Gumiabroncs és autószerviz hálózat - 06-40-20-40-80!
SZEMÉLY GUMI
TEHER GUMI
MOTORGUMI
FELNI
EGYÉB
SZEMÉLYAUTÓ GUMI KERESŐ:
Méret szerint
Nem kötelező kitölteni
Új keresés
TEHER GUMI KERESŐ:
Gumi mérete szerint
Nem kötelező kitölteni
Új keresés
MOTORGUMI KERESŐ:
Gumi mérete szerint
Nem kötelező kitölteni
Új keresés
FELNI KERESŐ:
Új keresés
EGYÉB TERMÉK:
Új keresés
Ingyen szállítunk minden téli-, nyári személy-, 4x4 és kistehergépjármű gumiabroncsot!
FőoldalHírekVállalati hírek

Vállalati hírek

A MARSO Kft. mindig is elkötelezett híve volt a társadalmi felelősségvállalásnak, ezt bizonyítja az is, hogy már több mint 3 éve rendszeresen ad helyet a Magyar Vöröskereszt önkéntes véradás szervezésének a nyíregyházi székhelyén.

A Morning Show és a LADA Hungary közös felajánlásához csatlakozott Marsopont hálózatunk. A Class Fm rádióban hallható műsor és a magyarországi importőr egy Lada Kalina típusú személyautót adott egy igazán rászoruló családnak.

A Marso Leasing, az 1990-ben megalakult Marso Kft. és a köré épült cégcsoport tagjaként, azért jött létre, hogy a gépjárműiparban csoport szinten már kialakított, meglévő kompetenciáit felhasználva, teljes körű, minőségi flottakezelési szolgáltatást nyújtson jelenlegi és jövőbeni partnerei számára.
A Marso Kft részvényeseinek taggyűlése nevében tájékoztatjuk Önöket, hogy a Marso Kft. tulajdonosi taggyűlése új ügyvezető igazgatót választott.

Ügyvezető igazgató: Becser Zoltán
Ügyvezető igazgató helyettes: Márkus Tibor

Biztosítjuk Önöket, hogy az új vezetők mindent megtesznek annak érdekében, hogy a megszokott minőséget, amit vállalatunk képvisel a továbbiakban is fenntartsák!
2016.04.19-én végső búcsút vettünk szeretett kollégánktól, barátunktól, Somlai Sándortól, a MARSO ügyvezető alapító tagjától. Köszönjük mindazoknak, akik temetésén megjelentek, utolsó útjára elkísérték és velünk együtt osztoztak a gyászban.

1


Találatok 1 - 5 / 31

Miért vásároljon a MARSO-tól?

Miért vásároljon a MARSO gumi és gyorsszervízben téligumit és nyárigumit?
  • Óriási raktárkészlet 12 márkával
  • Téligumi és nyári gumi tárolása
  • Gumi gázfeltöltés
  • Magas színvonalú garancia
  • Telefonos előjegyzés
  • Szakértő ügyfélszolgálat
  • Kiszállítás az ország egész területére
  • Online bankkártyás fizetés

Rólunk mondták

"Az ügyfélszolgálaton készségesek voltak, a weboldal átlátható, könnyen kezelhető. A rendelés is egyszerű. A nyári gumi szériát is innen rendeltem, azok michelin gumik voltak. Kiváló minőség. Nagyon jó, hogy minden időszakban van akció. Más internetes áruházakhoz képest is ez a legjobb számomra.
A kiszállítás, gyors és megbízható volt. Az áruszállító is készséges volt. És még nyeremény akcióik is vannak. Legközelebb is innen vásárolok, és ajánlom mindenkinek az oldalt, szerintem nem fog csalódni"
Kristóf Márk, www.arukereso.hu