 SIBIR SNOW
Matador
MP52 NORDICCA BASIC
Matador
MP58 SILIKA
Matador
MP59 NORDICCA
Matador
MP91 NORDICCA 4X4