Nokian Tyres gumiabroncsok

A Nokian finn gumiabroncs gyártó 1932-től gyárt személygépjármű abroncsokat. Európában az egyetlen gyártó, aki saját téli tesztközponttal rendelkezik.

A Nokian nyári és téli mintázatainak középpontjában a biztonság áll. A több mint 80 éves tapasztalat biztosít minket arról, hogy a gumiabroncsok a legjobb felkészültség szerint készülnek. A finn gyár híres kiváló téli gumi kínálatáról, melyek folyamatosan kiemelkedő eredményeket érnek el a tesztek során, de a nyári gumi mintázatokról sem szabad megfeledkezni!

A Nokian mintázatai kitűnő teljesítményt nyújtanak száraz és nedves úton egyaránt. Használat közben pontos és stabil vezetési élmény mellett magas fokú komfort érzetet, alacsony zajszintet és kiváló kezelhetőséget tapasztalhatunk. Tapasztalatainkat az autós tesztek is alátámasztották, ahol rendre a prémium kategóriás abroncsok között végzett.

Nokian Tyres gumiabroncsot keresel?


Nokian Tyres
HAKKAPELIITTA CR4
Nokian Tyres
SNOWPROOF C
Biztonságos és stabil minden télikörülmények között, beleértve a havat és a latyakot is Kiváló élettartam - megnövelt futásteljesítmény és maximális tartósság Nagyobb vezetési kényelem csökkentett zajszint mellett A Nokian Snowproof C egy biztonságos és megbízható téli gumiabroncs,…
  • Biztonságos és stabil minden télikörülmények között, beleértve a havat és a latyakot is
  • Kiváló élettartam - megnövelt futásteljesítmény és maximális tartósság
  • Nagyobb vezetési kényelem csökkentett zajszint mellett

A Nokian Snowproof C egy biztonságos és megbízható téli gumiabroncs, amelyet kifejezetten professzionális és nagy igénybevételre fejlesztettek ki. Korszerű biztonságot nyújt a mindennapi vezetéshez, biztosítva a kiváló téli tapadást hóban, latyakban és esőben. A Nokian Snowproof C kiváló élettartamot kínál, és ellenáll a terhelésnek és a kopásnak.

A furgonabroncsok speciális termékek, amelyeket kemény és sokoldalú használatra terveztek. Elég erőseknek kell lenniük ahhoz, hogy biztonságosan és megbízhatóan kezeljék a nehéz terheket és a változó útviszonyokat. Az Alpine Sense Grip koncepció elsajátítja az összes téli időjárási kihívást, biztosítva a kiszámítható és kiegyensúlyozott vezetési érzetet. A koncepció innovatív funkciókból áll, amelyek ötvözik a gumiabroncs futófelületének kialakítását, a gumikeveréket és a szerkezetet, ami kiegyensúlyozottá és könnyen irányíthatóvá teszi a kezelést még nehéz terhelések és kihívásokkal teli időjárási körülmények között is.

A Nokian Snowproof C tartóssága a Nokian Tyres egyedülálló Aramid Sidewall technológiájának köszönhetően maximális. A rendkívül erős aramidszálak megerősítik az oldalfalakat, nagyobb tartósságot és védelmet nyújtva az igényes vezetési helyzetekben. Nagy terhelések esetén a gördülési ellenállás valóban befolyásolhatja az üzemanyagszámlát. A Nokian Snowproof C gumikeveréke nagy igénybevételre van optimalizálva, amely lehetővé teszi a biztonságos munkavégzést széles hőmérsékleti tartományban és a gördülési ellenállás csökkentését.


Hírek