Aeolus gumiabroncsok

Kína egyik legnagyobb teher, munkagép és személy gumiabroncs gyártó cége, aki a világ 20 legnagyobb gumiabroncs előállító cége közt szerepel. A céget 2003 októberétől jegyzi a Shanghai Stock Exchange, de története sokkal korábbra nyúlik vissza. Termékeiket a világ 140 országába exportálják. Nyugat-Európában már 2000 óta jelen vannak. Az Aeolus modern fejlesztő és kutató központja teljesíti a legújabb nemzetközi követelményeket és előírásokat is, teljes mértékben ellátja egy nemzetközi minősítésű műszaki központ funkcióját. Ebben a központban történik a késztermékek legmagasabb szintű ISO és TÜV bevizsgálása, minőségi ellenőrzése.

Aeolus gumiabroncsot keresel?


Aeolus
HN230+
Pótkocsi abroncs regionális felhasználásra. Megerősített abroncs vállak az alacsony pótkocsikhoz, melyeknél az összes tengelyen alkalmazható. Nagyobb futásteljesítmény, jobb kopáskép, alacsony gördülési ellenállás és kiemelkedő teherbíró képesség tengelyenkénti 5-6 tonnával.
Aeolus
ADW80
Hajtott tengelyre való téli mintázat Rövid és hosszú távú fuvarozáshoz Egyedi lamellázott bordái kiváló tapadást, vonóerőt és fékezést,valamint jobb kopásképet nyújtanak bármilyen téli útviszonynál Speciális keveréke jó gördülési ellenállást, futásteljesítményt és üzemanyag-fogyasztást eredményez.
Aeolus
ASW80
Kormányzott tengelyre való téli abroncs 3D-s mintázattal rövid és hosszú távú szállítmányozáshoz Jellemzője a kiváló tapadás és vonóerő valamint a hosszú élettartam Különleges gumikeveréket tartalmaz az alacsony hőmérsékleten való hatékony tapadás és jó teljesítmény érdekében
Aeolus
ADL33
Hajtott tengelyre való abroncs távolsági felhasználásra. Nagyszerű tapadás és vonóerő Jó kopásállóság, alacsony hőtermelés és relatíve kicsi gördülési ellenállás jellemzi ezt az abroncsot.
Aeolus
ASL33
Kormányzott illetve pótkocsi tengelyre ajánlott mintázat távolsági felhasználásra Precíz irányíthatóság és optimalizált iránytartás Nagyobb tapadás nedves utakon a szinuszos futófelületi mintaárkoknak köszönhetően Csökkentett gördülési ellenállás Megerősített oldalfalak.
Aeolus
ADR69
Nagy futásteljesítményű és egyenletesebb kopású hajtott abroncs regionális fuvarozáshoz extra széles 6 soros futófelülettel, mely nagyobb biztonságot és rövidebb fékutat biztosít. Optimalizált tapadás még kedvezőtlen időjárási körülmények során is. Ellenállóa sérüléssekkel szemben.
Aeolus
AGB20
Kormányzott vagy bármely tengelyre alkalmas abroncs Városi buszokra, úttisztító járművekre Rendkívül robusztus karkasz és megerősített oldalfal a gyakori útpadka ütközések miatt Speciális gumikeverék a nedves tapadásért alacsony gördülési ellenállással és magas futásteljesítménnyel
Aeolus
ASR69
Speciális kormányzott abroncs regionális szállítmányozáshoz. Különösen erős váll kialakítás és nagy kanyarstabilitás jellemzi. Jobb gördülési ellenállása alacsonyabb üzemanyag fogyasztást eredményez. Extra széles, szabályos futófelület pontos irányíthatósággal és magas futásteljesítménnyel.
