Matador gumiabroncsok

A Matador gyárat 1905-ben alapították, kezdetben gumi termékek gyártásával foglalkoztak, majd 1925-től kezdődött el a gumiabroncs gyártás.

A Matador telephelye, a mai Szlovákia területén Púchovban található. 1998-ban a világ egyik legnagyobb gumiabroncs gyártója a Continental többségi tulajdonrészt vásárolt a szlovákiai gyárban.

A vezetés átszervezése és a gyártó sorok modernizálása után kezdődött el a Continental teherabroncsok gyártása, a jól megszokott Matador abroncsok mellett.

A Matador gumiabroncsok az úgynevezett budget kategóriás abroncsok közé sorolható, lényegesen olcsóbb áron vásárhatóak meg, mint a prémium kategóriás gumi szettek, de megbízhatóságát és menetteljesítményét ez nem befolyásolja.

A gumiabroncsok biztos tapadást, halk menet zajt és kedvező fogyasztást nyújtanak a változatos időjárási körülmények között.

A Matador gumi megbízhatóságát a Continental minőség is szavatolja, így bátran ajánljuk Önnek a Matador gumiabroncsokat!

Matador gumiabroncsot keresel?

Matador
MP72 IZZARDA A/T 2
Matador
MP47 HECTORRA 3 SUV
Matador
MPS400
Matador
MP82
A Matador MP82 nyári gumi kényelmes és biztonságos menetteljesítményt nyújt SUV tulajdonosoknak. Az új generációs MP82 mintázat kifejezetten SUV és off road felhasználóknak készült. A fejlesztésnél nagy hangsúlyt fektettek a biztonságra és a kényelmes menetkomfortra. Kiváló kezelhetőség, alacsony zajszint,…

A Matador MP82 nyári gumi kényelmes és biztonságos menetteljesítményt nyújt SUV tulajdonosoknak. Az új generációs MP82 mintázat kifejezetten SUV és off road felhasználóknak készült. A fejlesztésnél nagy hangsúlyt fektettek a biztonságra és a kényelmes menetkomfortra. Kiváló kezelhetőség, alacsony zajszint, alacsony gördülési ellenállás és jó futásteljesítmény jellemzi a Matador MP82 nyári gumiabroncsát.

Matador
MPS 320 Maxilla M+S
Új méretek A Matador MPS320 Maxilla nyári kisteher abroncs új népszerű méretekkel egészült ki. Kiváló tapadás A Maxilla jellemzői a remek tapadás száraz és nedves úton egyaránt és alacsony gördülési ellenállásából következő hosszú élettartama.…

Új méretek

A Matador MPS320 Maxilla nyári kisteher abroncs új népszerű méretekkel egészült ki.

Kiváló tapadás

A Maxilla jellemzői a remek tapadás száraz és nedves úton egyaránt és alacsony gördülési ellenállásából következő hosszú élettartama.

Matador
MP54
Agresszív megjelenés Nagyon jó téli teljesítmény és futásteljesítmény MP52 Nordicca Basic utódjaként Nagyszámú kapaszkodóél, „Zig-zag“ alakú középső mintázati árok Nagy futásteljesítmény és érzéketlenség a rendellenes kopásra …
 • Agresszív megjelenés
 • Nagyon jó téli teljesítmény és futásteljesítmény MP52 Nordicca Basic utódjaként
 • Nagyszámú kapaszkodóél, „Zig-zag“ alakú középső mintázati árok
 • Nagy futásteljesítmény és érzéketlenség a rendellenes kopásra
Matador
MP58 Silika M+S
Silica A közepes és nagy sebességű autók számára készült egészen 190 km/h és 210 km/h sebességig. Az MP 55 SILICA és MP 56 SILICA után a Matador bemutatja az MP 58 SILICA téli gumik egy új kategóriáját, amely minden várakozást felülmúl. Gazdaságos Az MP 58 SILICA téli gumiknál végzett változtatások…

Silica

A közepes és nagy sebességű autók számára készült egészen 190 km/h és 210 km/h sebességig. Az MP 55 SILICA és MP 56 SILICA után a Matador bemutatja az MP 58 SILICA téli gumik egy új kategóriáját, amely minden várakozást felülmúl.

