Nokian gumiabroncsok

A Nokian finn gumiabroncs gyártó 1932-től gyárt személygépjármű abroncsokat. Európában az egyetlen gyártó, aki saját téli tesztközponttal rendelkezik.

A Nokian nyári és téli mintázatainak középpontjában a biztonság áll. A több mint 80 éves tapasztalat biztosít minket arról, hogy a gumiabroncsok a legjobb felkészültség szerint készülnek. A finn gyár híres kiváló téli gumi kínálatáról, melyek folyamatosan kiemelkedő eredményeket érnek el a tesztek során, de a nyári gumi mintázatokról sem szabad megfeledkezni!

A Nokian mintázatai kitűnő teljesítményt nyújtanak száraz és nedves úton egyaránt. Használat közben pontos és stabil vezetési élmény mellett magas fokú komfort érzetet, alacsony zajszintet és kiváló kezelhetőséget tapasztalhatunk. Tapasztalatainkat az autós tesztek is alátámasztották, ahol rendre a prémium kategóriás abroncsok között végzett.

Nokian gumiabroncsot keresel?

Nokian
HKPL TRUCK D
Nokian
NTR-74S
Nokian
HAKKA TRUCK DRIVE
Nokian
E-TRUCK STEER
Nokian
E-TRUCK DRIVE
Nokian
E-TRUCK TRAILER
Nokian
NTR-52
Új konstrukciójú tartós abroncs kormányzott tengelyre Távolsági és regionális szállításokhoz nagyobb terhelhetőséggel (M+S) Az új típusú cikk-cakk alakú hornyok javítják az abroncs tapadását és megakadályozzák a kavics beágyazódást Egyenletes kopás, valamint alacsony gördülési zaj és ellenállás.
Nokian
NTR-45
Felhasználási területe: regionális és távolsági. Egész évben használható abroncs hajtott tengelyre rövidtávú és távolsági szállításhoz, tehergépkocsikra és autóbuszokhoz (M+S). Az abroncsot nagyszerű futásteljesítmény és egyenletes kopáskép jellemzi. Az erős, nyitott mintázat páratlan tapadást garantál.…

Felhasználási területe: regionális és távolsági.

Egész évben használható abroncs hajtott tengelyre rövidtávú és távolsági szállításhoz, tehergépkocsikra és autóbuszokhoz (M+S). Az abroncsot nagyszerű futásteljesítmény és egyenletes kopáskép jellemzi. Az erős, nyitott mintázat páratlan tapadást garantál.

Nokian
NTR-32
Felhasználási területe: regionális és távolsági. Egész éves használatra tervezett abroncs kormányzott tengelyre távolsági és rövidtávú szállításhoz, valamint autóbuszok bármely tengelyére (M+S). Alacsony gördülési ellenállás, csendes futás, kiemelkedő tapadás és egyenletes kopáskép jellemzi az abroncsot.…

Felhasználási területe: regionális és távolsági.

Egész éves használatra tervezett abroncs kormányzott tengelyre távolsági és rövidtávú szállításhoz, valamint autóbuszok bármely tengelyére (M+S). Alacsony gördülési ellenállás, csendes futás, kiemelkedő tapadás és egyenletes kopáskép jellemzi az abroncsot.

Nokian
NTR-72
Felhasználási területe: regionális és távolsági. Egész évben használható, robusztus abroncs kormányzott és pótkocsi tengelyre rövid és hosszú távra egyaránt, melyet egyenletes kopáskép jellemez (M+S). A széles cikk-cakk alakú bevágásokkal ellátott nyitott 6 soros futófelületi mintázat kiváló tapadást…

Felhasználási területe: regionális és távolsági.

Egész évben használható, robusztus abroncs kormányzott és pótkocsi tengelyre rövid és hosszú távra egyaránt, melyet egyenletes kopáskép jellemez (M+S). A széles cikk-cakk alakú bevágásokkal ellátott nyitott 6 soros futófelületi mintázat kiváló tapadást és futásteljesítményt biztosít.

Nokian
NTR-68
Terepes használatra való (On/Off) Erősített abroncs hajtott tengelyre (M+S) Zord körülmények között is kiválóan teljesít az alacsony hőképzése eredményeként Rendkívül jó a mintázat öntisztuló képessége és tökéletes a tapadása.
Nokian
NTR-73S
Egész éves használatra tervezett gumiabroncs Kormányzott tengelyre (M+S) Pótkocsira (M+S) Kiváló a viszontagságos körülményekhez,valamint terepes használatra (On/Off). Az abroncsot kitűnő futásteljesítmény és tökéletes tapadás jellemzi.
Nokian
NTR-46
Nokian
HAKKA TRUCK 861
Nokian
HAKKA TRUCK 844
Nokian
HKPL TRUCK F
Nokian
HKPL TRUCK E

Hírek