BfGoodrich gumiabroncsok

A BFGoodrich története 1870-ig nyúlik vissza, amikor Dr. Benjamin Franklin Goodrich megalapította gumiabroncs gyárát az Ohio állambeli Akron városában.

A BFGoodrich a verseny világából származó technológiát ülteti át a versenyautókból a szériajárművekbe, ezzel biztosítja, hogy a vásárlók kiváló teljesítményű és minőségű abroncsokat vásároljanak.

BfGoodrich gumiabroncsot keresel?


BfGoodrich
Activan
Kiváló versenyző A BFGoodrich Activan révén a versenyek során szerzett tapasztalat a hivatásos gépjárművezetőknek is a rendelkezésére áll. A versenykörülmények és szélsőséges időjárási viszonyok mellett kifejlesztett abroncs tökéletes úttartást garantál száraz és nedves úton, továbbá kivételes tartósság…

Kiváló versenyző

A BFGoodrich Activan révén a versenyek során szerzett tapasztalat a hivatásos gépjárművezetőknek is a rendelkezésére áll. A versenykörülmények és szélsőséges időjárási viszonyok mellett kifejlesztett abroncs tökéletes úttartást garantál száraz és nedves úton, továbbá kivételes tartósság és optimális megbízhatóság jellemzi.

Optimális választás

Tökéletes úttartás száraz és nedves úton. Kivételes tartósság és optimális megbízhatóság.

BfGoodrich
ALL-TERRAIN T/A KO2
A BFGoodrich legkeményebb terepjáró abroncsa. A BFGoodrich All-Terrain T/A KO2 gumiabroncs CoreGard technológiával készült, amely ellenálóbbá teszi a gumi oldalfalát a vágások és zúzódásokkal szemben. Agresszív terepvontatás, hogy magabiztosan jusson oda, ahová szeretne menni. A BFGoodrich®…

A BFGoodrich legkeményebb terepjáró abroncsa.

A BFGoodrich All-Terrain T/A KO2 gumiabroncs CoreGard technológiával készült, amely ellenálóbbá teszi a gumi oldalfalát a vágások és zúzódásokkal szemben.

Agresszív terepvontatás, hogy magabiztosan jusson oda, ahová szeretne menni.

A BFGoodrich® All-Terrain T/A KO2 fogazott vállú kialakítással rendelkezik, amely fokozott iszap-, hó- és kőzet tapadást biztosít. A háromdimenziós lamellák maximalizálják a tapadást és a kezelhetőséget aszfalton és terepen, stabilizálják a futófelület blokkjait.

BfGoodrich
G-FORCE WINTER2
BfGoodrich
g-Grip
Fő az irányíthatóság! A piacon lévő járművek nagy részéhez. Páratlan vezetési élmény száraz úton Egyenes haladásnál és kanyarban egyaránt… A masszív váll és a folytonos központi barázda minden hatásra azonnali reagálást, valamint tökéletes úttartást biztosít. Hatékonyabb fékezés… A lekerekített lamellák…

Fő az irányíthatóság! A piacon lévő járművek nagy részéhez.

Páratlan vezetési élmény száraz úton

Egyenes haladásnál és kanyarban egyaránt… A masszív váll és a folytonos központi barázda minden hatásra azonnali reagálást, valamint tökéletes úttartást biztosít.

Hatékonyabb fékezés… A lekerekített lamellák növelik minden egyes gumiblokk stabilitását, így optimalizálva a száraz úton történő fékezést.

Maximális biztonság nedves úton

Vízen csúszás esetén… Vonalas irányított mintázat a „hajóorr-hatás” kialakításához és a lehető legnagyobb mennyiségű víz kivetéséhez.

Nedves úton… A g-Grip gumiabroncsok egy „Vortex” futófelülettel vannak ellátva, amely lehetővé teszi a víz gyorsabb kivetését, és ezen keresztül az optimális fékezést és a jobb úttartást kanyarban.

Műszaki jellemzők:

 • Profilszélesség: 165 - 225 mm
 • Pántátmérő: 14' - 17'
 • Széria: 70 - 45
 • Sebességi index:
  • T (190 km/h)
  • W (270 km/h)
  • H (210 km/h)
  • V (240 km/h)
  • Y (300 km/h)
BfGoodrich
G-GRIP ALL SEASON
BfGoodrich
G-GRIP ALL SEASON2
BfGoodrich
G-GRIP SUV
BfGoodrich
LONG TRAIL TOUR
BfGoodrich
MUD TERRAIN T/A KM3
A Mud-Terrain T/A KM3 az off-road rajongó számára kötelező felszerelés, ha a körülmények rendkívüli tapadást és szívósságot igényelnek. Sárba és off-road mászásra készítették. A BFGoodrich Mud-Terrain T/A KM3 abronccsal a világ legnehezebb terepét is meghódíthatja. A Krawl-TEK vegyület 8%-kal jobb…

A Mud-Terrain T/A KM3 az off-road rajongó számára kötelező felszerelés, ha a körülmények rendkívüli tapadást és szívósságot igényelnek. Sárba és off-road mászásra készítették.

A BFGoodrich Mud-Terrain T/A KM3 abronccsal a világ legnehezebb terepét is meghódíthatja. A Krawl-TEK vegyület 8%-kal jobb tapadást biztosít a sziklás és csúszós felületeken.

A BFGoodrich Mud-Terrain T/A KM3 5% -kal jobb iszap-tapadással rendelkezik, mint elődje. A gumiabroncs vállán található „iszapfóbiás” rudak úgy vannak kialakítva, hogy a sűrített iszapot felszabadítsák a fokozott tapadás érdekében sáros vagy puha talajviszonyok között. Az abroncs Terrain-Attack mintázatának masszív futófelület-blokkjai vannak, amelyek hihetetlen tapadást biztosítanak.

A BFGoodrich Mud-Terrain T/A KM3-at úgy tervezték, hogy a legnehezebb terepen jelentkező kihívásokat is legyőzze. Oldalfalai 27 százalékkal keményebbek, köszönhetően a BFGoodrich Baja T/A KR3 sivatagi verseny gumiabroncsából származó CoreGard Max versenyen bevált technológiának. Ez a technológia segít megelőzni a hasadást, amely megvédi a kritikus oldalfal meghibásodási zónát. A BFGoodrich Mud-Terrain T/A KM3 emellett szilárd utcai teljesítményt és elfogadható közúti zajszintet kínál az ösvényre vezető és oda vezető utakhoz.

BfGoodrich
MUD-TERRAIN T/A KM3
BfGoodrich
Touring
SILICA vegyület Alacsonyabb üzemanyag-fogyasztás a csökkent gördülési ellenállás miatt Rövidebb féktávolság nedves úton Szimmetrikus futófelület minta Kiváló aquaplaning teljesítmény Kiváló stabilitás a kanyarokban Tökéletes…
 • SILICA vegyület
  • Alacsonyabb üzemanyag-fogyasztás a csökkent gördülési ellenállás miatt
  • Rövidebb féktávolság nedves úton
 • Szimmetrikus futófelület minta
  • Kiváló aquaplaning teljesítmény
  • Kiváló stabilitás a kanyarokban
  • Tökéletes tapadás és optimális kezelhetőség minden vezetési körülmények között
BfGoodrich
WINTER G