Gazdaságos

Az MP 58 SILICA téli gumiknál végzett változtatások összevetve az MP 55 és MP 56 futófelületekkel: A futófelületi elemek összetett hatszögletű mintázata 16%-kal javítja az irányíthatóságot havas és jeges útfelületen. Az új futófelületi szerkezet széles haránt és oldalirányban körbefutó barázdák csökkentik az aquaplaning veszélyét 20%-kal menetirányban és oldalirányban. Az eredeti és egyedülálló tervezés különbözteti meg az MP 58 SILICA-t a többi gumitól. Egy új szerkezetű anyag felhasználásával készült futófelületi szerkezet 17%-kal növeli a vezetési kényelmet 18%-kal csökkenti a gördülő ellenállást, ami 3%-os üzemanyag megtakarítást jelent.

Teszteredmények

Az MP 58 SILICA gumiabroncsokat Finnországban Ivaloban, a tesztelő központ zord időjárási feltételei között tesztelték. A teszt eredmények megerősítették azt, hogy az MP 58 SILICA megállja a helyét a vezető gumi gyártók legújabb téli gumijai között.

Matador
MP 47 Hectorra 3
Matador
MP61 Adhessa M+S
Egész évben A Matador MP61 Adhessa jó szolgálatot tesz egész évben. Új minta Új hosszanti mintázat gondoskodik a magas vezetési biztonságról télen nyáron. Az Adhessa-t átlagos klímára tervezték és kiváló menettulajdonságokkal rendelkezik. Gazdaságos A kemény ellenálló mintázat hosszan szolgálja gazdáját,…

Egész évben

A Matador MP61 Adhessa jó szolgálatot tesz egész évben.

Új minta

Új hosszanti mintázat gondoskodik a magas vezetési biztonságról télen nyáron. Az Adhessa-t átlagos klímára tervezték és kiváló menettulajdonságokkal rendelkezik.

Gazdaságos

A kemény ellenálló mintázat hosszan szolgálja gazdáját, optimális teljesítményt nyújt minden úton.

Matador
MP81 Conquerra 4x4 SUV
Városi SUV-okra A Matador MP81 Conquerra város terepjárókra ajánlott négy évszakos abroncs. Jó tapadás Kiváló tapadást és vonóerőt biztosít minden időjárási viszony között. Jó kapaszkodóképesség könnyebb terepen. Kényelem Magas komfortérzés, megfelelő biztonsággal párosul. Hosszú élettartam.…

Városi SUV-okra

A Matador MP81 Conquerra város terepjárókra ajánlott négy évszakos abroncs.

Jó tapadás

Kiváló tapadást és vonóerőt biztosít minden időjárási viszony között. Jó kapaszkodóképesség könnyebb terepen.

Kényelem

Magas komfortérzés, megfelelő biztonsággal párosul. Hosszú élettartam.

Matador
MP59 Nordicca M+S
Optimális teljesítmény A Matador az európai viszonyokra fejlesztette ezt az abroncsot. Aszimmetrikus mintázat Az MP59 aszimmetrikus mintázattal rendelkezik. Ez a fajta mintázat a nagy teljesítményű abroncsokra jellemző. A futófelület külső része a precíz kezelhetőséget és a stabilitást segíti, a belső…

Optimális teljesítmény

A Matador az európai viszonyokra fejlesztette ezt az abroncsot.

Aszimmetrikus mintázat

Az MP59 aszimmetrikus mintázattal rendelkezik. Ez a fajta mintázat a nagy teljesítményű abroncsokra jellemző. A futófelület külső része a precíz kezelhetőséget és a stabilitást segíti, a belső rész feladata pedig a megfelelő vízkiszorítás és tapadás havon.

Alacsony zajszint

Optimalizálták és csökkentették a gördülési ellenállást, melynek hatására csökkent a gördülési zaj.

Matador
MP43 Aquilla Evo
Nagy teljesítmény A második generációs Matador Aquilla Evo nagy teljesítményű közép- és felső kategóriájú személygépkocsik számára ajánlott. Halkabb Elődjénél alacsonyabb zajszint, hosszabb élettartam és tökéletes kanyarstabilitás jellemzi. Biztonságos Komfortos vezetési élményt nyújt. Magasabb ellenállás…

Nagy teljesítmény

A második generációs Matador Aquilla Evo nagy teljesítményű közép- és felső kategóriájú személygépkocsik számára ajánlott.

Halkabb

Elődjénél alacsonyabb zajszint, hosszabb élettartam és tökéletes kanyarstabilitás jellemzi.

