Matador nyári gumi akció
Nyeremény
5.000 Ft értékű Media Markt vásárlási utalvány
Fődíj
3 darab 50.000 Ft értékű Media Martk vásárlási utalvány
Meddig tart a promóció?
2018. március 19 - 2018. május 05, vagy a készlet erejéig.
Mit kell tenned?
Matador gumiabroncsot vásárolni és szereltetni a kijelölt szervizek egyikében majd regisztrálni a matadorjatek.marso.hu weboldalon
Többet szeretnél tudni?
A tájékoztatás nem teljes körű! Kattints IDE a hivatalos játékszabályzatért.

Vásárolj 4 darab Matador nyári gumit és nyerj Media Markt vásárlási utalványt!


Egy garnitúra Matador nyárigumi vásárlása és szereltetése esetén 5.000 Ft értékű eMAG vásárlási utalványt nyerhetsz. Vásárolj és szereltess a kijelölt szervizek egyikében majd regisztrálj a matadorjatek.marso.hu weboldalon és nyerj! 

Nyeremény: Az első 120 érvényes regisztráló 5.000 Ft értékű Media Markt vásárlási utalványt kap ajándékba ezen kívül fődíjként az érvényes regisztrálók között 3 darab 50.000 Ft értékű Media Markt vásárlási utalványt sorsolunk ki.

A promóció időtartama: 2018. március 19. - 2018. május 05. vagy a készlet erejéig.

A játékszabályzat és a kijelölt szervizek a matadorjatek.marso.hu weboldalon érhető el. 

A Matador gumi előnye az árában van

Az úgynevezett B kategóriás abroncsok - amilyen a Matador gumi is - lényegesen alacsonyabb áron kaphatók, mint a prémium kategóriás nyári gumi szettek. Elsősorban azoknak ajánlott olcsó Matador nyári gumi készletet vásárolni, akik átlagos felhasználók, városi körülmények között autóznak. A Matador gumi nem feltétlen az extrém - észak-európai - körülményekre lett fejlesztve, de a közép-európai, illetve magyarországi éghajlatra és domborzatra alkalmas.

Kevesen tudják, hogy a Matador gumi gyár a Continental égisze alá tartozik és magyarországi kizárólagos forgalmazója a Marso kft.

Akinek tehát egy olcsó nyári abroncsora van szüksége, városi használatra, fussa át akciós Matador nyári gumi ajánlatunkat!


1 2 3 4 5 13
1 2 3 4 5 13