Nokian gumiabroncsok

A Nokian finn gumiabroncs gyártó 1932-től gyárt személygépjármű abroncsokat. Európában az egyetlen gyártó, aki saját téli tesztközponttal rendelkezik.

A Nokian nyári és téli mintázatainak középpontjában a biztonság áll. A több mint 80 éves tapasztalat biztosít minket arról, hogy a gumiabroncsok a legjobb felkészültség szerint készülnek. A finn gyár híres kiváló téli gumi kínálatáról, melyek folyamatosan kiemelkedő eredményeket érnek el a tesztek során, de a nyári gumi mintázatokról sem szabad megfeledkezni!

A Nokian mintázatai kitűnő teljesítményt nyújtanak száraz és nedves úton egyaránt. Használat közben pontos és stabil vezetési élmény mellett magas fokú komfort érzetet, alacsony zajszintet és kiváló kezelhetőséget tapasztalhatunk. Tapasztalatainkat az autós tesztek is alátámasztották, ahol rendre a prémium kategóriás abroncsok között végzett.

Nokian gumiabroncsot keresel?


Nokian
WR A4
Nokian
HAKKAPELIITA 8
Nokian
HAKKAPELIITA9
Nokian
HAKKAPELIITA8
Nokian
HAKKAPELIITA R2
Nokian
HAKKAPELIITTA R3
Nokian
HAKKAPELIITA5
Nokian
WR SNOWPROOF
Nokian
WR D4
Nokian blokk-optimalizált bordázat Jobb téli tapadás, biztonságosabb kormányzásérzet. A futófelület minden egyes blokkjának és bordájának pontosan meghatározott alakja és szerepe van, ami a tökéletes tapadási és vezethetőségi tulajdonságokban érhető tetten. Nokian kettős szilikon gumikeverék Pontos
Nokian
WR
Leggyorsabb a világon A finn Nokian abroncsgyár választéka kibővült egy személy és terepjáró (4X4) autókra kifejlesztett téli abronccsal, a Nokian WR-rel. Az abroncsot a tíz legelterjedtebb méretben T sebességkategóriában (190km/h), két méretben pedig H sebességkategóriában (210km/h) kínálják. Hakka…

Leggyorsabb a világon

A finn Nokian abroncsgyár választéka kibővült egy személy és terepjáró (4X4) autókra kifejlesztett téli abronccsal, a Nokian WR-rel. Az abroncsot a tíz legelterjedtebb méretben T sebességkategóriában (190km/h), két méretben pedig H sebességkategóriában (210km/h) kínálják.

Hakka

A Nokian WR forgásirányos abroncs, amely új egyedülálló Hakka lamellatechnológiával rendelkezik, amelyet előzőleg személy- és kisteher abroncsoknál alkalmaztak. Az abroncs mintázatát úgy tervezték, hogy néhány száz km futás után a lamellák közötti rések megnyílnak, és az így kiemelkedett futófelületi blokkok tovább javítják az abroncs tapadását a csúszós téli utakon.

Az abroncs fő értékesítési területei Közép-Európa és Észak-Amerika.

Nokian
WR G2
Nagy teljesítmény Az új Nokian WR G2 egy biztonságos high-performance téli abroncs, mely extrém nedves tapadással rendelkezik latyakos körülmények között és rendkívüli kezelhetőséggel havas és szárak körülmények között. Polírozott árkok Aszimmetrikus profiljában latyak kivetést szabályozó élek és polírozott…

Nagy teljesítmény

Az új Nokian WR G2 egy biztonságos high-performance téli abroncs, mely extrém nedves tapadással rendelkezik latyakos körülmények között és rendkívüli kezelhetőséggel havas és szárak körülmények között.

Polírozott árkok

Aszimmetrikus profiljában latyak kivetést szabályozó élek és polírozott árkok felelősek az extrém nedves tapadásért.

3D lamellák

Új önzáródó 3D lamellák és ablaktörlő lamellák fokozott nedves tapadást és stabilitást kölcsönöznek a járműnek, továbbá a támasztó bordák megnövekedett ellenállást tanúsítanak a keresztirányú és hosszirányú aquaplaning veszélynek.

Üzemanyag megtakarítás

A legújabb fejlesztésű, modern mintázat és az új Silica összetétel alacsonyabb gördülési ellenállást és üzemanyag megtakarítást eredményez. Egységes külső vállrész hatására alacsonyabb a zajkibocsátás.

Oldalfal információ

Az oldalfalon található az infó-gomb mely megmutatja az abroncs pozícióját és a helyes abroncs nyomást, továbbá egy hópehely szimbólum és egy juharfa levél, mely jelzi hogy a környezetbarát abroncs magas aromájú olajok felhasználása nélkül készült.

Nokian
W+
Optimalizált teljesítmény Kifejezetten a közép-európai téli körülményekre fejlesztette ki a Nokian. Kitűnő teljesítményt nyújt hóban és jeges úton. Magas sebességénél is megfelelő stabilitással rendelkezik. Nyíl alakú mintázat Mintázata forgásirányos, mely a jobb vízkiszorítást segíti elő. Méretfüggő…

Optimalizált teljesítmény

Kifejezetten a közép-európai téli körülményekre fejlesztette ki a Nokian. Kitűnő teljesítményt nyújt hóban és jeges úton. Magas sebességénél is megfelelő stabilitással rendelkezik.

Nyíl alakú mintázat

Mintázata forgásirányos, mely a jobb vízkiszorítást segíti elő.

Méretfüggő mintázat

Bal oldali mintázat:
 • 175/65R14 82 T
 • 185/65R14 86 T
 • 185/65R15 88 T
 • 195/65R15 91 T
 • 205/65R15 95 T
 • 195/60R15 88 T
 • 205/60R15 91 H
 • 205/55R16 91 T
 • 215/55R16 93 T
 • 225/55R16 95 H
 • 225/45R17 91 H
Jobb oldali mintázat:
 • 155/70R13 75 T
 • 165/70R13 79 T
 • 175/70R13 82 T
 • 165/70R14 81 T
 • 175/70R14 84 T
 • 185/70R14 88 T
 • 185/60R14 82 T
Nokian
WR D3
Megbízható tapadás vizes, száraz és havas utakon egyaránt Hatékony latyak elvezetés az aquaplaning megelőzésére Könnyed gördülékenységének köszönhetően környezetkímélő és üzemanyag takarékos
Nokian
WR A3
Abszolút tapadás és kiváló kezelhetőség Stabil és könnyen kezelhető még nagy sebességnél is Könnyed gördülékenységének köszönhetően környezetkímélő és üzemanyag takarékos

Hírek