Matador nyári gumi akció

Vásárolj Matador nyári gumiabroncsot és nyerj 10.000 Ft értékű eMAG utalványt!

A promóció leírása: 4db Matador nyári vagy 4évszakos gumiabroncs vásárlása és szereltetése során az első 100 érvényes regisztráló 10.000 Ft-os eMAG utalványt kap.

A nyereményekért 4db Matador nyári gumiabroncsot kell vásárolni és szereltetni a kijelölt szervizek egyikén majd regisztrálni a matadorjatek.marso.hu weboldalon.

A promóció ideje: 2024.03.25-2024.05.03-ig, meghosszabbítva 2024.05.31-ig

A játékszabályzat és a regisztráció a matadorjatek.marso.hu weboldalon érhető el.

Matador nyári gumi akció!

A Matador gumi előnye az árában van

Az úgynevezett B kategóriás abroncsok - amilyen a Matador gumi is - lényegesen alacsonyabb áron kaphatók, mint a prémium kategóriás nyári gumi szettek. Elsősorban azoknak ajánlott olcsó Matador nyári gumi készletet vásárolni, akik átlagos felhasználók, városi körülmények között autóznak. A Matador gumi nem feltétlen az extrém - észak-európai - körülményekre lett fejlesztve, de a közép-európai, illetve magyarországi éghajlatra és domborzatra alkalmas.

Kevesen tudják, hogy a Matador gumi gyár a Continental égisze alá tartozik és magyarországi kizárólagos forgalmazója a Marso kft.

Akinek tehát egy olcsó nyári abroncsora van szüksége, városi használatra, fussa át akciós Matador nyári gumi ajánlatunkat!

pályázati logó