Gumiabroncs és autószerviz hálózat - 06-42-20-40-80!
SZEMÉLY GUMI
TEHER GUMI
MOTORGUMI
FELNI
EGYÉB
SZEMÉLYAUTÓ GUMI KERESŐ:
Méret szerint
Nem kötelező kitölteni
Új keresés
TEHER GUMI KERESŐ:
Gumi mérete szerint
Nem kötelező kitölteni
Új keresés
MOTORGUMI KERESŐ:
Gumi mérete szerint
Nem kötelező kitölteni
Új keresés
FELNI KERESŐ:
Új keresés
EGYÉB TERMÉK:
Új keresés
Ingyen szállítunk minden téli-, nyári személy-, 4x4 és kistehergépjármű gumiabroncsot!
FőoldalHírekSzerviz hírek

Szerviz hírek

A MARSO munkatársai is ellátogattak Európa egyik legrangosabb nemzetközi járműipari kiállítására az Autopromotec-re, amit idén már 27. alkalommal rendeztek meg a bolognai vásárközpontban.

Hányszor fordult már Önnel elő, hogy autóján rosszul elvégzett javításra nem kapott garanciát és számla híján reklamálni sem tudott? Ezen próbál segíteni a Nemzeti Közlekedési Hivatal.

Vége az iskolának és a következő napokban sokan kelnek útra. A nyaralás előtt viszont mindenképp szükséges az autónkat felkészíteni a hosszú útra, akár belföldre akár külföldre indulunk. Néhány hasznos tipp betartásával elkerülhetjük, hogy a nyaralásunkból rémálom legyen.


A hosszú kimerítő tél után gépjárművünk igényli a karbantartást és a felfrissülést. Tavasszal megváltozik az időjárás, és más környezeti hatásoknak kell ellenállnia autónknak. Ezért fontos, hogy gépkocsinkat felkészítsük és így biztosítsuk a biztonságot. A kérdés már csak az, mire is kell ügyelni ilyenkor?

Előző cikkünkben arról írtunk, hogy milyen fontos a helyes futómű beállítás. Most arra térünk ki, hogy mi okozhatja a kopogó hangokat. A kopogó hangok erősödése a futómű felöl semmi jóval sem kecsegtet. Az idegesítő hangok mellett, veszélyeztethetik az autó stabilitását is.
1


Találatok 1 - 5 / 21

Miért vásároljon a MARSO-tól?

Miért vásároljon a MARSO gumi és gyorsszervízben téligumit és nyárigumit?
  • Óriási raktárkészlet 12 márkával
  • Téligumi és nyári gumi tárolása
  • Gumi gázfeltöltés
  • Magas színvonalú garancia
  • Telefonos előjegyzés
  • Szakértő ügyfélszolgálat
  • Kiszállítás az ország egész területére
  • Online bankkártyás fizetés

Rólunk mondták

"Az ügyfélszolgálaton készségesek voltak, a weboldal átlátható, könnyen kezelhető. A rendelés is egyszerű. A nyári gumi szériát is innen rendeltem, azok michelin gumik voltak. Kiváló minőség. Nagyon jó, hogy minden időszakban van akció. Más internetes áruházakhoz képest is ez a legjobb számomra.
A kiszállítás, gyors és megbízható volt. Az áruszállító is készséges volt. És még nyeremény akcióik is vannak. Legközelebb is innen vásárolok, és ajánlom mindenkinek az oldalt, szerintem nem fog csalódni"
Kristóf Márk, www.arukereso.hu