Matador nyári gumi akció

Vásárolj Matador nyári gumiabroncsot és nyerj akár 50.000 Ft értékű MOL üzemanyagkártyát!

A promóció leírása: 4db Matador nyári gumiabroncs vásárlása és szereltetése során az első 100 érvényes regisztráló 5.000 Ft-os MOL üzemanyagkártyát kap, fődíjként pedig 3db egyenként 50.000 Ft értékű üzemanyagkártyát sorsolunk ki. A nyereményekért 4db Matador nyári gumiabroncsot kell vásárolni és szereltetni a kijelölt szervizek egyikén majd regisztrálni a matadorjatek.marso.hu weboldalon.

A promóció ideje: 2021.03.16 – 2021.04.30.

A játékszabályzat és a regisztráció a matadorjatek.marso.hu weboldalon érhető el.

Matador nyári gumi akció!

A Matador gumi előnye az árában van

Az úgynevezett B kategóriás abroncsok - amilyen a Matador gumi is - lényegesen alacsonyabb áron kaphatók, mint a prémium kategóriás nyári gumi szettek. Elsősorban azoknak ajánlott olcsó Matador nyári gumi készletet vásárolni, akik átlagos felhasználók, városi körülmények között autóznak. A Matador gumi nem feltétlen az extrém - észak-európai - körülményekre lett fejlesztve, de a közép-európai, illetve magyarországi éghajlatra és domborzatra alkalmas.

Kevesen tudják, hogy a Matador gumi gyár a Continental égisze alá tartozik és magyarországi kizárólagos forgalmazója a Marso kft.

Akinek tehát egy olcsó nyári abroncsora van szüksége, városi használatra, fussa át akciós Matador nyári gumi ajánlatunkat!

betöltés...