BfGoodrich gumiabroncsok

A BFGoodrich története 1870-ig nyúlik vissza, amikor Dr. Benjamin Franklin Goodrich megalapította gumiabroncs gyárát az Ohio állambeli Akron városában.

A BFGoodrich a verseny világából származó technológiát ülteti át a versenyautókból a szériajárművekbe, ezzel biztosítja, hogy a vásárlók kiváló teljesítményű és minőségű abroncsokat vásároljanak.

BfGoodrich gumiabroncsot keresel?


BfGoodrich
G-GRIP ALL SEASON2
BfGoodrich
G-Force Profiler
Teljesítmény, technika Nagy teljesítményű abroncs sportos autókhoz. Gyors reakció és tökéletes tapadás száraz és nedves úton egyaránt. Precíz irányíthatóság kanyarban még nagy sebességnél is. Dinamikus, innovatív külső. Gyors, precíz Széles központi csatorna és megnagyobbított talajlenyomat a kormánymozdulatok…

Teljesítmény, technika

Nagy teljesítményű abroncs sportos autókhoz. Gyors reakció és tökéletes tapadás száraz és nedves úton egyaránt. Precíz irányíthatóság kanyarban még nagy sebességnél is. Dinamikus, innovatív külső.

Gyors, precíz

Széles központi csatorna és megnagyobbított talajlenyomat a kormánymozdulatok gyors és precíz követése érdekében. Masszív gumiblokkok, lapos futófelület és széles vállzóna a jó úttartás, gyorsulási és fékezési reakció eléréséért. A túlmelegedésnek nagyon jól ellenálló karkasz.

ETEC System™

(Equal TEnsion Containment System) megkönnyíti a nyomás elosztást a koronazónában, kiegyenlített talajlenyomatot eredményez és minimalizálja nagy sebességnél a centrifugális erők okozta deformációt.

BfGoodrich
WINTER G
BfGoodrich
G-GRIP ALL SEASON
BfGoodrich
G-FORCE WINTER2
BfGoodrich
G-Force Winter
Hatékonyság Hatékony elindulás, kiváló vonóerővel. Az irányíthatóság hatékonyságot biztosít minden helyzetben, az időjárási viszonyoktól függetlenül. Anélkül, hogy hatással lenne a vezetés kivételes élményére. A megállásra is hatékony fékezés jellemző.
BfGoodrich
g-Grip
Fő az irányíthatóság! A piacon lévő járművek nagy részéhez. Páratlan vezetési élmény száraz úton Egyenes haladásnál és kanyarban egyaránt… A masszív váll és a folytonos központi barázda minden hatásra azonnali reagálást, valamint tökéletes úttartást biztosít. Hatékonyabb fékezés… A lekerekített lamellák…

Fő az irányíthatóság! A piacon lévő járművek nagy részéhez.

Páratlan vezetési élmény száraz úton

Egyenes haladásnál és kanyarban egyaránt… A masszív váll és a folytonos központi barázda minden hatásra azonnali reagálást, valamint tökéletes úttartást biztosít.

Hatékonyabb fékezés… A lekerekített lamellák növelik minden egyes gumiblokk stabilitását, így optimalizálva a száraz úton történő fékezést.

Maximális biztonság nedves úton

Vízen csúszás esetén… Vonalas irányított mintázat a „hajóorr-hatás” kialakításához és a lehető legnagyobb mennyiségű víz kivetéséhez.

Nedves úton… A g-Grip gumiabroncsok egy „Vortex” futófelülettel vannak ellátva, amely lehetővé teszi a víz gyorsabb kivetését, és ezen keresztül az optimális fékezést és a jobb úttartást kanyarban.

Műszaki jellemzők:

 • Profilszélesség: 165 - 225 mm
 • Pántátmérő: 14' - 17'
 • Széria: 70 - 45
 • Sebességi index:
  • T (190 km/h)
  • W (270 km/h)
  • H (210 km/h)
  • V (240 km/h)
  • Y (300 km/h)
BfGoodrich
g-GRIP GO
BfGoodrich
Touring
Kiváló tapadás Kis és középkategóriás autók abroncsa „T”-s sebesség-indexben. Meglepően jó tapadást biztosít száraz és nedves úton egyaránt. Rövidebb fékút Hatékony fékezés. Az utazás élvezete a vezető teljes uralma alatt. Könnyű irányíthatóság nagy sebesség mellett is.