Aeolus
NEO ALLROADS T+
Az ATR33 mintázatot leváltó Neo Allroads T+ közel 25%-kal nagyobb élettartamot és jobb tapadást eredményez száraz és nedves úton, mint elődje. Széles cikcakkos hosszanti horony kialakítása jobb szakítószilárdsággal, kiváló vízelvezetéssel és kőkivető képességgel ruházza fel. Az európai piac szabályainak…
Az ATR33 mintázatot leváltó Neo Allroads T+ közel 25%-kal nagyobb élettartamot és jobb tapadást eredményez száraz és nedves úton, mint elődje. Széles cikcakkos hosszanti horony kialakítása jobb szakítószilárdsággal, kiváló vízelvezetéssel és kőkivető képességgel ruházza fel. Az európai piac szabályainak és követelményeinek megfelelő négyrétegű vázszerkezet az Aeolus Neo Allroads T+ abroncsot ideálissá teszi az újrafutózáshoz, ami jelentősen javíthatja a működési nyereségességet.
•4 rétegű karkasz technológia
•Kiváló Ft/km arány
•Maximális stabilitás
•Alacsony gördülési ellenállás
•Magas megbízhatóság
•Tökéletesített geometria
•Tökéletes újrafutózáshoz
Aeolus
NEO FUEL D
Tartós, erős abroncs hajtott tengelyre nemzetközi szállítmányozáshoz kitűnő vonóerővel a mélymintás kialakításnak köszönhetően. Az aszimmetrikus mintázata révén alacsony a zajkibocsátása. Megerősített vállai magas stabilitást és egyenletes kopást biztosítanak. Az extra tartós futófelület nagyon alacsony…
Tartós, erős abroncs hajtott tengelyre nemzetközi szállítmányozáshoz kitűnő vonóerővel a mélymintás kialakításnak köszönhetően. Az aszimmetrikus mintázata révén alacsony a zajkibocsátása. Megerősített vállai magas stabilitást és egyenletes kopást biztosítanak. Az extra tartós futófelület nagyon alacsony gördülési ellenállást és alacsony üzemanyag-fogyasztást tesz lehetővé; karkasza pedig extra övréteggel lett megerősítve. Nagyon hosszú élettartamú és kitűnően újrafutózható.
Aeolus
NEO FUEL S
Aeolus
NEO ALLROADS S+
Aeolus
NEO FUEL T+
Új generációs pótkocsi abroncs nemzetközi szállítmányozáshoz. Rendkívül modern gumiabroncs, amely megfelel a szállítási szektor mai követelményeinek. Tökéletes víz- és hőleadás az egyedülálló mintázatnak köszönhetően, amely összekapcsolt blokkokkalés négy Z-alakú hosszanti vízelvezető horonnyal, valamint…
Új generációs pótkocsi abroncs nemzetközi szállítmányozáshoz. Rendkívül modern gumiabroncs, amely megfelel a szállítási szektor mai követelményeinek. Tökéletes víz- és hőleadás az egyedülálló mintázatnak köszönhetően, amely összekapcsolt blokkokkal
és négy Z-alakú hosszanti vízelvezető horonnyal, valamint két extra széles oldalsó csatornával rendelkezik. Alacsony gördülési ellenállás, nagyobb üzemanyag-megtakarítás és stabilitás jellemzi. A speciális övrétegek és a mintázat kialakítása rendkívül alacsony kopást és erős ellenállóságot, valamint tökéletes hő- és vízelvezetést eredményez. A Neo Fuel T+ ideális tapadást és kezelhetőséget biztosítnedves és száraz útonegyaránt.
