Barum gumiabroncsok

Jó gumik jó áron. Az okos megoldás árérzékenyebb vásárlóink részére. A több mint 70 éves gyártási tapasztalattal rendelkező cseh Barum, 1993-tól a német Continental abroncsgyár tulajdonát képezi a Continental Group tagjaként. 

A Barum gumiabroncsok kis ráfordítással minőségi autózást biztosítanak a felhasználóknak. Kiválóan ötvözi a hatékonyságot és a tartósságot és mind ezt elérhető áron.

Barum gumiabroncsot keresel?


Barum
Bravuris 2
Új generáció A Barum Bravuris 2 a nagy sebességű középkategóriás személygépkocsik nyári abroncsa, a Bravuris új generációja. Biztonság Jó iránytartás nedves úton is, jó vízelvezetés, csökkentett vízen felúszási veszély, precíz reagálás a gyors kormánymozdulatokra is. Nagyon biztonságos kanyarvétel.
Barum
Bravuris 4x4
Nagy biztonság és rövid fékút vizes és száraz útfelületen egyaránt A tudatos szabadidőjármű-tulajdonosok egy abroncstól precíz kezelhetőséget várnak el, melyet a Bravuris 4x4 még a teljesítmény határán is képes garantálni. Mindemellett az abroncs rövid fékutat tesz lehetővé vizes…
 • Nagy biztonság és rövid fékút vizes és száraz útfelületen egyaránt
  • A tudatos szabadidőjármű-tulajdonosok egy abroncstól precíz kezelhetőséget várnak el, melyet a Bravuris 4x4 még a teljesítmény határán is képes garantálni. Mindemellett az abroncs rövid fékutat tesz lehetővé vizes és száraz úton egyaránt.
 • Nagyobb vezetési komfort és mérsékelt zajszint utazás közben
  • A vállrész és a futófelület középső részén keletkező frekvenciák kölcsönhatása révén a menetzaj rendkívül alacsony, az optimális lamella-kialakítás pedig lágyabb és csendesebb gördülést eredményez.
 • Ideális futásteljesítmény és hosszú élettartam
  • Az egyenletes talajnyomás-eloszlás és az erőteljes igénybevétel esetén is mérsékelt csúszási veszteség lassú mintázati kopást eredményez, amely hosszú élettartamot kölcsönöz az abroncsnak.
Barum
BRAVURIS 5HM
Hosszan tartó teljesítmény. Fedezze fel minden új utazás örömét. Az új Bravuris 5HM a speciálisan kifejlesztett nagy futásteljesítményű alapanyaggal kiemelkedő futásteljesítményt, alacsony gördülési ellenállást és megbízható tapadást biztosít. Kiemelkedően magas futásteljesítmény Megbízható…

Hosszan tartó teljesítmény. Fedezze fel minden új utazás örömét.

Az új Bravuris 5HM a speciálisan kifejlesztett nagy futásteljesítményű alapanyaggal kiemelkedő futásteljesítményt, alacsony gördülési ellenállást és megbízható tapadást biztosít.

 • Kiemelkedően magas futásteljesítmény
 • Megbízható teljesítmény száraz úton
 • Alacsony gördülési ellenállás
Barum
Brillantis 2
Hosszú élettartam és gazdaságos üzemeltetés Nagy futásteljesítmény A lapos mintázati kontúr egyenletes talajnyomás-eloszlást tesz lehetővé, amely rendkívüli futásteljesítményt, és így kimagasló gazdaságosságot biztosít. Nagy biztonság a kritikus vezetési manőverek…

Hosszú élettartam és gazdaságos üzemeltetés

 • Nagy futásteljesítmény
  • A lapos mintázati kontúr egyenletes talajnyomás-eloszlást tesz lehetővé, amely rendkívüli futásteljesítményt, és így kimagasló gazdaságosságot biztosít.
 • Nagy biztonság a kritikus vezetési manőverek során
  • Az aszimmetrikus mintázati kialakítás és az erőteljes külső vállak még a szélsőséges manőverek során is biztos úttartást szavatolnak.
 • Optimális védelem a vízre felúszás ellen és rövid fékút vizes útfelületen
  • Az összekapcsolt oldalirányú csatornák, valamint a keskenyebb és mélyebb vízelvezető árkok a belső oldalon növelt vízre felúszás elleni védelmet, valamint rövid fékutat garantálnak vizes körülmények között.
 • Halk gördülés
  • A Brillantis 2 lágy és csendes gördülést biztosít közúton, amely nagyszerű komfortot eredményez.
Barum
Polaris 3
Alacsonyabb gördülési ellenállás, alacsonyabb fogyasztás Jobb kezelhetőség nedves útfelületen Jobb fékező- és vonóerő havas útfelületen Magas futásteljesítmény
Barum
Polaris 5
Barum
QUARTARIS 5
Az évszakok változnak. A biztonság állandó. Jó fékezési teljesítmény havon Téli körülményekhez optimalizálva, a mintázat biztonságos vezetést és rövid féktávolságokat biztosít a hóval fedett utakon. Pontos kezelhetőség száraz útviszonyok között
Barum
SnoVanis 2
Optimalizált fékezési teljesítmény és rövid fékút Jó vonóerő havas úton Optimalizált merevség és megnövelt stabilitás a keresztirányú blokkok által Téli abroncsokhoz használt alacsony gördülési ellenállást biztosító alapanyag
Barum
SNOVANIS 3
Az új Barum SnoVanis 3 kiváló téli teljesítményt nyújt, nagy futásteljesítménnyel és alacsony gördülési ellenállással ötvözve. Előnyök: Nagy futásteljesítmény. Kimagasló hosszan tartó abroncsteljesítmény. Kiváló téli teljesítmény. Remek kormányozhatóság ellenőrzés és tapadás télies…

