Gumiabroncs és autószerviz hálózat - 06-42-20-40-80!
SZEMÉLY GUMI
TEHER GUMI
MOTORGUMI
FELNI
EGYÉB
SZEMÉLYAUTÓ GUMI KERESŐ:
Méret szerint
Nem kötelező kitölteni
Új keresés
TEHER GUMI KERESŐ:
Gumi mérete szerint
Nem kötelező kitölteni
Új keresés
MOTORGUMI KERESŐ:
Gumi mérete szerint
Nem kötelező kitölteni
Új keresés
FELNI KERESŐ:
Új keresés
EGYÉB TERMÉK:
Új keresés
Ingyen szállítunk minden téli-, nyári személy-, 4x4 és kistehergépjármű gumiabroncsot!
FőoldalHírek

Hírek

„Mindenkinek megvan a szöge avagy mindenkire vár egy névre szóló defekt” - Személyesen néztük meg, mit tud a Bridgestone DriveGuard defekttűrő abroncsa. A Bridgestone március első hetében mutatta be a mogyoródi Groupama Tanpányán legújabb abroncs fejlesztését, a DriveGuard-ot, a bemutatón pedig személyesen is részt vettünk, hogy első kézből a legfrissebb információkkal szolgáljunk vásárlóinknak, partnereinknek.


Már hagyománnyá vált, hogy a MARSO Kft. részt vesz az INTERSPORT – Nyíregyházi Sportcentrum Teremlabdarúgó Bajnokságán. Berecz Péter, a MARSO Kft. egyik tulajdonosa nagyjából 20 évvel ezelőtt döntött úgy, hogy támogatja a vállalaton kívüli sportolási lehetőséget.

Könnyebb megközelíthetőség, ügyfélközpontú kiszolgálás – új helyre költözik a budapesti Vaskapu utcai MARSOPONT Gumiabroncs és autószerviz! A MARSO Kft. több mint 25 éve mindig arra törekszik, hogy az ügyfelek érdekeit szem előtt tartva folyamatosan fejlődjön, kölcsönös elégedettségre, hosszú távú, minőséget hordozó kapcsolatokra törekedjen. Ezeket az értékeket szem előtt tartva született meg a döntés, hogy a jelenleg Budapest, Vaskapu utcán található MARSOPONT új helyre kerüljön, mivel a területen a további bővítés már korlátokba ütközött.

Bár nálunk még csak most tavaszodik és emlékezetünkben még elevenen él a fagyos időjárás a német autóklub elkészítette idei nyári gumiabroncs tesztjét. Összesen 31 darab gumiabroncsot, két féle méretben teszteltek.

Az idei év slágere lehet a méltán híres PremiumContact mintázat új üdvöskéje. A Continental nyári gumiabroncsai mindig megfelelnek a legmagasabb elvárásoknak és ez nincs másként a PremiumContact 6 esetében sem.

1


Találatok 1 - 5 / 616

Miért vásároljon a MARSO-tól?

Miért vásároljon a MARSO gumi és gyorsszervízben téligumit és nyárigumit?
  • Óriási raktárkészlet 12 márkával
  • Téligumi és nyári gumi tárolása
  • Gumi gázfeltöltés
  • Magas színvonalú garancia
  • Telefonos előjegyzés
  • Szakértő ügyfélszolgálat
  • Kiszállítás az ország egész területére
  • Online bankkártyás fizetés

Rólunk mondták

"Az ügyfélszolgálaton készségesek voltak, a weboldal átlátható, könnyen kezelhető. A rendelés is egyszerű. A nyári gumi szériát is innen rendeltem, azok michelin gumik voltak. Kiváló minőség. Nagyon jó, hogy minden időszakban van akció. Más internetes áruházakhoz képest is ez a legjobb számomra.
A kiszállítás, gyors és megbízható volt. Az áruszállító is készséges volt. És még nyeremény akcióik is vannak. Legközelebb is innen vásárolok, és ajánlom mindenkinek az oldalt, szerintem nem fog csalódni"
Kristóf Márk, www.arukereso.hu