Gumiabroncs és autószerviz hálózat - 06-40-20-40-80!
SZEMÉLY GUMI
TEHER GUMI
MOTORGUMI
FELNI
EGYÉB
SZEMÉLYAUTÓ GUMI KERESŐ:
Méret szerint
Nem kötelező kitölteni
Új keresés
TEHER GUMI KERESŐ:
Gumi mérete szerint
Nem kötelező kitölteni
Új keresés
MOTORGUMI KERESŐ:
Gumi mérete szerint
Nem kötelező kitölteni
Új keresés
FELNI KERESŐ:
Új keresés
EGYÉB TERMÉK:
Új keresés
Ingyen szállítunk minden téli-, nyári személy-, 4x4 és kistehergépjármű gumiabroncsot!
FőoldalHírekAutós világ

Autós világ

A neves gumiabroncs gyártó mérnökei a jövő autóját egy teljesen zárt, gömb alakú gumiabroncson gurulva képzelik el.

Tombol a nyár és egyre többen indulnak útnak, hiszen eljött a nyaralás ideje. Sokan úgy gondolják, hogy lemaradnak a lángosról vagy elolvad az összes fagyi, ha nem érnek időben a nyaralás helyszínére. Ezzel kockáztatják saját, és autóstársaink épségét is, mindezek mellett még a gyorshajtási bírság is ott lebeg a fejük fölött.

A magyar rendőrség is csatlakozott az Európai Közlekedésrendészeti Szervek Hálózata (TISPOL) által szervezett 24 órás traffipax akcióhoz. Ennek értelmében 2015. április 16-án reggel 6 órától 2015. április 17-én 6 óráig az egész ország területén sebességmérést hajt végre.
Az interneten kering egy lefotózott lista, ami tudni véli, hol helyeznek el fix traffipaxokat az ország területén. Korábban már írtunk az új komplex közlekedési ellenőrzőpontokról, amelyek a sebesség túllépésen kívül egyéb szabályszegéseket is képesek lesznek rögzíteni, de most nézzük a listát:

Az elmúlt hónapokban sokan találgattak, hogy az egyik legsikeresebb magyar autóversenyző hol folytatja pályafutását. Tavaly a Zengő Motorsport versenyzőjeként negyedik helyen végzett a WTCC-ben, a gyári hondásokat megelőzve.
1


Találatok 1 - 5 / 6

Miért vásároljon a MARSO-tól?

Miért vásároljon a MARSO gumi és gyorsszervízben téligumit és nyárigumit?
  • Óriási raktárkészlet 12 márkával
  • Téligumi és nyári gumi tárolása
  • Gumi gázfeltöltés
  • Magas színvonalú garancia
  • Telefonos előjegyzés
  • Szakértő ügyfélszolgálat
  • Kiszállítás az ország egész területére
  • Online bankkártyás fizetés

Rólunk mondták

"Az ügyfélszolgálaton készségesek voltak, a weboldal átlátható, könnyen kezelhető. A rendelés is egyszerű. A nyári gumi szériát is innen rendeltem, azok michelin gumik voltak. Kiváló minőség. Nagyon jó, hogy minden időszakban van akció. Más internetes áruházakhoz képest is ez a legjobb számomra.
A kiszállítás, gyors és megbízható volt. Az áruszállító is készséges volt. És még nyeremény akcióik is vannak. Legközelebb is innen vásárolok, és ajánlom mindenkinek az oldalt, szerintem nem fog csalódni"
Kristóf Márk, www.arukereso.hu