Biztonságos

Komfortos vezetési élményt nyújt. Magasabb ellenállás az aquaplaning ellen. Biztonságos teljesítmény minden útfelületen.

Matador
MP52 Nordicca basic
Forgásirányos mintázat Az abroncs mintázata V-alakú, forgásirányos, mely nagyobb tapadást biztosít hóban és nedves úton egyaránt 3D lamellázat Az új fejlesztésű 3D lamellázatnak köszönhetően kiváló tapadási és fékezési tulajdonságokkal rendelkezik az abroncs. Optimális teljesítmény Az abroncs fejlesztésénél…

Forgásirányos mintázat

Az abroncs mintázata V-alakú, forgásirányos, mely nagyobb tapadást biztosít hóban és nedves úton egyaránt

3D lamellázat

Az új fejlesztésű 3D lamellázatnak köszönhetően kiváló tapadási és fékezési tulajdonságokkal rendelkezik az abroncs.

Optimális teljesítmény

Az abroncs fejlesztésénél a gyár a közép-európai viszonyokat vette alapul és így alakította ki a megfelelő keveréket, valamint a mintázatot.

Matador
MPS 520 Nordicca Van M+S
Új generációs, környezetbarát silica abroncskeverék; Magas vezetési komfort; Nagy sebességnél is kiváló stabilitás; Kitűnő kapaszkodóképesség havas és jeges úton; Új generációs lamellázat; Gazdaságos.…

Új generációs, környezetbarát silica abroncskeverék; Magas vezetési komfort; Nagy sebességnél is kiváló stabilitás; Kitűnő kapaszkodóképesség havas és jeges úton; Új generációs lamellázat; Gazdaságos.

Matador
MPS 510 M+S Van Silika
Silica A forgásirányos MPS 510 Van Silika téli mintázat új megnövekedett tartalmú Silica keverékből készül, így az abroncs élettartama átlagosan 30%al megnőtt. Egyenletes kopás A futófelület egyenletes kopásképet mutat. Ez annak köszönhető, hogy a futófelület szélessége 12%-kal növekedett meg, valamint,…

Silica

A forgásirányos MPS 510 Van Silika téli mintázat új megnövekedett tartalmú Silica keverékből készül, így az abroncs élettartama átlagosan 30%al megnőtt.

Egyenletes kopás

A futófelület egyenletes kopásképet mutat. Ez annak köszönhető, hogy a futófelület szélessége 12%-kal növekedett meg, valamint, hogy a lamellák és a csatornák iránya meglehetősen speciális.

Csendes

Az eltolt blokkélek egyenletesen és folyamatosan gördülnek az útfelületen és így optimális kényelmet és alacsony zajkibocsátást eredményeznek.

Matador
MP71 Izzarda 4x4 A/T
Minden úton 2003-ban a Matador bemutatta első 4x4-es abroncsát az MP71 Izzarda-t. Az Izzarda legfőképp a 16 colos sportos családi SUV igények kielégítésére tervezték „T” sebességkategóriában. Jellemzői a kiegyenlített teljesítmény minden útfelületen: sáros úton, aszfalton, homokban és jégen. Biztonságos…

Minden úton

2003-ban a Matador bemutatta első 4x4-es abroncsát az MP71 Izzarda-t. Az Izzarda legfőképp a 16 colos sportos családi SUV igények kielégítésére tervezték „T” sebességkategóriában. Jellemzői a kiegyenlített teljesítmény minden útfelületen: sáros úton, aszfalton, homokban és jégen.

Biztonságos

Az abroncsprofil kialakításában jelentős szerepet játszott a nyomás optimális elosztása, aminek egyenlő kopás és hosszú élettartam a következménye.

Halk

Kiváló megjelenés az oldalfal ellentétes színezete miatt. Alacsony zajszint, ellenálló kemény mintázat jellemzi.

Matador
MP15
Stella A Matador MP15 Stella kis és középkategóriás gépkocsik nyári abroncsa „T” és „H” sebességkategóriában. Aquaplaning ellenállás A Stella híres magas szintű vízen való felúszás elleni védelméről, remek vezetési kényelméről, ami emelt biztonságot nyújt száraz és nedves úton egyaránt. Modern fejlesztés…

Stella

A Matador MP15 Stella kis és középkategóriás gépkocsik nyári abroncsa „T” és „H” sebességkategóriában.

