Matador gumiabroncsok

A Matador gyárat 1905-ben alapították, kezdetben gumi termékek gyártásával foglalkoztak, majd 1925-től kezdődött el a gumiabroncs gyártás.

A Matador telephelye, a mai Szlovákia területén Púchovban található. 1998-ban a világ egyik legnagyobb gumiabroncs gyártója a Continental többségi tulajdonrészt vásárolt a szlovákiai gyárban.

A vezetés átszervezése és a gyártó sorok modernizálása után kezdődött el a Continental teherabroncsok gyártása, a jól megszokott Matador abroncsok mellett.

A Matador gumiabroncsok az úgynevezett budget kategóriás abroncsok közé sorolható, lényegesen olcsóbb áron vásárhatóak meg, mint a prémium kategóriás gumi szettek, de megbízhatóságát és menetteljesítményét ez nem befolyásolja.

A gumiabroncsok biztos tapadást, halk menet zajt és kedvező fogyasztást nyújtanak a változatos időjárási körülmények között.

A Matador gumi megbízhatóságát a Continental minőség is szavatolja, így bátran ajánljuk Önnek a Matador gumiabroncsokat!

Matador gumiabroncsot keresel?


Matador
D HR 4
Távolsági és regionális szállítmányozásra használható gumiabroncs Magas futásteljesítmény Meggyőző kapaszkodó képesség Nagyobb élettartam
Matador
DH1
Hajtott tengelyre ajánlott mintázat távolsági fuvarozáshoz, M+S jelöléssel. Az erősített és egyedi kialakítású futófelületi blokkok növelik a kopással szembeni ellenállást és hosszabb élettartamot biztosítanak az abroncsnak.
Matador
DM 4
•Lenyűgöző kapaszkodó képesség a négy blokkos futófelületimintázatnak köszönhetően•Kimagasló tartósság•Megbízhatóság
Matador
DR1
Hajtott tengelyre szerelhető, regionális fuvarozáshoz ajánlott speciális M+S mintázat, mely egyaránt kiváló teljesítményt nyújt az eltérő minőségű útfelületeken, sok kanyarral és emelkedővel rendelkező hegyi utakon, valamint téli útviszonyok során.
Matador
DR3
Regionális fuvarozás mindennapos igényeihez ajánlott, hajtott tengelyre szerelhető mintázat. Extra széles futófelületének köszönhetően rendkívüli futásteljesítmény érhető el vele. A sűrűn barázdáltvállrész eredményeként egyenletes kopáskép jellemzi.
Matador
F HR 4
Távolsági és regionális szállítmányozásra használható gumiabroncs Magas futásteljesítmény Továbbfejlesztett nedves teljesítmény Jobb irányíthatóság
Matador
F HR 4+
Matador
FH1
Kormányzott tengelyre szerelhető, távolsági fuvarozáshoz ajánlott mintázat, mely alternatív lehetőségként minden tengelyre szerelhető. Nagy futásteljesítményű, biztonságos és komfortos abroncs hosszú élettartammal.
Matador
FM 4
Kormányzott tengelyre szerelhető abroncs vegyes alkalmazásra. A mintázat univerzális kialakítása alkalmassá teszi közutakon és félnehéz építési terepen való használatra, erős felépítése pedig ellenállóvá teszi a sérülésekkel szemben.
Matador
FM1
Kormányzott tengelyre szerelhető abroncs vegyes alkalmazásra. A mintázat univerzális kialakítása alkalmassá teszi közutakon és félnehéz építési terepen való használatra, erős felépítése pedig ellenállóvá teszi a sérülésekkel szemben.
Matador
FR2
Kormányzott tengelyre ajánlott mintázat regionális fuvarozáshoz fejlesztve, amikor is gyakoriak a fékezések és az irányváltások, változóak az igénybevételek. Jellemzője a nagy teljesítmény, a biztonság és a jó irányíthatóság.
Matador
FR3
Kormányzott tengelyre ajánlott mintázat, mellyel széles futófelületének köszönhetően kimagasló futásteljesítmény érhető el. Optimalizált kialakítás és egyenletes kopáskép a regionális fuvarozás mindennapos igényeihez.
Matador
FU1
Városi buszokra, közterület fenntartó vállalatok járműveire való abroncs bármely kerékpozícióba városi vagy városkörnyéki használatra, ahol gyakori a megállás és a padkázás. Megerősített váll- és oldalfal zónái 5 mm mélységű kopásjelzőkkel lettek ellátva.
Matador
T HR 4
Távolsági és regionális szállítmányozásra használható gumiabroncs: • Magas futásteljesítmény • Csökkentett gördülési ellenállás • Megnövelt tartósság
Matador
TM1
Pótkocsikra ajánlott abroncs vegyes felhasználásra, M+S jelöléssel. Használatát azok a gépjármű vezetők értékelik, akik nehéz üzemi körülmények között dolgoznak váltakozó terep- és útfelületek mellett és ehhez megerősített abroncs szükséges.
Matador
TR1
Pótkocsi tengelyre ajánlott mintázat döntően regionális felhasználásra, de tökéletesen alkalmazható távolsági fuvarozáshoz és hajtott kerékpozícióban is. Hosszú futásteljesítménye és magas alkalmazkodó képessége ideális választássá teszi.