Nokian gumiabroncsok

A Nokian finn gumiabroncs gyártó 1932-től gyárt személygépjármű abroncsokat. Európában az egyetlen gyártó, aki saját téli tesztközponttal rendelkezik.

A Nokian nyári és téli mintázatainak középpontjában a biztonság áll. A több mint 80 éves tapasztalat biztosít minket arról, hogy a gumiabroncsok a legjobb felkészültség szerint készülnek. A finn gyár híres kiváló téli gumi kínálatáról, melyek folyamatosan kiemelkedő eredményeket érnek el a tesztek során, de a nyári gumi mintázatokról sem szabad megfeledkezni!

A Nokian mintázatai kitűnő teljesítményt nyújtanak száraz és nedves úton egyaránt. Használat közben pontos és stabil vezetési élmény mellett magas fokú komfort érzetet, alacsony zajszintet és kiváló kezelhetőséget tapasztalhatunk. Tapasztalatainkat az autós tesztek is alátámasztották, ahol rendre a prémium kategóriás abroncsok között végzett.

Nokian gumiabroncsot keresel?


Nokian
E-TRUCK DRIVE
Minden évszakban használható hajtott tengelyre tervezett gumiabroncs hosszú távú és regionális felhasználásra. Nagyon jó tapadást és gazdaságosan megtett kilométereket kínál bármilyen útviszonyok és időjárási körülmények között. •A hatékony blokkminta és a nyitott középső futófelületi kialakítás jó…

Minden évszakban használható hajtott tengelyre tervezett gumiabroncs hosszú távú és regionális felhasználásra. Nagyon jó tapadást és gazdaságosan megtett kilométereket kínál bármilyen útviszonyok és időjárási körülmények között.
•A hatékony blokkminta és a nyitott középső futófelületi kialakítás jó kapaszkodást biztosít.
•Egyenletes kopáskép a hosszú, problémamentes élettartamért.
•Alacsony gördülési ellenállás és zajszint az üzemanyag takarékosság és komfort érdekében.

