Matador gumiabroncsok

A Matador gyárat 1905-ben alapították, kezdetben gumi termékek gyártásával foglalkoztak, majd 1925-től kezdődött el a gumiabroncs gyártás.

A Matador telephelye, a mai Szlovákia területén Púchovban található. 1998-ban a világ egyik legnagyobb gumiabroncs gyártója a Continental többségi tulajdonrészt vásárolt a szlovákiai gyárban.

A vezetés átszervezése és a gyártó sorok modernizálása után kezdődött el a Continental teherabroncsok gyártása, a jól megszokott Matador abroncsok mellett.

A Matador gumiabroncsok az úgynevezett budget kategóriás abroncsok közé sorolható, lényegesen olcsóbb áron vásárhatóak meg, mint a prémium kategóriás gumi szettek, de megbízhatóságát és menetteljesítményét ez nem befolyásolja.

A gumiabroncsok biztos tapadást, halk menet zajt és kedvező fogyasztást nyújtanak a változatos időjárási körülmények között.

A Matador gumi megbízhatóságát a Continental minőség is szavatolja, így bátran ajánljuk Önnek a Matador gumiabroncsokat!

Matador gumiabroncsot keresel?


Matador
HECTORRA VAN
Matador
MPS125 VARIANT ALL WEATHER
Biztonság, tartósság és csendesség egész éven át A Matador MPS 125 Variant gumiabroncs teljes éven át tartó tapadást és húzást biztosít, így elkerülhetjük a szezononkénti gumicserét. Az aszimmetrikus mintázat fokozott tapadást biztosít száraz, esős és havas körülmények között is. Az MPS 125 Varian…

Biztonság, tartósság és csendesség egész éven át

A Matador MPS 125 Variant gumiabroncs teljes éven át tartó tapadást és húzást biztosít, így elkerülhetjük a szezononkénti gumicserét.

Az aszimmetrikus mintázat fokozott tapadást biztosít száraz, esős és havas körülmények között is. Az MPS 125 Varian tökéletesen megfelel a könnyű haszongépjárművek számára. A fagypont alatti hőmérsékleten történő tapadást a különleges futófelület biztosítja, ami a tapadás mellett rugalmasságot is nyújt.

Matador
MPS330 MAXILLA 2
Nagyobb futásteljesítmény, kopásállóság és terhelhetőség Erős és szilárd futófelület, magas menetstabilitás kanyarban Rövidebb fékút nedves és száraz felületen Hatékony vízkiszorítását a gumiabroncs felületén, kitűnő aquaplaning ellenállás
Matador
MPS400 VARIANT ALL WEATHER 2
Gumiabroncs minden évszakra  Magas teljesítmény nedves úton Innovatív mintázatának köszönhetően a gumiabroncs nagyon jó tapadást, aquaplaning ellenállást és rövid féktávolságot biztosít nedves úton. Teljesen új teljesítmény a havon A hózsebek és…

Gumiabroncs minden évszakra 

  • Magas teljesítmény nedves úton
    • Innovatív mintázatának köszönhetően a gumiabroncs nagyon jó tapadást, aquaplaning ellenállást és rövid féktávolságot biztosít nedves úton.
  • Teljesen új teljesítmény a havon
    • A hózsebek és a barázdaszélek kombinációja jobb tapadást és erős fékezést eredményez a havas utakon. Így az abroncs megbízható téli biztonságot nyújt.
  • Extra vezetési stabilitás bármilyen időjárás esetén
    • A mintaközpont és a gumiabroncsok vállának optimalizált felépítése magas időtartamú vezetési stabilitást biztosít bármilyen időjárás esetén. Ez nagyban növeli a közúti biztonságot egész évben. Az MPS400-at úgy fejlesztették ki, hogy kezet tudjon nyújtani, amikor arra szüksége van.
Matador
MPS530 SIBIR SNOW
Matador
NORDICCA VAN
Kiválóan kiegyensúlyozott téli kisteher termék. A vizes és havas útviszonyok nagyfokú biztonsága és a kisteher-autókhoz szükséges futásteljesítmény új, kiváló szintet képvisel Magas biztonsági teljesítmény minden téli körülmények között Extra hosszú élettartamú futásteljesítmény

pályázati logó