Nokian Tyres gumiabroncsok

A Nokian finn gumiabroncs gyártó 1932-től gyárt személygépjármű abroncsokat. Európában az egyetlen gyártó, aki saját téli tesztközponttal rendelkezik.

A Nokian nyári és téli mintázatainak középpontjában a biztonság áll. A több mint 80 éves tapasztalat biztosít minket arról, hogy a gumiabroncsok a legjobb felkészültség szerint készülnek. A finn gyár híres kiváló téli gumi kínálatáról, melyek folyamatosan kiemelkedő eredményeket érnek el a tesztek során, de a nyári gumi mintázatokról sem szabad megfeledkezni!

A Nokian mintázatai kitűnő teljesítményt nyújtanak száraz és nedves úton egyaránt. Használat közben pontos és stabil vezetési élmény mellett magas fokú komfort érzetet, alacsony zajszintet és kiváló kezelhetőséget tapasztalhatunk. Tapasztalatainkat az autós tesztek is alátámasztották, ahol rendre a prémium kategóriás abroncsok között végzett.

Nokian Tyres gumiabroncsot keresel?


Nokian Tyres
NOKIAN POWERPROOF SUV
Az új Nokian Powerproof SUV egy prémium kategóriás UHP abroncs, amelyet nagy teljesítményű terepjárókhoz terveztek. A biztonságos és gondtalan vezetéshez tervezett új Nokian Powerproof SUV nyugalmat kínál mind a nagy sebességű sávváltáshoz, mind a hirtelen fékezéshez. Erős és továbbfejlesztett SUV szerkezettel…

Az új Nokian Powerproof SUV egy prémium kategóriás UHP abroncs, amelyet nagy teljesítményű terepjárókhoz terveztek. A biztonságos és gondtalan vezetéshez tervezett új Nokian Powerproof SUV nyugalmat kínál mind a nagy sebességű sávváltáshoz, mind a hirtelen fékezéshez. Erős és továbbfejlesztett SUV szerkezettel és a Nokian Tyres egyedülálló Aramid Sidewall technológiájával készült. 

 • Pontos és kiszámítható nagy sebességű kezelés
 • Maximális stabilitás és élvezhető vezetési érzés
 • Extra tartós Aramid oldalfalak 
Nokian Tyres
NOKIAN WETPROOF SUV
Kis és közepes méretű SUV kocsik számára Az új Nokian Wetproof SUV biztonságos és megbízható nyári gumiabroncs a közép-európai utakra szabva. A gumiabroncs legfontosabb tulajdonságai a kiváló nedves fékezési képességek és az erőteljes aquaplaning ellenállás, ami könnyűvé és kényelmessé teszi a vezetést,…

Kis és közepes méretű SUV kocsik számára

Az új Nokian Wetproof SUV biztonságos és megbízható nyári gumiabroncs a közép-európai utakra szabva. A gumiabroncs legfontosabb tulajdonságai a kiváló nedves fékezési képességek és az erőteljes aquaplaning ellenállás, ami könnyűvé és kényelmessé teszi a vezetést, még esős napokon is. A tesztnyertes személygépkocsi-modellhez hasonlóan, a Nokian Wetproof SUV egyedülálló biztonsági zóna technológiával rendelkezik, amelyet kifejezetten a változó nyári viszonyokhoz fejlesztettek ki. A Nokian Wetproof SUV a Nokian Tyres Aramid Sidewall technológiájával van ellátva, amely nagyobb tartósságot és védelmet nyújt a nehéz autózási helyzetekben.

 • Biztonságos és kiegyensúlyozott nedves és száraz úton is
 • Legmagasabb szintű stabilitás és kényelem a durva utakon is
 • Extra kemény Aramid Sidewalls (Oldalfalak) a maximális tartósságért
Nokian Tyres
OUTPOST AT
Az új NOKIAN TYRES Outpost™ AT minden körülmények között kiváló tapadást biztosít, rendkívüli tartósság és defektállóság jellemzi.  Az Outpost AT négyévszakos gumiabroncs, melyet SUV-okhoz, crossoverekhez és könnyű teherautókhoz terveztek, s amely biztonságos, sokoldalú és hosszú távú használatot…

Az új NOKIAN TYRES Outpost™ AT minden körülmények között kiváló tapadást biztosít, rendkívüli tartósság és defektállóság jellemzi. 

