A lébényi Szállítmányozás Napján népszerűsítettük termékeinket

Második alkalommal rendezték meg Lébényben a Szállítmányozás Napja elnevezésű konferenciát és interaktív fórumot a szállítmányozásban érdekelt, de különböző szakmákban és szakterületeken dolgozó cégek képviselőinek. Május 11-én a résztvevők egy helyen és egy időben tudtak hasznos információkkal gazdagodni a flottaüzemeltetésben, környezetvédelemben és technológiai fejlesztésekben érdekelt vállalatok képviselőitől. A rendezvény nem a szó szoros értelemben vett statikus kiállítás, hanem inkább egy szakmai nap, amelynek keretén belül elsősorban gyakorlati tanácsokkal, újdonságokkal látták el az érdeklődőket. A beszállítók jelentős része azt is bemutatta, hogy termékeik használatával milyen módon lehet még hatékonyabbá tenni a használt rendszerüket, amelynek köszönhetően pedig egy-egy vállalat tovább tud fejlődni a későbbiekben.

A MARSO Kft. a teher- és mezőgazdasági saját márkák népszerűsítését és megismertetését tűzte ki célul a Budapesttől 200 km-re tartott, de így is nagy érdeklődéssel kísért rendezvényen. 
„Elsősorban az Aeolus NEO sorozatra és a vadonatúj Nokian E-Truck termékcsaládra helyeztük a hangsúlyt, valamint számos leendő ügyfélnek nyújtottunk szakmai tanácsot gépparkjuk abroncsainak ellátásával kapcsolatban.” – összegezte a napot Simon Zsolt, a MARSO Kft. teher- és mezőgazdasági nagykereskedelmi menedzsere.

„Ezen a rendezvényen az összes beszállító be tudott mutatkozni a végfelhasználóknak, akik így könnyebben és jobban tudják a későbbiekben kiválasztani a saját szempontjaiknak leginkább megfelelő partnereket.” – mondta Tamás Tamás, a rendezvény ötletgazdája.

A MARSO Kft. aktuális teher- és mezőgazdasági Nokian abroncsainak kínálatát az alábbi linken tekintheti meg: https://www.marso.hu/gyartok/nokian/tehergepkocsi-abroncs

A MARSO Kft. aktuális teher- és mezőgazdasági Aeolus abroncsainak kínálatát az alábbi linken tekintheti meg: https://www.marso.hu/gyartok/aeolus/tehergepkocsi-abroncs