Aeolus gumiabroncsok

Kína egyik legnagyobb teher, munkagép és személy gumiabroncs gyártó cége, aki a világ 20 legnagyobb gumiabroncs előállító cége közt szerepel. A céget 2003 októberétől jegyzi a Shanghai Stock Exchange, de története sokkal korábbra nyúlik vissza. Termékeiket a világ 140 országába exportálják. Nyugat-Európában már 2000 óta jelen vannak. Az Aeolus modern fejlesztő és kutató központja teljesíti a legújabb nemzetközi követelményeket és előírásokat is, teljes mértékben ellátja egy nemzetközi minősítésű műszaki központ funkcióját. Ebben a központban történik a késztermékek legmagasabb szintű ISO és TÜV bevizsgálása, minőségi ellenőrzése.

Aeolus gumiabroncsot keresel?


Aeolus
ADC52
Aeolus
ADC53
Hajtott tengelyre való abroncs terepes felhasználásra. Robusztus, tartós és megbízható abroncs jó tapadással, kopásállósággal,hosszú futásteljesítménnyel, alacsony hőképződéssel. Híresen nagy profiljai jó öntisztuló képességgel rendelkeznek. Karkasza kiválóan újrafutózható.
Aeolus
ADL67
Gazdaságos hajtott abroncs távolsági fuvarozáshoz Különösen magas futásteljesítménnyel, köszönhetően a rendkívül alacsony gördülési ellenállásnak Alacsonyabb üzemanyag-fogyasztás és kisebb mértékű, különösen egyenletes kopás jellemzi.
Aeolus
ADW80
Hajtott tengelyre való téli mintázat Rövid és hosszú távú fuvarozáshoz Egyedi lamellázott bordái kiváló tapadást, vonóerőt és fékezést,valamint jobb kopásképet nyújtanak bármilyen téli útviszonynál Speciális keveréke jó gördülési ellenállást, futásteljesítményt és üzemanyag-fogyasztást eredményez.
Aeolus
ASW80
Kormányzott tengelyre való téli abroncs 3D-s mintázattal rövid és hosszú távú szállítmányozáshoz Jellemzője a kiváló tapadás és vonóerő valamint a hosszú élettartam Különleges gumikeveréket tartalmaz az alacsony hőmérsékleten való hatékony tapadás és jó teljesítmény érdekében
Aeolus
HN352
Robusztus, strapabíró, biztonságos és megbízható abroncs hajtott tengelyre vegyes felhasználásra. Kiváló tapadás köves,homokos vagy sáros talajon. Speciális tervezésű, különösen erős 3 soros blokk típusú futófelület nagyon jó öntisztuló képességgel. Kiválóan ellenáll a sérüléseknek.
Aeolus
HN355
Hajtott tengelyre való abroncs Rövid és közepes távolságokra Az alacsony deformáció csökkenti a gördülési ellenállást és az üzemanyag fogyasztást Speciális profilja egyenletesebb kopást és jobb futásteljesítményt nyújt A robusztus vállkialakítás megakadályozza a sérüléseket.
Aeolus
NEO ALLROADS S
Új generációs abroncs kormányzott kerékre, amely szabadalmaztatott Pirelli technológiával készül. Jellemzője az alacsony gördülési ellenállás, az egyenetlen kopással szembeni jó ellenálló képesség, és a stabil kezelhetőség nedves utakon. Nagyméretű mintázati blokkos kialakítása megakadályozza a szennyeződések…
Új generációs abroncs kormányzott kerékre, amely szabadalmaztatott Pirelli technológiával készül. Jellemzője az alacsony gördülési ellenállás, az egyenetlen kopással szembeni jó ellenálló képesség, és a stabil kezelhetőség nedves utakon. Nagyméretű mintázati blokkos kialakítása megakadályozza a szennyeződések és kövek beszorulását a mintázatba. A széles futófelület biztosítja az érzékenységet és az optimális kezelhetőséget, valamint megakadályozza a vállzónák egyenetlen kopását. Ugyanez a funkcionális terhelés a futófelület középső részének elemeire, valamint a megerősített oldalfalakra is kiterjed. Kedvezőtlen időjárási viszonyok között a mintázat oldalirányú élei javítják a tapadást és fékezést. A nedves útfelületen történő kezelhetőséget négy hosszanti csatorna biztosítja, amelyek felgyorsítják a vízelvezetést.A NEO ALLROADS S futófelületének gyártásánál két különböző gumikeveréket alkalmaznak, ami megmagyarázza nemcsak az alacsony gördülési ellenállást, hanem az abroncs nagy kopásállóságát is, amely meghosszabbítja az élettartamot.
Aeolus
NEO ALLROADS T2
Aeolus
NEO FUEL T+
Új generációs pótkocsi abroncs nemzetközi szállítmányozáshoz. Rendkívül modern gumiabroncs, amely megfelel a szállítási szektor mai követelményeinek. Tökéletes víz- és hőleadás az egyedülálló mintázatnak köszönhetően, amely összekapcsolt blokkokkalés négy Z-alakú hosszanti vízelvezető horonnyal, valamint…
Új generációs pótkocsi abroncs nemzetközi szállítmányozáshoz. Rendkívül modern gumiabroncs, amely megfelel a szállítási szektor mai követelményeinek. Tökéletes víz- és hőleadás az egyedülálló mintázatnak köszönhetően, amely összekapcsolt blokkokkal
és négy Z-alakú hosszanti vízelvezető horonnyal, valamint két extra széles oldalsó csatornával rendelkezik. Alacsony gördülési ellenállás, nagyobb üzemanyag-megtakarítás és stabilitás jellemzi. A speciális övrétegek és a mintázat kialakítása rendkívül alacsony kopást és erős ellenállóságot, valamint tökéletes hő- és vízelvezetést eredményez. A Neo Fuel T+ ideális tapadást és kezelhetőséget biztosítnedves és száraz útonegyaránt.
Aeolus
NEO WINTER S

Hírek