Találkozzunk az AgromashExpo-n január 24-27. között!

A Hungexpo G pavilon 303B területén az egyik kiállított termékünk az indiai BKT abroncs márka lesz és a helyszínen az érdeklődők nemcsak a MARSO kollégáival, hanem közvetlenül a gyártóval, a BKT gyári kereskedelmi képviselőjével is találkozhatnak. A kiállításon bemutatjuk többek között a BKT legújabb fejlesztését, ami a legkorszerűbb nagy LE teljesítményű traktorokra lett kifejlesztve, ez pedig a VF 710/60 R 42 AGRIMAX V-FLECTO NRO abroncs. Érdemes tudni azt is, hogy ez a legújabb BKT fejlesztés a 2018-as Termékfejlesztési versenyen a Nemzetközi Termékfejlesztési díj – Gépesítés kategóriában Prémium Oklevélben részesült.

A másik fő kiállított termékcsoportunk, amelyet a standunkon megtekinthetnek az érdeklődők, a cseh MITAS mezőgazdasági abroncsok lesznek.

A standunkon kívül a kiállítás ideje alatt több helyszínen is képviseljük magunkat, hiszen BKT és Mitas„szigetek” lesznek kialakítva a passzázs (fő közlekedési útvonal) több pontján, illetve a III. fogadócsarnoknál Aeolus teherabroncsokkal lehet megismerkedni közelebbről, miközben a legújabb fejlesztéseket is bemutatjuk.

A fentieken kívül természetesen több újdonsággal is szolgálunk a kiállítás ideje alatt, mint például a fehér targonca abroncsokkal vagy az MP 527 teleszkópos rakodó abroncsokkal.

Sokszínű és izgalmas négy napnak nézünk elébe a nagyszabású mezőgazdasági gép és alkatrész kiállításon, ahol várunk minden érdeklődőt standunkon!

Amennyiben már a kiállítás előtt kapcsolatba lépnél velünk, ne habozz, várjuk leveledet:

[email protected]

Ahol személyesen is találkozhatsz velünk:

Helyszín: AromashExpo

Időpont: 2017. január 24-27.

MARSO-BKT-MITAS stand megtalálható: G pavilon 303B terület