Az Outpost AT négyévszakos gumiabroncs, melyet SUV-okhoz, crossoverekhez és könnyű teherautókhoz terveztek, s amely biztonságos, sokoldalú és hosszú távú használatot kínál bármilyen közúton vagy terepen. Az abroncsba olyan jellemzőket „kovácsoltak”, ami segíti az autóvezetőket a legnehezebb terepen is helytállni. Az Outpost AT-t úgy tervezték, hogy a munka eredményes legyen, a szabadidő pedig határtalan. A világ legészakibb gumiabroncsgyártója szerte a világon elérhetővé fogja tenni az új terepjáró termékét a járművezetők számára. Az új Outpost abroncscsalád erőteljesen támogatja majd a Nokian Tyres növekedési céljait az elkövetkező években.  

Agresszív futófelülete úgy lett kialakítva, hogy az SUV-k, crossoverek és pickupok könnyebben navigáljanak a terepes útviszonyok okozta nehézségek között. Az Aramid Shield™ technológiával megerősített gumiabroncsok - szúrásálló aramid szálak vannak a futófelület alá ágyazva - rendkívül ellenállóak a durva útfelületekkel és az útveszélyekkel szemben. Az új futófelület-kialakítási elemek segítik a járművezetőket a vezetési korlátok feloldásában és a kalandok keresésében bármilyen terepen. A „háromcsúcsos hegység és hópihe” jelöléssel van ellátva, amely tanúsítja, hogy a gumiabroncs alkalmazkodó gumikeveréke kényelmes, magabiztos vezetést biztosít bármilyen felületen és bármilyen időjárási körülmények között, a téli gumiabroncsokat feltaláló vállalat jóvoltából. 

Nokian Tyres
ROCKPROOF
A Nokian Rockproof extrém élettartamot kínál a professzionális vezetés és a terepjáró rajongók számára. Ez egy félelmet nem ismerő „akcióhős” a kőbányákban, erdőkben és bányászati területeken. Ez a robusztus gumiabroncs egy fáradhatatlan igásló, telivér bányászati összetevővel ellátva, amely akár váratlan…

A Nokian Rockproof extrém élettartamot kínál a professzionális vezetés és a terepjáró rajongók számára. Ez egy félelmet nem ismerő „akcióhős” a kőbányákban, erdőkben és bányászati területeken. Ez a robusztus gumiabroncs egy fáradhatatlan igásló, telivér bányászati összetevővel ellátva, amely akár váratlan ütközéseket is képes kezelni a terepen történő igényes használat során. A vágásálló Nokian Tyres Rockproof Hybrid futófelület keverék és az agresszív futófelület-mintázat kiváló ellenállást biztosít a hirtelen behatások ellen még durva terep viszonyok között is.

 • Végső tartósság az igényes professzionális használathoz
 • Erős és precíz kezelés
 • A kőkivetők javíthatják az élettartamot
Nokian Tyres
ROTIIVA AT
Nokian Rotiiva AT - A megbízható tartósság. Új agresszív mintázat Erős szerkezetű Új, lyukadás- és szakadásálló gumikeverék Az Nokian Rotiiva AT (all-terrain) gumiabroncs a SUV/4x4 gépkocsikra kínált gumiabroncs szortiment új terméke. Kitűnő menettulajdonságokkal rendelkezik aszfalton és kavicsos
Nokian Tyres
ROTIIVA AT PLUS
Nokian Tyres
SEASONPROOF SUV
Prémium négyévszakos gumiabroncs személyautók részére A Nokian Seasonproof egész évben biztonságos és élvezetes utazást tesz lehetővé minden körülmények között. Nyáron könnyed autózási élményt nyújt, megbízható és biztonságos a havas és latyakos téli napokon is. Kiváló tartósság és alacsony…

Prémium négyévszakos gumiabroncs személyautók részére

A Nokian Seasonproof egész évben biztonságos és élvezetes utazást tesz lehetővé minden körülmények között. Nyáron könnyed autózási élményt nyújt, megbízható és biztonságos a havas és latyakos téli napokon is.

