Nokian nyári gumi akció

Vásárolj Nokian nyári gumiabroncsot és nyerj akár 15.000 Ft értékű eMAG utalványt!

A promóció leírása: 4db Nokian nyári gumiabroncs vásárlása és szereltetése során az első 80 érvényes regisztráló 15.000 Ft-os eMAG utalványt kap.

A nyereményekért 4db Nokian nyári gumiabroncsot kell vásárolni és szereltetni a kijelölt szervizek egyikén majd regisztrálni a nokianjatek.marso.hu weboldalon.

A promóció ideje: 2024.03.25-2024.05.03-ig, meghosszabbítva 2024.05.31-ig 

A játékszabályzat és a regisztráció a nokianjatek.marso.hu weboldalon érhető el.

Nokian nyári gumi akció!

Olcsó Nokian abroncsok

Miért érdemes Nokian nyári gumi szettet választani?

A Nokian nyárigumi mintázatai kitűnő teljesítményt nyújtanak száraz és nedves úton egyaránt. Használat közben pontos és stabil vezetési élmény mellett magas fokú komfort érzetet, alacsony zajszintet és kiváló kezelhetőséget tapasztalhatunk. A nyári gyorsan változó útviszonyokhoz kiváló társ lehet a hatékony víz elvezetési képességével és kiváló tapadási tulajdonságával. Tapasztalatainkat az autós tesztek is alátámasztották, ahol rendre a prémium kategóriás abroncsok között végzett.

A Nokian nyári gumi mintázatai rendszeresen érnek el sikereket a különböző, neves nyári gumiabroncs teszteken. 

A téli és nyári gumik tesztelésére hihetetlenül fejlett tesztlabort és pályákat működtet a Nokian, ami garantálja az abroncsok minőségét. Emellett a Nokian gumi szettek ára is sokszor kedvezőbb a prémium kategóriába sorolt gumiabroncsoknál. De erről győzödj meg Te is akciós Nokian nyári gumi ajánlatainkra pillantva!

betöltés...