Gumiabroncs és autószerviz hálózat - 06-42-20-40-80!
SZEMÉLY GUMI
TEHER GUMI
MOTORGUMI
FELNI
EGYÉB
SZEMÉLYAUTÓ GUMI KERESŐ:
Méret szerint
Nem kötelező kitölteni
Új keresés
TEHER GUMI KERESŐ:
Gumi mérete szerint
Nem kötelező kitölteni
Új keresés
MOTORGUMI KERESŐ:
Gumi mérete szerint
Nem kötelező kitölteni
Új keresés
FELNI KERESŐ:
Új keresés
EGYÉB TERMÉK:
Új keresés
Ingyen szállítunk minden téli-, nyári személy-, 4x4 és kistehergépjármű gumiabroncsot!
FőoldalHírekVállalati hírek

Vállalati hírek

2017. szeptember 02-án az ExtremeTrail Hungary SE első alkalommal szervezi meg az ExtremeTrail Akadályfutást Tokajban, amelyre a MARSO Kft. több mint 400 személygépjármű és mezőgazdasági abroncsot biztosít.

„A rugalmas foglalkoztatás elterjesztése a konvergencia régióban – rugalmas, családbarát foglalkoztatási módszerek bevezetése a munkáltatóknál” című projekt során több mint 14 millió Forint vissza nem térítendő támogatást kapott a MARSO Kft.

Rendhagyó családi napot tartott a MARSO a nyíregyházi székhelyén június 23-án, amely már hajnalban elkezdődött, hiszen baristák által készített ínycsiklandozó kávékülönlegességek várták a munkatársakat a bejáratnál.

A Nyíregyházán működő vállalatok életében már megszokott, hogy egy-egy vállalat kezdeményezésének köszönhetően barátságos sport délutánt szerveznek. A MARSO Kft. nem volt könnyű helyzetben, hiszen a legtöbb sportág már „foglalt” volt: strandröplabda, labdarúgás, kosárlabda, teke, lövészet.

Két év kihagyás után a 2017. június 10-i Budapesten megrendezett K&H mozdulj! maratonváltón ismét részt vett a MARSO csapata.
1


Találatok 1 - 5 / 52

Miért vásároljon a MARSO-tól?

Miért vásároljon a MARSO gumi és gyorsszervízben téligumit és nyárigumit?
  • Óriási raktárkészlet 12 márkával
  • Téligumi és nyári gumi tárolása
  • Gumi gázfeltöltés
  • Magas színvonalú garancia
  • Telefonos előjegyzés
  • Szakértő ügyfélszolgálat
  • Kiszállítás az ország egész területére
  • Online bankkártyás fizetés

Rólunk mondták

"Az ügyfélszolgálaton készségesek voltak, a weboldal átlátható, könnyen kezelhető. A rendelés is egyszerű. A nyári gumi szériát is innen rendeltem, azok michelin gumik voltak. Kiváló minőség. Nagyon jó, hogy minden időszakban van akció. Más internetes áruházakhoz képest is ez a legjobb számomra.
A kiszállítás, gyors és megbízható volt. Az áruszállító is készséges volt. És még nyeremény akcióik is vannak. Legközelebb is innen vásárolok, és ajánlom mindenkinek az oldalt, szerintem nem fog csalódni"
Kristóf Márk, www.arukereso.hu