BfGoodrich gumiabroncsok

A BFGoodrich története 1870-ig nyúlik vissza, amikor Dr. Benjamin Franklin Goodrich megalapította gumiabroncs gyárát az Ohio állambeli Akron városában.

A BFGoodrich a verseny világából származó technológiát ülteti át a versenyautókból a szériajárművekbe, ezzel biztosítja, hogy a vásárlók kiváló teljesítményű és minőségű abroncsokat vásároljanak.

BfGoodrich gumiabroncsot keresel?


BfGoodrich
G-GRIP ALL SEASON2
BfGoodrich
WINTER G
BfGoodrich
MUD TERRAIN T/A KM3
BfGoodrich
G-GRIP SUV
BfGoodrich
G-GRIP ALL SEASON
BfGoodrich
G-FORCE WINTER2
BfGoodrich
ALL-TERRAIN T/A KO2
BfGoodrich
G-Force Winter
Hatékonyság Hatékony elindulás, kiváló vonóerővel. Az irányíthatóság hatékonyságot biztosít minden helyzetben, az időjárási viszonyoktól függetlenül. Anélkül, hogy hatással lenne a vezetés kivételes élményére. A megállásra is hatékony fékezés jellemző.
BfGoodrich
Activan Winter
Állandó irányítás téli utakon Nyári és téli kisteher abroncsok teljes választékát kínálja. Függetlenül az útviszonyoktól, függetlenül a szállított tehertől, gumiabroncsaink megfelelnek a hivatásos felhasználók elvárásainak. Így a BFGoodrich gumiabroncsait nyugodtan ajánlhatja a legigényesebb ügyfeleinek.…

Állandó irányítás téli utakon

Nyári és téli kisteher abroncsok teljes választékát kínálja. Függetlenül az útviszonyoktól, függetlenül a szállított tehertől, gumiabroncsaink megfelelnek a hivatásos felhasználók elvárásainak. Így a BFGoodrich gumiabroncsait nyugodtan ajánlhatja a legigényesebb ügyfeleinek.

BfGoodrich
LONG TRAIL TOUR
BfGoodrich
g-Grip
Fő az irányíthatóság! A piacon lévő járművek nagy részéhez. Páratlan vezetési élmény száraz úton Egyenes haladásnál és kanyarban egyaránt… A masszív váll és a folytonos központi barázda minden hatásra azonnali reagálást, valamint tökéletes úttartást biztosít. Hatékonyabb fékezés… A lekerekített lamellák…

Fő az irányíthatóság! A piacon lévő járművek nagy részéhez.

Páratlan vezetési élmény száraz úton

Egyenes haladásnál és kanyarban egyaránt… A masszív váll és a folytonos központi barázda minden hatásra azonnali reagálást, valamint tökéletes úttartást biztosít.

Hatékonyabb fékezés… A lekerekített lamellák növelik minden egyes gumiblokk stabilitását, így optimalizálva a száraz úton történő fékezést.

Maximális biztonság nedves úton

Vízen csúszás esetén… Vonalas irányított mintázat a „hajóorr-hatás” kialakításához és a lehető legnagyobb mennyiségű víz kivetéséhez.

Nedves úton… A g-Grip gumiabroncsok egy „Vortex” futófelülettel vannak ellátva, amely lehetővé teszi a víz gyorsabb kivetését, és ezen keresztül az optimális fékezést és a jobb úttartást kanyarban.

Műszaki jellemzők:

 • Profilszélesség: 165 - 225 mm
 • Pántátmérő: 14' - 17'
 • Széria: 70 - 45
 • Sebességi index:
  • T (190 km/h)
  • W (270 km/h)
  • H (210 km/h)
  • V (240 km/h)
  • Y (300 km/h)
BfGoodrich
Mud-Terrain T/A
20% Road, 80% Off-Road Az abroncs tökéletes haladást biztosít a legmélyebb sárban, a leküzdhetetlennek tűnő homokdűnéken és a legmasszívabb sziklákon egyaránt. TriGuard Nagy ellenálló képességű TriGuard radial karkaszra felépülő abroncs, amelynek kifejlesztésekor a konstruktőrök arra törekedtek, hogy…

20% Road, 80% Off-Road

Az abroncs tökéletes haladást biztosít a legmélyebb sárban, a leküzdhetetlennek tűnő homokdűnéken és a legmasszívabb sziklákon egyaránt.

TriGuard

Nagy ellenálló képességű TriGuard radial karkaszra felépülő abroncs, amelynek kifejlesztésekor a konstruktőrök arra törekedtek, hogy ez az abroncs képes legyen legyőzni a terepen elképzelhető mindenféle akadályt, bármilyen útviszonyok közé is kerüljön (sár, hó, homok). A vállblokkok kialakítása maximális mozgékonyságot biztosít. A futófelület kialakítása garantálja az alacsony zajszintet. Fehér színű, vastag betűs márkajelzés. Az agressziókkal szemben ellenálló TriGuard szerkezet. Peremvédő mindegyik méretű abroncsnál.

BfGoodrich
Activan
Kiváló versenyző A BFGoodrich Activan révén a versenyek során szerzett tapasztalat a hivatásos gépjárművezetőknek is a rendelkezésére áll. A versenykörülmények és szélsőséges időjárási viszonyok mellett kifejlesztett abroncs tökéletes úttartást garantál száraz és nedves úton, továbbá kivételes tartósság…

Kiváló versenyző

A BFGoodrich Activan révén a versenyek során szerzett tapasztalat a hivatásos gépjárművezetőknek is a rendelkezésére áll. A versenykörülmények és szélsőséges időjárási viszonyok mellett kifejlesztett abroncs tökéletes úttartást garantál száraz és nedves úton, továbbá kivételes tartósság és optimális megbízhatóság jellemzi.

Optimális választás

Tökéletes úttartás száraz és nedves úton. Kivételes tartósság és optimális megbízhatóság.

BfGoodrich
All Terrain T/A KO
Tapadás A kiemelt fehér felirat az abroncs oldalfalán és mély, agresszív mintázat árulkodik a kiváló tapadásról minden felületen, sima aszfalttól a kavicsig, portól a sárig. A nevéből is következik, hogy ez a minta a teljes sokoldalúsággal és flexibilitással dicsekedhet a maximális vezetési élmény és…

Tapadás

A kiemelt fehér felirat az abroncs oldalfalán és mély, agresszív mintázat árulkodik a kiváló tapadásról minden felületen, sima aszfalttól a kavicsig, portól a sárig. A nevéből is következik, hogy ez a minta a teljes sokoldalúsággal és flexibilitással dicsekedhet a maximális vezetési élmény és kényelem érdekében az úton és terepen egyaránt.

Sokoldalú

Mindehhez jön az újonnan kifejlesztett stresszeloszlást, csökkentett hydroplanning (csúszás), kiváló súrlódás ellenállás és hosszabb élettartam.

BfGoodrich
Touring
Kiváló tapadás Kis és középkategóriás autók abroncsa „T”-s sebesség-indexben. Meglepően jó tapadást biztosít száraz és nedves úton egyaránt. Rövidebb fékút Hatékony fékezés. Az utazás élvezete a vezető teljes uralma alatt. Könnyű irányíthatóság nagy sebesség mellett is.