Gumiabroncs és autószerviz hálózat - 06-42-20-40-80!
SZEMÉLY GUMI
TEHER GUMI
MOTORGUMI
FELNI
EGYÉB
SZEMÉLYAUTÓ GUMI KERESŐ:
Méret szerint
Nem kötelező kitölteni
Új keresés
TEHER GUMI KERESŐ:
Gumi mérete szerint
Nem kötelező kitölteni
Új keresés
MOTORGUMI KERESŐ:
Gumi mérete szerint
Nem kötelező kitölteni
Új keresés
FELNI KERESŐ:
Új keresés
EGYÉB TERMÉK:
Új keresés
Ingyen szállítunk minden téli-, nyári személy-, 4x4 és kistehergépjármű gumiabroncsot!
FőoldalHírekVállalati hírek

Vállalati hírek

A MARSO Kft. székhelyéről startol az az Autopilot rekordkísérlet 2017. november 18-án, amelyen a Teslak elengedett kormánnyal jutnak el Zsámbékra.
A MARSO képviseletében Márkus Tibor kereskedelmi igazgató-helyettes vett részt azon a prágai egyeztetésen, amelyre a Nokian Board meghívására érkezett.

Idén ünnepli 27. születésnapját a MARSO Kft. és ebben az évben rendhagyó módon most mi adunk ajándékot, hiszen 2017. október 9-én megnyitotta kapuit a 27. MARSOPONT szervizünk Soroksáron!

2017. szeptember 02-án az ExtremeTrail Hungary SE első alkalommal szervezi meg az ExtremeTrail Akadályfutást Tokajban, amelyre a MARSO Kft. több mint 400 személygépjármű és mezőgazdasági abroncsot biztosít.

„A rugalmas foglalkoztatás elterjesztése a konvergencia régióban – rugalmas, családbarát foglalkoztatási módszerek bevezetése a munkáltatóknál” című projekt során több mint 14 millió Forint vissza nem térítendő támogatást kapott a MARSO Kft.

1


Találatok 1 - 5 / 55

Miért vásároljon a MARSO-tól?

Miért vásároljon a MARSO gumi és gyorsszervízben téligumit és nyárigumit?
  • Óriási raktárkészlet 12 márkával
  • Téligumi és nyári gumi tárolása
  • Gumi gázfeltöltés
  • Magas színvonalú garancia
  • Telefonos előjegyzés
  • Szakértő ügyfélszolgálat
  • Kiszállítás az ország egész területére
  • Online bankkártyás fizetés

Rólunk mondták

"Az ügyfélszolgálaton készségesek voltak, a weboldal átlátható, könnyen kezelhető. A rendelés is egyszerű. A nyári gumi szériát is innen rendeltem, azok michelin gumik voltak. Kiváló minőség. Nagyon jó, hogy minden időszakban van akció. Más internetes áruházakhoz képest is ez a legjobb számomra.
A kiszállítás, gyors és megbízható volt. Az áruszállító is készséges volt. És még nyeremény akcióik is vannak. Legközelebb is innen vásárolok, és ajánlom mindenkinek az oldalt, szerintem nem fog csalódni"
Kristóf Márk, www.arukereso.hu