Gumiabroncs és autószerviz hálózat - 06-42-20-40-80!
SZEMÉLY GUMI
TEHER GUMI
MOTORGUMI
FELNI
EGYÉB
SZEMÉLYAUTÓ GUMI KERESŐ:
Méret szerint
Nem kötelező kitölteni
Új keresés
TEHER GUMI KERESŐ:
Gumi mérete szerint
Nem kötelező kitölteni
Új keresés
MOTORGUMI KERESŐ:
Gumi mérete szerint
Nem kötelező kitölteni
Új keresés
FELNI KERESŐ:
Új keresés
EGYÉB TERMÉK:
Új keresés
Ingyen szállítunk minden téli-, nyári személy-, 4x4 és kistehergépjármű gumiabroncsot!
FőoldalHírekVállalati hírek

Vállalati hírek

A több mint 25 éves múltra visszatekintő nyíregyházi vállalat, a MARSO Kft. ebben az évben a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kórházak és Egyetemi Oktatókórház Jósa András Oktatókórház Szülészet- Nőgyógyászati Osztályát és Gyermekosztályát támogatta összesen 1.000.000 Forinttal.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság Rehabilitációs Állásbörzéjén vettünk részt 2017. május 10-én a nyíregyházi Centrál Hotelben.

Az előző évhez képest jóval nagyobb érdeklődés kísérte a 2017. április 26-án megtartott V. Busexpo és XXIII. Országos Személy Szállítási Szakmai Konferenciát, amelyen a MARSO Kft. is részt vett.

Április utolsó vasárnapján Molnár László veszprémi nagykereskedelmi menedzser kezdeményezésére két keréken indultak el a helyi MARSOPONT munkatársai és családtagjaik, hogy egész napos kerékpár túrán vegyenek részt.

Az országból közel 100 Mercedes tulajdonos mutatta meg kedvenc gépjárműve szépségét, formáját és hangját május elsején a veszprémi MARSOPONT parkolójában!

1


Találatok 1 - 5 / 46

Miért vásároljon a MARSO-tól?

Miért vásároljon a MARSO gumi és gyorsszervízben téligumit és nyárigumit?
  • Óriási raktárkészlet 12 márkával
  • Téligumi és nyári gumi tárolása
  • Gumi gázfeltöltés
  • Magas színvonalú garancia
  • Telefonos előjegyzés
  • Szakértő ügyfélszolgálat
  • Kiszállítás az ország egész területére
  • Online bankkártyás fizetés

Rólunk mondták

"Az ügyfélszolgálaton készségesek voltak, a weboldal átlátható, könnyen kezelhető. A rendelés is egyszerű. A nyári gumi szériát is innen rendeltem, azok michelin gumik voltak. Kiváló minőség. Nagyon jó, hogy minden időszakban van akció. Más internetes áruházakhoz képest is ez a legjobb számomra.
A kiszállítás, gyors és megbízható volt. Az áruszállító is készséges volt. És még nyeremény akcióik is vannak. Legközelebb is innen vásárolok, és ajánlom mindenkinek az oldalt, szerintem nem fog csalódni"
Kristóf Márk, www.arukereso.hu