Nokian Tyres gumiabroncsok

A Nokian Tyres finn gumiabroncs gyártó 1932-től gyárt személygépjármű abroncsokat. Európában az egyetlen gyártó, aki saját téli tesztközponttal rendelkezik.

A Nokian Tyres nyári és téli mintázatainak középpontjában a biztonság áll. A több mint 80 éves tapasztalat biztosít minket arról, hogy a gumiabroncsok a legjobb felkészültség szerint készülnek. A finn gyár híres kiváló téli gumi kínálatáról, melyek folyamatosan kiemelkedő eredményeket érnek el a tesztek során, de a nyári gumi mintázatokról sem szabad megfeledkezni!

A Nokian Tyres mintázatai kitűnő teljesítményt nyújtanak száraz és nedves úton egyaránt. Használat közben pontos és stabil vezetési élmény mellett magas fokú komfort érzetet, alacsony zajszintet és kiváló kezelhetőséget tapasztalhatunk. Tapasztalatainkat az autós tesztek is alátámasztották, ahol rendre a prémium kategóriás abroncsok között végzett.

Nokian Tyres gumiabroncsot keresel?


Nokian Tyres
cLine CARGO
A pontos és biztonságos Nokian cLine Cargo változata nehéz járművekhez készült. Az erős Nokian cLine Cargo könnyebben képes szállítani a teherautók nagyobb kerékterhelését. Stabilitás Tartósság Biztonság profi felhasználási körülmények között
Nokian Tyres
cLine VAN
A Nokian cLine Van abroncs stabilitást, tartósságot és biztonságot nyújt igényes professzionális használatra. A kényelmes és erős Nokian cLine biztonságát egy új gumikeverék maximalizálja. Stabilitás Tartósság Biztonság profi felhasználási körülmények között Kiváló nedves tapadás…

A Nokian cLine Van abroncs stabilitást, tartósságot és biztonságot nyújt igényes professzionális használatra. A kényelmes és erős Nokian cLine biztonságát egy új gumikeverék maximalizálja.

  • Stabilitás
  • Tartósság
  • Biztonság profi felhasználási körülmények között
  • Kiváló nedves tapadás és kezelés
Nokian Tyres
HAKKA C VAN
Nokian Tyres
HAKKAPELIITTA CR4
Nokian Tyres
SEASONPROOF C
Első osztályú biztonság egész évben, különösen havas utakon és esős napokon Kiváló futásteljesítmény és tartósság Az alacsony gördülési ellenállás üzemanyagot takarít meg és védi a környezetet Az új Nokian Seasonproof C négyévszakos abroncs praktikus megoldást kínál azok számára,…
  • Első osztályú biztonság egész évben, különösen havas utakon és esős napokon
  • Kiváló futásteljesítmény és tartósság
  • Az alacsony gördülési ellenállás üzemanyagot takarít meg és védi a környezetet

Az új Nokian Seasonproof C négyévszakos abroncs praktikus megoldást kínál azok számára, akik el akarnak búcsúzni a szezonális gumicseréktől, de mégis biztonságos lehetőséget szeretnének az év minden napjára. A kifejezetten nehéz szállításhoz tervezett Nokian Seasonproof C precíz kezelhetőséget és stabilitást, kiváló futásteljesítményt és jobb tartósságot kínál.

A téli biztonság terén szerzett szaktudás és a változó vezetési körülmények között nyújtott kiváló teljesítmény a Season Sense koncepción keresztül szemlélhető és érezhető. A koncepció az abroncs futófelületének kialakítását, szerkezetét és gumikeverékét ötvöző innovatív funkciókból áll, és a biztonságos vezetést biztosítja sokoldalú időjárási körülmények között. 

Az egyedülálló Aramid Sidewall technológiának köszönhetően a Nokian Seasonproof C tartóssága maximális. A rendkívül erős aramidszálak megerősítik az oldalfalakat, nagyobb tartósságot és védelmet nyújtva az igényes vezetési helyzetekben. Ez a technológia védi az abroncsot az ütközéstől, a vágásoktól és a kátyúktól. A masszív, testre szabott konstrukcióval, vastag acélszalagokkal kombinálva a Nokian Seasonproof C maximális tartósságot és jobb élettartamot kínál nehéz terhek és zord útviszonyok esetén.

Nokian Tyres
SNOWPROOF C
Biztonságos és stabil minden télikörülmények között, beleértve a havat és a latyakot is Kiváló élettartam - megnövelt futásteljesítmény és maximális tartósság Nagyobb vezetési kényelem csökkentett zajszint mellett A Nokian Snowproof C egy biztonságos és megbízható téli gumiabroncs,…
  • Biztonságos és stabil minden télikörülmények között, beleértve a havat és a latyakot is
  • Kiváló élettartam - megnövelt futásteljesítmény és maximális tartósság
  • Nagyobb vezetési kényelem csökkentett zajszint mellett

A Nokian Snowproof C egy biztonságos és megbízható téli gumiabroncs, amelyet kifejezetten professzionális és nagy igénybevételre fejlesztettek ki. Korszerű biztonságot nyújt a mindennapi vezetéshez, biztosítva a kiváló téli tapadást hóban, latyakban és esőben. A Nokian Snowproof C kiváló élettartamot kínál, és ellenáll a terhelésnek és a kopásnak.

A furgonabroncsok speciális termékek, amelyeket kemény és sokoldalú használatra terveztek. Elég erőseknek kell lenniük ahhoz, hogy biztonságosan és megbízhatóan kezeljék a nehéz terheket és a változó útviszonyokat. Az Alpine Sense Grip koncepció elsajátítja az összes téli időjárási kihívást, biztosítva a kiszámítható és kiegyensúlyozott vezetési érzetet. A koncepció innovatív funkciókból áll, amelyek ötvözik a gumiabroncs futófelületének kialakítását, a gumikeveréket és a szerkezetet, ami kiegyensúlyozottá és könnyen irányíthatóvá teszi a kezelést még nehéz terhelések és kihívásokkal teli időjárási körülmények között is.

A Nokian Snowproof C tartóssága a Nokian Tyres egyedülálló Aramid Sidewall technológiájának köszönhetően maximális. A rendkívül erős aramidszálak megerősítik az oldalfalakat, nagyobb tartósságot és védelmet nyújtva az igényes vezetési helyzetekben. Nagy terhelések esetén a gördülési ellenállás valóban befolyásolhatja az üzemanyagszámlát. A Nokian Snowproof C gumikeveréke nagy igénybevételre van optimalizálva, amely lehetővé teszi a biztonságos munkavégzést széles hőmérsékleti tartományban és a gördülési ellenállás csökkentését.


Hírek