BfGoodrich gumiabroncsok

A BFGoodrich története 1870-ig nyúlik vissza, amikor Dr. Benjamin Franklin Goodrich megalapította gumiabroncs gyárát az Ohio állambeli Akron városában.

A BFGoodrich a verseny világából származó technológiát ülteti át a versenyautókból a szériajárművekbe, ezzel biztosítja, hogy a vásárlók kiváló teljesítményű és minőségű abroncsokat vásároljanak.

BfGoodrich gumiabroncsot keresel?


BfGoodrich
MUD TERRAIN T/A KM3
BfGoodrich
G-GRIP SUV
BfGoodrich
MUD-TERRAIN T/A KM3
BfGoodrich
ALL-TERRAIN T/A KO2
BfGoodrich
LONG TRAIL TOUR
BfGoodrich
Mud-Terrain T/A
20% Road, 80% Off-Road Az abroncs tökéletes haladást biztosít a legmélyebb sárban, a leküzdhetetlennek tűnő homokdűnéken és a legmasszívabb sziklákon egyaránt. TriGuard Nagy ellenálló képességű TriGuard radial karkaszra felépülő abroncs, amelynek kifejlesztésekor a konstruktőrök arra törekedtek, hogy…

20% Road, 80% Off-Road

Az abroncs tökéletes haladást biztosít a legmélyebb sárban, a leküzdhetetlennek tűnő homokdűnéken és a legmasszívabb sziklákon egyaránt.

TriGuard

Nagy ellenálló képességű TriGuard radial karkaszra felépülő abroncs, amelynek kifejlesztésekor a konstruktőrök arra törekedtek, hogy ez az abroncs képes legyen legyőzni a terepen elképzelhető mindenféle akadályt, bármilyen útviszonyok közé is kerüljön (sár, hó, homok). A vállblokkok kialakítása maximális mozgékonyságot biztosít. A futófelület kialakítása garantálja az alacsony zajszintet. Fehér színű, vastag betűs márkajelzés. Az agressziókkal szemben ellenálló TriGuard szerkezet. Peremvédő mindegyik méretű abroncsnál.

BfGoodrich
All Terrain T/A KO
Tapadás A kiemelt fehér felirat az abroncs oldalfalán és mély, agresszív mintázat árulkodik a kiváló tapadásról minden felületen, sima aszfalttól a kavicsig, portól a sárig. A nevéből is következik, hogy ez a minta a teljes sokoldalúsággal és flexibilitással dicsekedhet a maximális vezetési élmény és…

Tapadás

A kiemelt fehér felirat az abroncs oldalfalán és mély, agresszív mintázat árulkodik a kiváló tapadásról minden felületen, sima aszfalttól a kavicsig, portól a sárig. A nevéből is következik, hogy ez a minta a teljes sokoldalúsággal és flexibilitással dicsekedhet a maximális vezetési élmény és kényelem érdekében az úton és terepen egyaránt.

Sokoldalú

Mindehhez jön az újonnan kifejlesztett stresszeloszlást, csökkentett hydroplanning (csúszás), kiváló súrlódás ellenállás és hosszabb élettartam.