Firestone gumiabroncsok

Innováció és minőség 1900-tól – Akár így is kezdhetnénk a Firestone jellemzését. The Firestone Tire & Rubber Company-t Harvey Firestone alapította 1900-ban az Ohio állambeli Akron-ban.

1988-ban a Bridgestone vállalat felvásárolta és egyesítette a két vállalat gumiabroncs gyártását, a Firestone azóta a Bridgestone középkategóriás gumiabroncs márkája.

A Firestone gumiabroncsok biztos tapadást és kényelmes vezetést nyújtanak száraz és nedves úton egyaránt.

Firestone gumiabroncsot keresel?

Firestone
FS400
Kormányzott tengelyre való abroncs hosszú élettartammal és nagyszerű manőverezhetőséggel. A rendellenes kopással szemben ellenálló futófelülete komfortos, a zajcsökkentő gátak pedig csendes futást biztosítanak.
Firestone
FD611
Firestone
FS411
Firestone
FS422+
Firestone
FD622+
Firestone
FS422
Új generációs hosszú élettartamú kormányzott abroncs kiváló kezelhetőséggel nedves és száraz úton egyaránt, nagy ellenálló képességgel a rendellenes kopással szemben. A jó menetkomfortú futófelület az új kialakítású zajvédő gátaknak köszönhetően elnyomja a zajokat.
Firestone
FT522
Új fejlesztésű pótkocsi abroncs hosszú távú és regionális felhasználásra hosszú élettartammal, egyenletes kopással és nedves körülmények közötti jó kezelhetőséggel. Kiválóan ellenáll a szabálytalan kopással szemben.
Firestone
FD622
A továbbfejlesztett karkaszú és forgásirányos mintázati tervezésű hajtott abroncs gyorsabban szorítja ki a vizet az abroncs közepétől, így javítva a kezelhetőséget és nedves fékezést. A kiváló tapadású FD622 nagyobb élettartalommal és jobb újrafutózhatósággal rendelkezik.
Firestone
FD600
Hajtott tengelyre való abroncs különleges kapaszkodó képességgel és hosszú élettartammal hosszú távú és regionális felhasználásra. Nagyszerű nedves száraz teljesítmény és optimalizált karkasz, jó vezetési komforttal és teljesítménnyel.
Firestone
TSP3000
Hosszú élettartamú és egyenletes kopású pótkocsi abroncs hosszú távú és regionális felhasználásra optimális mélységű mintázattal, mely ellenáll a rendellenes kopással szemben és csökkenti az üzemanyag fogyasztást. Kiválóan futózható és újravágható.