Gumiabroncs és autószerviz hálózat - 06-42-20-40-80!
SZEMÉLY GUMI
TEHER GUMI
MOTORGUMI
FELNI
EGYÉB
SZEMÉLYAUTÓ GUMI KERESŐ:
Méret szerint
Nem kötelező kitölteni
Új keresés
TEHER GUMI KERESŐ:
Gumi mérete szerint
Nem kötelező kitölteni
Új keresés
MOTORGUMI KERESŐ:
Gumi mérete szerint
Nem kötelező kitölteni
Új keresés
FELNI KERESŐ:
Új keresés
EGYÉB TERMÉK:
Új keresés
Ingyen szállítunk minden téli-, nyári személy-, 4x4 és kistehergépjármű gumiabroncsot!
FőoldalHírekMezőgazdasági gumi hírek

Mezőgazdasági gumi hírek

A MARSO Kft. mezőgazdasági abroncs ágazata 2017. szeptember 6-án BKT szakmai napot tartott a Budapesttől néhány kilométerre található domonyvölgyi Lázár Lovasparkban.

img_236100.jpgKimagaslóan sikeres volt a 2013. január 30. és február 2. között megrendezett 31. AGROmashEXPO és a most először mellette, egy időben megrendezett 3. AgrárgépShow a HUNGEXPO-n, ezáltal az ágazat legteljesebb kínálatát felvonultató szakkiállítása zajlott le. A korábbi éveket messze meghaladóan az előzetes adatok szerint 45.000 érdeklődő kereste fel a kiállítást, ami a tavalyi évnél közel 80%-kal magasabb látogatószámot jelent.

A 200 kiállító 7 pavilonban 30 ezer négyzetméter fedett és kétezer négyzetméter szabad területet foglalt el. A négynapos rendezvényen a tájékoztatás szerint a piacvezető cégek közül mindenki részt vett, a Marso Kft. a “G” pavilonban állított ki.

A Marso Kft. több gumiabroncs gyár hivatalos képviseleteként széles márka és mintaválasztékot biztosít a magyar gazdák és felhasználók számára, melyek országszerte elérhetőek telephelyein és abroncsforgalmazó partnerein keresztül.

A kiállításon több gumiabroncs fejlesztést és újdonságot is megtekinthette a számos érdeklődő, valamint megismerkedhettek a Marso Kft. által forgalmazott legnépszerűbb ikerkerék és művelőkerék felnikkel is.

Miért vásároljon a MARSO-tól?

Miért vásároljon a MARSO gumi és gyorsszervízben téligumit és nyárigumit?
  • Óriási raktárkészlet 12 márkával
  • Téligumi és nyári gumi tárolása
  • Gumi gázfeltöltés
  • Magas színvonalú garancia
  • Telefonos előjegyzés
  • Szakértő ügyfélszolgálat
  • Kiszállítás az ország egész területére
  • Online bankkártyás fizetés

Rólunk mondták

"Az ügyfélszolgálaton készségesek voltak, a weboldal átlátható, könnyen kezelhető. A rendelés is egyszerű. A nyári gumi szériát is innen rendeltem, azok michelin gumik voltak. Kiváló minőség. Nagyon jó, hogy minden időszakban van akció. Más internetes áruházakhoz képest is ez a legjobb számomra.
A kiszállítás, gyors és megbízható volt. Az áruszállító is készséges volt. És még nyeremény akcióik is vannak. Legközelebb is innen vásárolok, és ajánlom mindenkinek az oldalt, szerintem nem fog csalódni"
Kristóf Márk, www.arukereso.hu