Bridgestone gumiabroncsok

A Bridgestone gumiabroncsgyárat Shojiro Ishibashi alapította 1931-ben Japánban. Világszerte 24 országban 141 gumiabroncs gyára található. A Bridgestone a világ legnagyobb gumigyárai közé tartozik.

Gyáraiban saját termékei mellett az eredetileg amerikai Firestone és Dayton gumiabroncsok is készülnek. Bridgestone a Formula 1-ben 1976 óta gyárt gumiabroncsokat a vállalat a Formula 1-es autók számára. A Michelin kiszállása utána 2007 és 2010 között egyedüli gumibeszállító volt a verseny sorozatban. 2011-től a Pirelli vette át a helyét és végleg kiszállt a Formula 1-ből.

Magyarországon 2008-ban Tatabányán kezdődött meg a személyautó-abroncsgyártás. Teljesen automatizált gyárban a japán cég az új technológiák bevezetésével akár napi 800 darab nagy méretű és teljesítményű abroncsot tud gyártani

A Bridgestone gumik mintázatai a gépjárművek teljes palettáját lefedi, így könnyedén választhat a csúcs minőségű gumiabroncsok közül. Kiváló menettulajdonságok és maximális biztonság jellemzi.

Bridgestone gumiabroncsot keresel?


Bridgestone
E031
Bridgestone
Potenza RE050 A
Sportos A tökéletes gumiabroncs a nedves és száraz utakon sportos, igényes vezetőnek. Sok fajta sportautó számára megfelelő, mint például az Enzo Ferrari, továbbá népszerű új Golfok esetén. Kényelmes és alacsony zajszinttel nagy teljesítményt kínál.
Bridgestone
DUELER HP SPORT
Bridgestone
ECOPIA EP150
175/65 R14-es és 185/65 R14-es méretben eltérő mintázat:
Bridgestone
POTENZA RE050A 1
Bridgestone
POTENZA RE070R
Bridgestone
DURAVIS R660
Bridgestone
ECOPIA EP500
Bridgestone
TURANZA T001 EVO
Bridgestone
DRIVEGUARD SUMMER
Bridgestone
POTENZA S007
Bridgestone
DUELER AT 001
Bridgestone
TURANZA T005
Bridgestone
DURAVIS R630
Bridgestone
DUELER HT D689
Bridgestone
DUELER HL ALENZA 001
Bridgestone
DUELER HT D687
Bridgestone
DUELER HL D400
Bridgestone
DUELER HT D684 II
Bridgestone
DUELER HT D840
Bridgestone
ECOPIA EP25
Bridgestone
TURANZA T001
Bridgestone
TURANZA ER300
Bridgestone
POTENZA ADRENALIN RE002
Bridgestone
BLIZZAK DMV2
Bridgestone
BLIZZAK LM80EVO
Bridgestone
BLIZZAK LM001
Bridgestone
BLIZZAK LM25
Bridgestone
BLIZZAK W810
Bridgestone
LM32C
Bridgestone
BLIZZAK LM500
Bridgestone
BLIZZAK LM20
Bridgestone
BLIZZAK LM32
Bridgestone
BLIZZAK LM001E
Bridgestone
B330EVO
Bridgestone
TURANZA T005 DRIVE GUARD
Bridgestone
BLIZZAK LM005
Uralja utazásait egész télen. Csökkentett féktáv havon és jégen A futófelület középső 2D sávjai és a váll részben lévő 3D sávok kombinációja kiváló fékteljesítményt nyújt csökkentett féktávhoz hóval és jéggel borított útfelületeken.Megnövelt tapadás havon A szöget bezáró cikcakkos barázdák növelik…

Uralja utazásait egész télen.

Csökkentett féktáv havon és jégen
A futófelület középső 2D sávjai és a váll részben lévő 3D sávok kombinációja kiváló fékteljesítményt nyújt csökkentett féktávhoz hóval és jéggel borított útfelületeken.

Megnövelt tapadás havon
A szöget bezáró cikcakkos barázdák növelik a tapadást a barázdákban lévő hó és az útfelületen lévő hó között.

Kategóriájának legjobb tapadása és fékezése nedves úton
Az új nano-szelektív összetevő-keverő technológia lehetővé teszi a Nano Pro-tech™ összetevő szilika diszperzióját, ezzel a legjobb fékezést és kanyarodást biztosítva nedves úton.

Bridgestone
BLIZZAK LM005 DRIVE GUARD
Bridgestone
DURAVIS R660 ECO
Bridgestone
DUELER HT D685
Bridgestone
DUELER HL ALENZA S
Bridgestone
POTENZA S005
Bridgestone
BLIZZAK DMV3
Bridgestone
D-SPORT
Bridgestone
B250 Harmony
Stabilitás Kiegyensúlyozott komfortérzet és stabilitás. Kiegyensúlyozott futás- és vízen futási teljesítmény. Kiegyensúlyozott általános teljesítmény és hosszú élettartam.
Bridgestone
POTENZA S001
Kényelem, biztonság és teljesítmény Az új Potenza S001 defekttűrő abroncs a Potenza S001 kiváló teljesítményét ötvözi a Bridgestone defekttűrő technológiája biztonságával – egy olyan korszerű csomagot nyújtva, mely a hagyományos abroncsokhoz hasonló vezetési élményt nyújt. Az új, hőfejlődést szabályzó…

Kényelem, biztonság és teljesítmény

Az új Potenza S001 defekttűrő abroncs a Potenza S001 kiváló teljesítményét ötvözi a Bridgestone defekttűrő technológiája biztonságával – egy olyan korszerű csomagot nyújtva, mely a hagyományos abroncsokhoz hasonló vezetési élményt nyújt.

Az új, hőfejlődést szabályzó technológiák fokozzák a kényelmet

A fokozott kényelmet a fejlett „hőszabályzó” technológiák megalkotásával érték el az új Potenza S001 defekttűrő abroncsnál, mely lehetővé tette a Bridgestone mérnökei számára, hogy csökkentsék a defekttűrő abroncs oldalfalának vertikális merevségét.

Első lépésben egy fejlett NanoPro-Tech polimer alkalmazásával, mely az abroncs forgása közben fellépő belső súrlódás okozta hőfejlődés csökkentésével fokozza a tartósságot, különösen lapos állapotban.

Második lépésben a Bridgestone fejlett Cooling Fin technológiájával, azaz egy olyan egyedülálló megoldással, mely az abroncs felületén létrejövő kis kitüremkedések hatására a levegőáramlásban keletkező zavarokat használja fel az oldalfal hűtésére.

A 2010-ben bevezetett Potenza S001 a Bridgestone vezető UHP sportabroncsa, melyet úgy terveztek, hogy kiváló irányíthatóságot, villámgyors reakciót és jó üzemanyag-hatékonyságot biztosítson a világ legerősebb sportmodelljeinek. Az új S001 RFT most ezeket a sportos jellemzőket ötvözi a magas szintű biztonsággal és kényelemmel. Az első 4 méret (40-55) 2011. augusztustól lesz kapható.


Hírek