Barum gumiabroncsok

Jó gumik jó áron. Az okos megoldás árérzékenyebb vásárlóink részére. A több mint 70 éves gyártási tapasztalattal rendelkező cseh Barum, 1993-tól a német Continental abroncsgyár tulajdonát képezi a Continental Group tagjaként. 

A Barum gumiabroncsok kis ráfordítással minőségi autózást biztosítanak a felhasználóknak. Kiválóan ötvözi a hatékonyságot és a tartósságot és mind ezt elérhető áron.

Barum gumiabroncsot keresel?


Barum
VANIS ALLSEASON
Az új Barum Vanis AllSeason egy robusztus és hatékony kishaszongépjármű gumiabroncs, amely tartós teljesítményt nyújt minden időjárási körülmények között, kiváló áron. Jobb jövedelmezőség A speciálisan kifejlesztett új, High Mileage Van Compound (nagy futásteljesítményű kistehergépjármű…

Az új Barum Vanis AllSeason egy robusztus és hatékony kishaszongépjármű gumiabroncs, amely tartós teljesítményt nyújt minden időjárási körülmények között, kiváló áron.

  • Jobb jövedelmezőség
    • A speciálisan kifejlesztett új, High Mileage Van Compound (nagy futásteljesítményű kistehergépjármű alapanyag), amely nagy százalékban legújabb generációs szilikát tartalmaz, kiemelkedő futásteljesítményt és megbízható tapadást jelent minden útfelületen, minden időjárási körülmény között. Az új vegyülettel továbbfejlesztett Barum Vanis AllSeason tökéletes egyensúlyt kínál az üzemanyag-megtakarítás és a tartós, egész évszakban nyújtott teljesítmény között, kiváló áron.
  • Egész éves használat
    • Az új Vanis AllSeason mély és széles barázdákat használ a téli teljesítményhez a sok letörés helyett. Ez az új horonyelrendezés több havat gyűjt, lehetővé téve a jobb hó-hó kapcsolatot, ami fokozott kezelhetőséget és jobb fékteljesítményt eredményez minden vezetési helyzetben. A téli teljesítményt a "hópehely a hegyen" szimbólum garantálja.
  • Megnövelt tartósság
    • A klasszikus oldalfal helyett az új Barum Vanis AllSeason majdnem 1 mm vastagságú kiegészítő gumirésszel készül, ami az oldalfal felső részére kerül. Ez az új oldalfal-megerősítés növeli a járdaszegély elleni védelmet és hosszabb abroncs élettartamot eredményez.