Bridgestone gumiabroncsok

A Bridgestone gumiabroncsgyárat Shojiro Ishibashi alapította 1931-ben Japánban. Világszerte 24 országban 141 gumiabroncs gyára található. A Bridgestone a világ legnagyobb gumigyárai közé tartozik.

Gyáraiban saját termékei mellett az eredetileg amerikai Firestone és Dayton gumiabroncsok is készülnek. Bridgestone a Formula 1-ben 1976 óta gyárt gumiabroncsokat a vállalat a Formula 1-es autók számára. A Michelin kiszállása utána 2007 és 2010 között egyedüli gumibeszállító volt a verseny sorozatban. 2011-től a Pirelli vette át a helyét és végleg kiszállt a Formula 1-ből.

Magyarországon 2008-ban Tatabányán kezdődött meg a személyautó-abroncsgyártás. Teljesen automatizált gyárban a japán cég az új technológiák bevezetésével akár napi 800 darab nagy méretű és teljesítményű abroncsot tud gyártani

A Bridgestone gumik mintázatai a gépjárművek teljes palettáját lefedi, így könnyedén választhat a csúcs minőségű gumiabroncsok közül. Kiváló menettulajdonságok és maximális biztonság jellemzi.

Bridgestone gumiabroncsot keresel?


Bridgestone
BLIZZAK LM32C
Bridgestone
BLIZZAK W810
Bridgestone
DURAVIS ALL SEASON
Bridgestone
DURAVIS R660
Bridgestone
DURAVIS R660 ECO
Bridgestone
DURAVIS VAN
Bridgestone
W810
Legújabb generációs laminált abroncs Fokozott biztonság még nagy terhelés mellett is Kiemelkedő teljesítmény és tartósság nedves időjárási körülmények között Blizzak W800 továbbfejlesztett változata 3D lamelláknak köszönhetően minimális blokk deformáció

Hírek

pályázati logó