Aquaplaning ellenállás

A Stella híres magas szintű vízen való felúszás elleni védelméről, remek vezetési kényelméről, ami emelt biztonságot nyújt száraz és nedves úton egyaránt.

Modern fejlesztés

A Stella gyártása során számítógépes mintázat és oldalfal optimalizációt alkalmaztak és új vulkanizációs formát készítettek.

Mintázat jellemzői

A két széles hosszanti csatorna (2) biztosítja a kiváló teljesítményt nedves úton. A haránt csatornák (2) könnyebben vezetik el a vizet az abroncs alól lecsökkentve az aquaplaningot. A változó mélységű lamellák (3) növelik a stabilitást. Az új mintaalakzat (4) 4%-al jobb tapadást idéz elő.

Matador
MP46 Hectorra 2
Nagy teljesítmény Az új generációs Matador Hectorra 2 nagy teljesítményű felső kategóriás nyári abroncs. Erősített felépítés Aszimmetrikus mintázat, erősített oldalfal, megnövelt teljesítmény száraz és nedves viszonyok között. Kiváló vízelvezetés. Precíz irányítás Precíz kormányzási tulajdonságok, alacsony…

Nagy teljesítmény

Az új generációs Matador Hectorra 2 nagy teljesítményű felső kategóriás nyári abroncs.

Erősített felépítés

Aszimmetrikus mintázat, erősített oldalfal, megnövelt teljesítmény száraz és nedves viszonyok között. Kiváló vízelvezetés.

Precíz irányítás

Precíz kormányzási tulajdonságok, alacsony gördülési ellenállás és gördülési zaj.

Matador
MP16 Stella 2
Matador
MP44 Elite 3
Matador
MPS125 Variant All Weather
Matador
MP85 Hectorra 4x4 SUV UHP
Matador
MP92 SUV
Jó teljesítmény havon és jégen, Nagyon jó kezelhetőséget, fékezési teljesítményt nyújt havas utakon és latyakon. Közép-európai téli körülményekre kifejlesztve. Aszimmetrikus nem forgásirányos mintázat Silica keveréket tartalmaz, 3D lamella-technológiával ellátott futófelület …
 • Jó teljesítmény havon és jégen,
 • Nagyon jó kezelhetőséget, fékezési teljesítményt nyújt havas utakon és latyakon.
 • Közép-európai téli körülményekre kifejlesztve.
 • Aszimmetrikus nem forgásirányos mintázat
 • Silica keveréket tartalmaz, 3D lamella-technológiával ellátott futófelület
Matador
MPS330
Nagyobb futásteljesítmény, kopásállóság és terhelhetőség Erős és szilárd futófelület, magas menetstabilitás kanyarban Rövidebb fékút nedves és száraz felületen Hatékony vízkiszorítását a gumiabroncs felületén, kitűnő aquaplaning ellenállás …
 • Nagyobb futásteljesítmény, kopásállóság és terhelhetőség
 • Erős és szilárd futófelület, magas menetstabilitás kanyarban
 • Rövidebb fékút nedves és száraz felületen
 • Hatékony vízkiszorítását a gumiabroncs felületén, kitűnő aquaplaning ellenállás
Matador
MP92
Jó teljesítmény havon és jégen, Nagyon jó kezelhetőséget, fékezési teljesítményt nyújt havas utakon és latyakon. Közép-európai téli körülményekre kifejlesztve. Aszimmetrikus nem forgásirányos mintázat Silica keveréket tartalmaz, 3D lamella-technológiával ellátott futófelület …
 • Jó teljesítmény havon és jégen,
 • Nagyon jó kezelhetőséget, fékezési teljesítményt nyújt havas utakon és latyakon.
 • Közép-európai téli körülményekre kifejlesztve.
 • Aszimmetrikus nem forgásirányos mintázat
 • Silica keveréket tartalmaz, 3D lamella-technológiával ellátott futófelület
Matador
MPS530
Kiemelkedő tapadás és kezelhetőség havon, latyakon Biztonságos kanyarodást biztosít Kitűnő iránytartás Kiemelkedő fékezés hóban Aquaplaning ellenállása nagyon jó …
 • Kiemelkedő tapadás és kezelhetőség havon, latyakon
 • Biztonságos kanyarodást biztosít
 • Kitűnő iránytartás
 • Kiemelkedő fékezés hóban
 • Aquaplaning ellenállása nagyon jó