Nokian nyári gumi akció
Promóció időtartama
2019. március 18. 8:00 órától 2019. április 30. 22:00 óráig tart.
Nyeremény
300 db 5.000 Ft értékű üzemanyag utalvány
Regisztráció
nokianjatek.marso.hu
Játékszabályzat
https://nokianjatek.marso.hu/szabalyzat

Vásárolj és regisztrálj az ajándék 5.000 Ft-os üzemanyag utalványért!

Ha egy garnitúra Nokian nyári gumit vásárolsz és felszerelteted az akcióban részt vevő üzletekben, majd a promóciós matricával ellátott számlával regisztrálsz a nokianjatek.marso.hu weboldalon, akkor tiéd lehet a 300 db 5.000 Ft értékű üzemanyag utalvány egyike! A játékszabályzat és tovább részletek a nokianjatek.marso.hu weboldalon.

Olcsó Nokian abroncsok

Miért érdemes Nokian nyári gumi szettet választani?

A Nokian nyárigumi mintázatai kitűnő teljesítményt nyújtanak száraz és nedves úton egyaránt. Használat közben pontos és stabil vezetési élmény mellett magas fokú komfort érzetet, alacsony zajszintet és kiváló kezelhetőséget tapasztalhatunk. A nyári gyorsan változó útviszonyokhoz kiváló társ lehet a hatékony víz elvezetési képességével és kiváló tapadási tulajdonságával. Tapasztalatainkat az autós tesztek is alátámasztották, ahol rendre a prémium kategóriás abroncsok között végzett.

A Nokian nyári gumi mintázatai rendszeresen érnek el sikereket a különböző, neves nyári gumiabroncs teszteken. 

A téli és nyári gumik tesztelésére hihetetlenül fejlett tesztlabort és pályákat működtet a Nokian, ami garantálja az abroncsok minőségét. Emellett a Nokian gumi szettek ára is sokszor kedvezőbb a prémium kategóriába sorolt gumiabroncsoknál. De erről győzödj meg Te is akciós Nokian nyári gumi ajánlatainkra pillantva!

betöltés...