Nokian gumiabroncsok

A Nokian finn gumiabroncs gyártó 1932-től gyárt személygépjármű abroncsokat. Európában az egyetlen gyártó, aki saját téli tesztközponttal rendelkezik.

A Nokian nyári és téli mintázatainak középpontjában a biztonság áll. A több mint 80 éves tapasztalat biztosít minket arról, hogy a gumiabroncsok a legjobb felkészültség szerint készülnek. A finn gyár híres kiváló téli gumi kínálatáról, melyek folyamatosan kiemelkedő eredményeket érnek el a tesztek során, de a nyári gumi mintázatokról sem szabad megfeledkezni!

A Nokian mintázatai kitűnő teljesítményt nyújtanak száraz és nedves úton egyaránt. Használat közben pontos és stabil vezetési élmény mellett magas fokú komfort érzetet, alacsony zajszintet és kiváló kezelhetőséget tapasztalhatunk. Tapasztalatainkat az autós tesztek is alátámasztották, ahol rendre a prémium kategóriás abroncsok között végzett.

Nokian gumiabroncsot keresel?


Nokian
WEATHERPROOF SUV
A kényelmes és tartós Nokian Weatherproof SUV havon, száraz utakon vagy a legmélyebb latyakban is kiváló kezelhetőséget biztosít. Nyáron a gumiabroncs precízen gördül a forró nyári időjárásban, és szorosan tapad a nedves utakon. A futófelületet úgy alakították ki, hogy kibírja a nagy teljesítményű autózást…

A kényelmes és tartós Nokian Weatherproof SUV havon, száraz utakon vagy a legmélyebb latyakban is kiváló kezelhetőséget biztosít. Nyáron a gumiabroncs precízen gördül a forró nyári időjárásban, és szorosan tapad a nedves utakon. A futófelületet úgy alakították ki, hogy kibírja a nagy teljesítményű autózást és a nehezebb járműveket. A sokoldalú gumiabroncs minden évszakban kellemesen csendes és üzemanyag-takarékos. Az oldalfali gumit rendkívül tartós aramid vágott szál erősíti meg, amely lehetővé teszi, hogy jobban ellenálljon a meglepetésszerű behatásoknak és az éles szélek vagy tárgyak vágásainak.

  • Kiemelkedő havon, tökéletes tapadás még nedves utakon is
  • Tartós és nagyon jó teljesítmény egész évben
  • Rendkívül stabil és kényelmes vezetési viselkedés
  • Aramid megerősített szerkezet a rendkívüli tartósság érdekében

Nokian
SEASONPROOF SUV
Prémium négyévszakos gumiabroncs személyautók részére A Nokian Seasonproof egész évben biztonságos és élvezetes utazást tesz lehetővé minden körülmények között. Nyáron könnyed autózási élményt nyújt, megbízható és biztonságos a havas és latyakos téli napokon is. Kiváló tartósság és alacsony…

Prémium négyévszakos gumiabroncs személyautók részére

A Nokian Seasonproof egész évben biztonságos és élvezetes utazást tesz lehetővé minden körülmények között. Nyáron könnyed autózási élményt nyújt, megbízható és biztonságos a havas és latyakos téli napokon is.

  • Kiváló tartósság és alacsony gördülési ellenállás. Új, négyévszakos futófelület keverék a tartósság és a tapadás érdekében.
  • Négyévszakos optimalizált lamella- és mintázat design.
  • Nagyobb stabilitás a SUV és a CUV modelleknél
  • SUV használatra speciálisan hozzáigazított váll terület

Hírek