Gumiabroncs és autószerviz hálózat - 06-42-20-40-80!
SZEMÉLY GUMI
TEHER GUMI
MOTORGUMI
FELNI
EGYÉB
SZEMÉLYAUTÓ GUMI KERESŐ:
Méret szerint
Nem kötelező kitölteni
Új keresés
TEHER GUMI KERESŐ:
Gumi mérete szerint
Nem kötelező kitölteni
Új keresés
MOTORGUMI KERESŐ:
Gumi mérete szerint
Nem kötelező kitölteni
Új keresés
FELNI KERESŐ:
Új keresés
EGYÉB TERMÉK:
Új keresés
Ingyen szállítunk minden téli-, nyári személy-, 4x4 és kistehergépjármű gumiabroncsot!
FőoldalHírekVállalati hírek

Vállalati hírek

Már hagyománnyá vált, hogy a MARSO Kft. részt vesz az INTERSPORT – Nyíregyházi Sportcentrum Teremlabdarúgó Bajnokságán. Berecz Péter, a MARSO Kft. egyik tulajdonosa nagyjából 20 évvel ezelőtt döntött úgy, hogy támogatja a vállalaton kívüli sportolási lehetőséget.

Könnyebb megközelíthetőség, ügyfélközpontú kiszolgálás – új helyre költözik a budapesti Vaskapu utcai MARSOPONT Gumiabroncs és autószerviz! A MARSO Kft. több mint 25 éve mindig arra törekszik, hogy az ügyfelek érdekeit szem előtt tartva folyamatosan fejlődjön, kölcsönös elégedettségre, hosszú távú, minőséget hordozó kapcsolatokra törekedjen. Ezeket az értékeket szem előtt tartva született meg a döntés, hogy a jelenleg Budapest, Vaskapu utcán található MARSOPONT új helyre kerüljön, mivel a területen a további bővítés már korlátokba ütközött.

Ritka az a munkahely, ahol olyan alapvető, üzemeltetéshez kapcsolódó (részlet)kérdést tesznek fel a munkavállalóknak, mint a MARSO Kft. nyíregyházi székhelyén. 

A MARSO Kft. a Bridgestone Magyarország Kft.-vel és az Auchan Magyarország Kft.-vel karöltve szervezte meg azt a sikeres vásárlás ösztönző nyereményjátékot, amelynek lezáró momentumaként egy személygépjárművet adtak át 2017. január 31-én.

Még január 28-ig bárki megtekintheti az immár 35. alkalommal megrendezett AGROmashEXPO és AgrárgépShow kiállítást a 2017-ben 50 éves évfordulóját ünneplő HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont teljes területén. Az agrárium legnagyobb hazai kiállításához ezúttal is csatlakozik a MAGYAR KERT (parkok, kertek fenntartásának gépei, eszközei) valamint a SZŐLÉSZET ÉS PINCÉSZET (borászati technológia szakkiállítása).


A több mint 300 kiállító között a MARSO Kft. is képviselteti magát, hiszen a BKT gumiabroncs gyár hivatalos képviseleteként széles választékot biztosítunk a magyar gazdák és felhasználók számára, melyek országszerte elérhetőek telephelyeinken és abroncsforgalmazó partnereinken keresztül. A kiállításon több fejlesztést és újdonságot is megtekinthet a számos érdeklődő, valamint megismerkedhetnek a Marso Kft. által forgalmazott legnépszerűbb ikerkerék és művelő kerék felnikkel is.

1


Találatok 1 - 5 / 36

Miért vásároljon a MARSO-tól?

Miért vásároljon a MARSO gumi és gyorsszervízben téligumit és nyárigumit?
  • Óriási raktárkészlet 12 márkával
  • Téligumi és nyári gumi tárolása
  • Gumi gázfeltöltés
  • Magas színvonalú garancia
  • Telefonos előjegyzés
  • Szakértő ügyfélszolgálat
  • Kiszállítás az ország egész területére
  • Online bankkártyás fizetés

Rólunk mondták

"Az ügyfélszolgálaton készségesek voltak, a weboldal átlátható, könnyen kezelhető. A rendelés is egyszerű. A nyári gumi szériát is innen rendeltem, azok michelin gumik voltak. Kiváló minőség. Nagyon jó, hogy minden időszakban van akció. Más internetes áruházakhoz képest is ez a legjobb számomra.
A kiszállítás, gyors és megbízható volt. Az áruszállító is készséges volt. És még nyeremény akcióik is vannak. Legközelebb is innen vásárolok, és ajánlom mindenkinek az oldalt, szerintem nem fog csalódni"
Kristóf Márk, www.arukereso.hu