Aeolus
NEO CONSTRUCT D
Aeolus
NEO ALLROADS S
Új generációs abroncs kormányzott kerékre, amely szabadalmaztatott Pirelli technológiával készül. Jellemzője az alacsony gördülési ellenállás, az egyenetlen kopással szembeni jó ellenálló képesség, és a stabil kezelhetőség nedves utakon. Nagyméretű mintázati blokkos kialakítása megakadályozza a szennyeződések…
Új generációs abroncs kormányzott kerékre, amely szabadalmaztatott Pirelli technológiával készül. Jellemzője az alacsony gördülési ellenállás, az egyenetlen kopással szembeni jó ellenálló képesség, és a stabil kezelhetőség nedves utakon. Nagyméretű mintázati blokkos kialakítása megakadályozza a szennyeződések és kövek beszorulását a mintázatba. A széles futófelület biztosítja az érzékenységet és az optimális kezelhetőséget, valamint megakadályozza a vállzónák egyenetlen kopását. Ugyanez a funkcionális terhelés a futófelület középső részének elemeire, valamint a megerősített oldalfalakra is kiterjed. Kedvezőtlen időjárási viszonyok között a mintázat oldalirányú élei javítják a tapadást és fékezést. A nedves útfelületen történő kezelhetőséget négy hosszanti csatorna biztosítja, amelyek felgyorsítják a vízelvezetést.A NEO ALLROADS S futófelületének gyártásánál két különböző gumikeveréket alkalmaznak, ami megmagyarázza nemcsak az alacsony gördülési ellenállást, hanem az abroncs nagy kopásállóságát is, amely meghosszabbítja az élettartamot.
Aeolus
NEO ALLROADS D+
Aeolus
NEO ALLROADS T2
Aeolus
NEO WINTER S
Aeolus
NEO FUEL S+
Aeolus
NEO CONSTRUCT G
Aeolus
NEO ALLROADS D
Aeolus
ASR35
Kormányzott tengelyre való abroncs Regionális felhasználásra Extra széles futófelülettel Optimalizált tapadás Jobb ellenálló képesség a sérülésekkel szemben Precíz manőverezhetőség Különleges gumikeveréke optimális tapadást és rövidebb fékutat biztosít.
Aeolus
ADR35
Hajtott tengelyre való abroncs regionális felhasználásra Extra széles futófelület Fékútja rövidebb a nagy érintkezési felületének köszönhetően. Öt soros bordaprofil kialakítás az egyenletes kopás érdekében és optimalizált tapadás szinte minden időjárási körülmény között.
Aeolus
ATL35
Pótkocsira ajánlott abroncs Hosszú távú szállítmányozáshoz Kiváló hőelvezetési tulajdonsággal rendelkezik még szűk, zárt tér esetén is Alacsonyabb gördülési ellenállással az elődjéhez képest, így tartós és hosszú élettartamú.
Aeolus
ATR65
Rendkívül rugalmas szerkezeti kialakítású Pótkocsi abroncs regionális felhasználásra Teljesítmény optimalizált profilja nagy teljesítményű alternatívát nyújt az ismertebb márkákkal szemben Egyenletes kopású Innovatív technológiájú környezetbarát abroncs.
Aeolus
HN366+
Hajtott abroncs regionális használatra Optimalizált profil tervezéssel és kitűnő tapadással Jellegzetes négy bordás mintázati profil Új gumikeverék a nagyszerű vezetési teljesítményért A megerősített abroncsszerkezet egyenletesebb nyomáseloszlást biztosít.
Aeolus
HN828+
Pótkocsira ajánlott mintázat távolsági fuvarozáshoz Csökkentett gördülési ellenállással Nehéz terhek szállítására tervezett abroncs Speciális, tartós peremterülettel a hosszú élettartamért Széles futófelülete és erős vállrésze javítja a stabilitását és kezelhetőségét.
Aeolus
HN257
Kormányzott illetve pótkocsi tengelyre ajánlott mintázat Regionális felhasználásra Pontos manőverezhetőség jellemzi A robusztus abroncsvállak nagyobb kanyarstabilitást nyújtanak Ideális kisebb sugarú, indulás-fékezés jellegű vezetéshez és szűk helyen fordulásokhoz.
Aeolus
HN355
Hajtott tengelyre való abroncs Rövid és közepes távolságokra Az alacsony deformáció csökkenti a gördülési ellenállást és az üzemanyag fogyasztást Speciális profilja egyenletesebb kopást és jobb futásteljesítményt nyújt A robusztus vállkialakítás megakadályozza a sérüléseket.
