Matador nyári gumi akció
Promóció időtartama
2019. március 18. 8:00 órától 2019. április 30. 22:00 óráig tart.
Nyeremény
120 db 5.000 Ft értékű MediaMarkt utalvány
Fődíj
3 db egyenként 50.000 Ft értékű MediaMarkt utalvány
Regisztráció
matadorjatek.marso.hu
Játékszabályzat
https://matadorjatek.marso.hu/szabalyzat

Vásárolj és regisztrálj az ajándék 5.000 Ft-os MediaMarkt utalványért!

Ha egy garnitúra Matador nyári gumit vásárolsz és felszerelteted az akcióban részt vevő üzletekben, majd a promóciós matricával ellátott számlával regisztrálsz a matadorjatek.marso.hu weboldalon, akkor tiéd lehet a 120 db 5.000 Ft MediaMarkt utalvány egyike! Továbbá részt vehetsz a fődíj sorsolásán, ami 3 db egyenként 50.000 Ft értékű MediaMarkt utalvány. A játékszabályzat és tovább részletek a matadorjatek.marso.hu weboldalon.

A Matador gumi előnye az árában van

Az úgynevezett B kategóriás abroncsok - amilyen a Matador gumi is - lényegesen alacsonyabb áron kaphatók, mint a prémium kategóriás nyári gumi szettek. Elsősorban azoknak ajánlott olcsó Matador nyári gumi készletet vásárolni, akik átlagos felhasználók, városi körülmények között autóznak. A Matador gumi nem feltétlen az extrém - észak-európai - körülményekre lett fejlesztve, de a közép-európai, illetve magyarországi éghajlatra és domborzatra alkalmas.

Kevesen tudják, hogy a Matador gumi gyár a Continental égisze alá tartozik és magyarországi kizárólagos forgalmazója a Marso kft.

Akinek tehát egy olcsó nyári abroncsora van szüksége, városi használatra, fussa át akciós Matador nyári gumi ajánlatunkat!

betöltés...