Az új Barum SnoVanis 3 kiváló téli teljesítményt nyújt, nagy futásteljesítménnyel és alacsony gördülési ellenállással ötvözve.

Előnyök:

 • Nagy futásteljesítmény. Kimagasló hosszan tartó abroncsteljesítmény.
 • Kiváló téli teljesítmény. Remek kormányozhatóság ellenőrzés és tapadás télies viszonyok között.
 • Alacsony gördülési ellenállás. Alacsony üzemanyag-fogyasztás és költségmegtakarítás.
Barum
Vanis
Kitartó útitárs Stabilabb blokkok, plusz új övszerkezet egyenletesebb kopást, magasabb futásteljesítményt eredményez. Kettős fázisú rendszer Rugalmasság és megnövelt tapadás kiváló kapaszkodóképességet kölcsönöz. Zikk-zakk lamellák Megbízható tapadás, kiváló kapaszkodóképesség. A körbefutó középsávok…

Kitartó útitárs

Stabilabb blokkok, plusz új övszerkezet egyenletesebb kopást, magasabb futásteljesítményt eredményez.

Kettős fázisú rendszer

Rugalmasság és megnövelt tapadás kiváló kapaszkodóképességet kölcsönöz.

Zikk-zakk lamellák

Megbízható tapadás, kiváló kapaszkodóképesség. A körbefutó középsávok hatékonyabb vízkiszorítást, így kiváló tapadást eredményeznek vizes úton is.

Barum
VANIS 2
Flat abroncskontúr és kopás optimalizált alapanyag, megnövelt érintkezési felület Kiváló ár/érték arány - köszönhetően a magas futásteljesítménynek Jobb vízelvezetés, kisebb aquaplaning kockázat Optimalizált mintázat merevség és jobb stabilitás, zajtörők beépítése a váll részen
Barum
VANIS 3
Barum
VANIS ALLSEASON
Az új Barum Vanis AllSeason egy robusztus és hatékony kishaszongépjármű gumiabroncs, amely tartós teljesítményt nyújt minden időjárási körülmények között, kiváló áron. Jobb jövedelmezőség A speciálisan kifejlesztett új, High Mileage Van Compound (nagy futásteljesítményű kistehergépjármű…

Az új Barum Vanis AllSeason egy robusztus és hatékony kishaszongépjármű gumiabroncs, amely tartós teljesítményt nyújt minden időjárási körülmények között, kiváló áron.

 • Jobb jövedelmezőség
  • A speciálisan kifejlesztett új, High Mileage Van Compound (nagy futásteljesítményű kistehergépjármű alapanyag), amely nagy százalékban legújabb generációs szilikát tartalmaz, kiemelkedő futásteljesítményt és megbízható tapadást jelent minden útfelületen, minden időjárási körülmény között. Az új vegyülettel továbbfejlesztett Barum Vanis AllSeason tökéletes egyensúlyt kínál az üzemanyag-megtakarítás és a tartós, egész évszakban nyújtott teljesítmény között, kiváló áron.
 • Egész éves használat
  • Az új Vanis AllSeason mély és széles barázdákat használ a téli teljesítményhez a sok letörés helyett. Ez az új horonyelrendezés több havat gyűjt, lehetővé téve a jobb hó-hó kapcsolatot, ami fokozott kezelhetőséget és jobb fékteljesítményt eredményez minden vezetési helyzetben. A téli teljesítményt a "hópehely a hegyen" szimbólum garantálja.
 • Megnövelt tartósság
  • A klasszikus oldalfal helyett az új Barum Vanis AllSeason majdnem 1 mm vastagságú kiegészítő gumirésszel készül, ami az oldalfal felső részére kerül. Ez az új oldalfal-megerősítés növeli a járdaszegély elleni védelmet és hosszabb abroncs élettartamot eredményez.