Aeolus
HN253
Kormányzott vagy bármely tengelyre való Vegyes használatra tervezett abroncs Nagyfokú defekt ellenálló képesség Jobb futásteljesítmény Nagyon erős és ellenálló vállrész Kiváló tapadás jellemzi bármilyen útfelületen és terepen egyaránt.
Aeolus
ADC53
Hajtott tengelyre való abroncs terepes felhasználásra. Robusztus, tartós és megbízható abroncs jó tapadással, kopásállósággal,hosszú futásteljesítménnyel, alacsony hőképződéssel. Híresen nagy profiljai jó öntisztuló képességgel rendelkeznek. Karkasza kiválóan újrafutózható.
Aeolus
HN207
Széles futófelületű Rezgés optimalizált Kormányzott abroncs regionális felhasználásra Nagyszerű tapadása és kormányozhatósága biztonságossá teszi Kivételesen ellenálló a sérülésekkel szemben Nagy teljesítményű gumikeveréke egyenletes kopást eredményez.
Aeolus
HN10
Terepre, kemény alkalmazásokra ajánlott (Off-road) abroncs hajtott tengelyre. Futófelülete rendkívül erős blokkokból áll. A karkasz élettartamát úgy tervezték, hogy az extrém igényeknek is eleget tegyen, ezért nagyon ellenálló a sérülésekkel szemben. Tökéletes tapadás minden terepen.
Aeolus
ADL67
Gazdaságos hajtott abroncs távolsági fuvarozáshoz Különösen magas futásteljesítménnyel, köszönhetően a rendkívül alacsony gördülési ellenállásnak Alacsonyabb üzemanyag-fogyasztás és kisebb mértékű, különösen egyenletes kopás jellemzi.
Aeolus
HN08
Kormányzott vagy bármely tengelyre szerelhető abroncs vegyes alkalmazásra. Rendkívül erős és ellenálló, robusztus váll kialakítás, mely kiváló teljesítményt és tapadást nyújt az abroncsnak. Nagyfokú defekt ellenállóság és stabil teljesítmény jellemzi minden felületen.
Aeolus
HN352
Robusztus, strapabíró, biztonságos és megbízható abroncs hajtott tengelyre vegyes felhasználásra. Kiváló tapadás köves,homokos vagy sáros talajon. Speciális tervezésű, különösen erős 3 soros blokk típusú futófelület nagyon jó öntisztuló képességgel. Kiválóan ellenáll a sérüléseknek.
Aeolus
HN809
Pótkocsi abroncs távolsági fuvarozáshoz. Különösen ellenálló a nyírási terhelésekkel szemben. Speciálisan tervezett abroncs vállrész alacsony alvázkeretű járművekhez. 5 hosszanti barázda a hatékony vízelvezetésért. Megnövelt érintkezési futófelülete növeli a megbízhatóságot.
Aeolus
HN227
Kormányzott abroncs távolsági felhasználásra Az 5 hosszanti barázda remek iránytartást és kényelmes kormányzást biztosít A robusztus kialakítású zárt vállaknak köszönhetően minimális a sérülés veszélye Rendkívül komfortos, széles abroncs egyedi keverékkel és egyenletes kopásképpel
Aeolus
AGC28
Kormányzott tengelyre vagy pótkocsira való abroncs vegyes felhasználásra. Karkasza rendkívül tartós, mely bírja a terhelést. Robusztus és rugalmas oldalfal. Tapadást és torziós merevséget biztosító futófelület széles profilhornyokkal a jobb terepes használhatóságért. Kiváló kanyarstabilitású.
Aeolus
HN829
Pótkocsi abroncs hosszú távú fuvarozáshoz. Javított futásteljesítmény, mely rendkívüli kényelemmel párosul. A lehető legnagyobb biztonság és gazdaságosság a közlekedési ágazat számára. Robusztus szerkezetét alacsony pótkocsikon és eszközhordozókon való használathoz tervezték.
Aeolus
HN306

Hírek