Nokian
E-TRUCK STEER
Teherautók és buszok kormányozott tengelyére tervezett egész évben használható gumiabroncs hosszú távú és regionális felhasználásra. Kiváló nedves tapadása és erős mintázata stabil, kiszámítható kezelhetőséget biztosít.•Az új típusú cik-cakk alakú barázdák megelőzik a kavics beágyazódást.•Egyenletes…
Teherautók és buszok kormányozott tengelyére tervezett egész évben használható gumiabroncs hosszú távú és regionális felhasználásra. Kiváló nedves tapadása és erős mintázata stabil, kiszámítható kezelhetőséget biztosít.
•Az új típusú cik-cakk alakú barázdák megelőzik a kavics beágyazódást.
•Egyenletes kopásképű mintázat a jó futásteljesítményért.
•Az ún. Spiral Sipe System kiváló tapadást biztosít mindenféle útfelületen.
Nokian
E-TRUCK TRAILER
Gazdaságos választás az egész évben használható nagy teherbírású pótkocsikra. Megerősített robusztus vállai és egyenletes kopásképű futófelülete együttesen biztosítják a hoszszú futásteljesítményt, míg alacsony gördülési ellenállása üzemanyag megtakarításteredményez, így védi a környezetet is.•Az új…
Gazdaságos választás az egész évben használható nagy teherbírású pótkocsikra. Megerősített robusztus vállai és egyenletes kopásképű futófelülete együttesen biztosítják a hoszszú futásteljesítményt, míg alacsony gördülési ellenállása üzemanyag megtakarítást
eredményez, így védi a környezetet is.
•Az új típusú cik-cakk alakú hornyok növelik a vezetési stabilitást.
•Kevesebb kavicsbeágyazódás a hosszabb gumiabroncs élettartamért.
•Nagyszerű tapadás közúton.
Nokian
HAKKA TRUCK 861
Tartós kormányzott abroncs nehéz körülmények közötti egész éves használatra. A mintázat az ún. SPIRAL SIPE SYSTEM elven alapszik, amely a cik-cakk bevágásokkal tűzdelt futófelület révén kiváló téli tapadást és magas kopásállóságot biztosít. Alacsony gördülési ellenállás és zajszint.
Nokian
HAKKA TRUCK DRIVE
Egész évben használható húzó gumiabroncs a hosszú és közepes távolságra. Jó téli tapadás a hóban és jégen. Nyitott V-alakú futófelület kialakítás, jó öntisztulóképesség. Jó stabilitás a V-alakú futófelület mintázat és a speciális félig nyitott vállak miatt. A hatékony tapadás javítja a tapadást mind…
Egész évben használható húzó gumiabroncs a hosszú és közepes távolságra. Jó téli tapadás a hóban és jégen. Nyitott V-alakú futófelület kialakítás, jó öntisztulóképesség. Jó stabilitás a V-alakú futófelület mintázat és a speciális félig nyitott vállak miatt. A hatékony tapadás javítja a tapadást mind a gyorsítás, mind a fékezés során. Az optimális futófelület mintázata egyenletes kopási mintát biztosít. DSI - Vezetésbiztonsági jelző
Nokian
HAKKA TRUCK STEER
Nokian
HAKKAPELIITTA TRUCK D
Nokian
HAKKAPELIITTA TRUCK E
Nokian
HKPL TRUCK D
Tartós és stabil téli abroncs hajtott tengelyre távolsági szállítmányozáshoz és autóbuszokra. Megbízható tapadás és gazdaságos vezetés jellemzi mindenféle téli útviszony esetén. A legjobb tapadási képességgel rendelkező abroncs tömörített havon és jégen. Zajszintje alacsony.
Nokian
HKPL TRUCK E
Első osztályú téli kapaszkodó abroncs nagy teherbírású járművekre. Kiváló kopásállósággal és optimális tapadással rendelkezik extrém környezeti- és útviszonyoknál is. A gazdaságos és környezetbarát abroncsot stabil és precíz vezetési reakciók jellemzik.
Nokian
HKPL TRUCK F
Megbízható nagy teljesítményű téli kormányzott abroncs rövid és hosszú távú fuvarozáshoz. Hatékony tapadás, abszolút tartósság és gazdaságos használat extrém környezetiés útviszonyoknál is. Messzemenően környezetbarát abroncs.
Nokian
NTR-45
Egész évben használható abroncs hajtott tengelyre rövidtávú és távolsági szállításhoz, tehergépkocsikra és autóbuszokhoz (M+S). Az abroncsot nagyszerű futásteljesítmény és egyenletes kopáskép jellemzi. Az erős, nyitott mintázat páratlan tapadást garantál.
Nokian
NTR-52
Új konstrukciójú tartós abroncs kormányzott tengelyre Távolsági és regionális szállításokhoz nagyobb terhelhetőséggel (M+S) Az új típusú cikk-cakk alakú hornyok javítják az abroncs tapadását és megakadályozzák a kavics beágyazódást Egyenletes kopás, valamint alacsony gördülési zaj és ellenállás.
Nokian
NTR-68
Terepes használatra való (On/Off) Erősített abroncs hajtott tengelyre (M+S) Zord körülmények között is kiválóan teljesít az alacsony hőképzése eredményeként Rendkívül jó a mintázat öntisztuló képessége és tökéletes a tapadása.
Nokian
R-TRUCK DRIVE
Minden évszakban használható hajtott tengelyre való teherabroncs, amelyet nehéz üzemi körülmények között és változatos felületeken használt teherautókhoz terveztek. A futófelület nagy mintázati blokkokkal rendelkezik, amik tartósságot nyújtanak az abroncsnakés csökkentik a kivágások és szakadások lehetőségét…
Minden évszakban használható hajtott tengelyre való teherabroncs, amelyet nehéz üzemi körülmények között és változatos felületeken használt teherautókhoz terveztek. A futófelület nagy mintázati blokkokkal rendelkezik, amik tartósságot nyújtanak az abroncsnak
és csökkentik a kivágások és szakadások lehetőségét a kihívásokkal teli munkakörnyezetekben.
Nokian
R-TRUCK STEER
A Nokian R-Truck Steer egész éves használatra tervezett gumiabroncs kormányzott tengelyre terepes és közúti használatra egyaránt, mely nagyszerűen jeleskedik kemény felhasználási körülmények között. A mintázat fő vízelvezető hornyaikban megtalálható kőkivetők meghosszabbítják az abroncs élettartamát,…
A Nokian R-Truck Steer egész éves használatra tervezett gumiabroncs kormányzott tengelyre terepes és közúti használatra egyaránt, mely nagyszerűen jeleskedik kemény felhasználási körülmények között. A mintázat fő vízelvezető hornyaikban megtalálható kőkivetők meghosszabbítják az abroncs élettartamát, különösen durva felületeken történő üzemeltetés során.
Nokian
R-TRUCK TRAILER
A Nokian R-Truck Trailer megbízható választás pótkocsikra az év bármely napjában nehéz üzemi körülményekre és közúti használatra egyaránt. A mintázat fő vízelvezető hornyait kőkivetőkkel látták el, amelyek csökkentik az abroncs károsodásának kockázatát.

Hírek