 • Kiváló tartósság és alacsony gördülési ellenállás. Új, négyévszakos futófelület keverék a tartósság és a tapadás érdekében.
 • Négyévszakos optimalizált lamella- és mintázat design.
 • Nagyobb stabilitás a SUV és a CUV modelleknél
 • SUV használatra speciálisan hozzáigazított váll terület
Nokian Tyres
SNOWPROOF 2 SUV
A TÉLRE SZÜLETETT A Nokian Tyres Snowproof 2 SUV egy prémium téli gumiabroncs, kifejezetten a terepjárók és crossoverek igényeinek kielégítésére tervezve. A gumi legfontosabb jellemzője a kiváló téli biztonság minden körülmény között, ami kivételes teljesítményt eredményez hóban, latyakban és esőben.…

A TÉLRE SZÜLETETT

A Nokian Tyres Snowproof 2 SUV egy prémium téli gumiabroncs, kifejezetten a terepjárók és crossoverek igényeinek kielégítésére tervezve. A gumi legfontosabb jellemzője a kiváló téli biztonság minden körülmény között, ami kivételes teljesítményt eredményez hóban, latyakban és esőben. A Snowproof 2 SUV nagyobb stabilitást és tartósságot kínál a nehezebb járművek számára egy a SUV-ra optimalizált szerkezetnek köszönhetően.

 • Prémium téli tapadás, különösen hóban
 • Kiváló nedves teljesítmény
 • Kiegyensúlyozott kezelhetőség és fokozott stabilitás
 • Aramid erős oldalfal a tartósságért és védelemért.
Nokian Tyres
WR SUV 3
Kitűnő kezelhetőség havas és száraz felületre Hatékonyan ellenállás az aquaplaninggel szemben Extrém nedves teljesítmény 3D-s lamellakialakítás
Nokian Tyres
WR SUV 4
Az új Nokian WR SUV 4 téli gumiabroncs biztonságos és megbízható választás a sport, haszonjármű és crossover modellekhez. A Nokian közép-európai utakra tervezett téli gumiabroncs kiváló irányíthatósággal rendelkezik még latyakos utakon is, és megbízható teljesítményt nyújt változó időjárási körülmények…

Az új Nokian WR SUV 4 téli gumiabroncs biztonságos és megbízható választás a sport, haszonjármű és crossover modellekhez. A Nokian közép-európai utakra tervezett téli gumiabroncs kiváló irányíthatósággal rendelkezik még latyakos utakon is, és megbízható teljesítményt nyújt változó időjárási körülmények között. Az aramiddal megerősített oldalfalak robosztus és tartós szerkezetet alkotnak, amely biztosítja, hogy a gumiabroncs stabil legyen és ellenálljon minden ütközésnek és vágásnak, amely autózáskor felmerülhet.

Extrém erős oldalfalak

A Nokian Tyres által kifejlesztett Aramid oldalfal technológia új típusú tartósságot és védelmet nyújt a nehéz vezetési körülményekhez. Az oldalfal keverékben használt Aramid anyag megerősíti a gumiabroncs oldalfalát, így az ellenállóbb a behatásokkal szemben, amik defektet okozhatnak. Ugyanezt az anyagot használják a légi és hadi iparban is.

 • Kitűnő irányíthatóság nedves, latyakos és havas utakon
 • Maximális stabilitás és autózási kényelem
 • Extrém tartósság
 • Ütésálló oldalfalak

Hírek