Gumiabroncs és autószerviz hálózat - 06-42-20-40-80!
SZEMÉLY GUMI
TEHER GUMI
MOTORGUMI
FELNI
EGYÉB
SZEMÉLYAUTÓ GUMI KERESŐ:
Méret szerint
Nem kötelező kitölteni
Új keresés
TEHER GUMI KERESŐ:
Gumi mérete szerint
Nem kötelező kitölteni
Új keresés
MOTORGUMI KERESŐ:
Gumi mérete szerint
Nem kötelező kitölteni
Új keresés
FELNI KERESŐ:
Új keresés
EGYÉB TERMÉK:
Új keresés
Ingyen szállítunk minden téli-, nyári személy-, 4x4 és kistehergépjármű gumiabroncsot!
FőoldalHírekVállalati hírekAz országos hálózattal rendelkező MARSO Kft. a nyíregyházi kórházat támogatja

Az országos hálózattal rendelkező MARSO Kft. a nyíregyházi kórházat támogatja

A több mint 25 éves múltra visszatekintő nyíregyházi vállalat, a MARSO Kft. ebben az évben a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kórházak és Egyetemi Oktatókórház Jósa András Oktatókórház Szülészet- Nőgyógyászati Osztályát és Gyermekosztályát támogatta összesen 1.000.000 Forinttal.

A 2017. május 26-i sajtótájékoztatón Becser Zoltán ügyvezető elmondta, hogy a MARSO számára mindig is előnyt élveztek és élveznek is a helyi kulturális, sport vagy egészségügyi szervezetek támogatása. Ez utóbbi esetben pedig külön örömöt okoz, hogy a támogatással a szülészet és a gyermekgyógyászat színvonala emelkedhet.

Az országos hálózattal rendelkező MARSO Kft. a nyíregyházi kórházat támogatja

Dr. Szondi Zita orvos-igazgató örömét fejezte ki, hogy az elmúlt években egyre több környékbeli önkormányzat és vállalat dönt úgy, hogy az egészségügyet támogatja, amellyel a betegellátás fejlődése érhető el. A MARSO pedig már visszatérő támogatója szerencsére a kórháznak, hiszen 2011-ben is segítette az intézményt.

A Beteg GyermekekértAlapítvány képviseletében Dr. Dicső Ferenc kuratóriumi elnök vett részt a sajtótájékoztatón, aki elmondta, hogy 1990-ben a civil szervezetet három fő céllal alapították. Egyrészt a megyei kórház gyermekellátásának műszerfejlesztését támogatják, másrészt a megye területén a koraszülöttek, súlyos állapotú újszülöttek mentését is végzik. Nem utolsó sorban pedig az egészségügyi dolgozók továbbképzését, tudományos üléseken való részvételét is segítik. A MARSO támogatásának köszönhetően május elején az ország több mint száz gyermekgyógyásza találkozott Nyíregyházán a Magyar Gyermekorvosok Társasága Északkelet-Magyarországi Területi Szervezetének 2017. évi Tudományos Ülésén. A rendezvény kitűnő alkalom a szakmai eszmecserékre, tapasztalatok egymás közötti megosztására, így a nyíregyházi gyermekorvosoknak nem kellett akár több száz kilométereket utazniuk az új ismeret megszerzése érdekében. Sokan nem tudják, de évente 550 újszülött mentése történik a megyében, a támogatásnak köszönhetően pedig ennek segítése is megtörtént.

Országos viszonylatban a Jósa András Oktatókórházban születik a legtöbb, évente mintegy 3500-3600 gyermek, ezért rendkívül fontos, hogy az újszülöttek és a kismamák ellátása folyamatosan fejlődjön, és minden szempontból megfeleljen a kor követelményeinek.Az Egészséges Újszülöttekért Alapítvány az újszülöttek problémamentes világrajövetele és későbbi fejlődése érdekében végzi tevékenységét. A MARSO félmillió forintos támogatásának köszönhetően, egy ABPM 05-ös rekorder 24 órás vérnyomásmérő készüléket és két M1356A US transducert sikerült beszereznie az alapítványnak.

Az ABPM 05-ös rekorder 24 órás vérnyomásmérő készülékakár már számítógép nélkül is programozható, vízállósági besorolása – az IP-Védelmi Szabvány szerint – pedig a’22’-es osztályba sorolható. A készüléknek köszönhetően a vérnyomásmérés eredményei nemcsak a legtöbbet használtmmHg-ben (Higanymilliméter), hanem KPa-ban (Kilopascal) is kifejezhetőek. A statisztikák szerint megfelelő körülmények között akár 8 év is lehet az átlagos élettartama, amely alatt több száz várandós kismama egészségi állapotának figyelése valósulhat meg.

A beszerzett két darabM1356A US transducer a CTG (kardiotokográfia) vizsgálat közben használt eszköz kardio fejrésze, amely a magzati szívműködést detektálja. A CTG (kardiotokográfia) vizsgálat során a magzat méhen belüli állapotáról nyerhető információ. A vizsgálatkor egyszerre tekinthető meg a magzat szívfrekvenciája és az anyai méh összehúzódása is, amelyeket pedig papírszalagra rajzolt görbére is kivetítik. Ennek köszönhetően meg tudják vizsgálni, hogy a baba mozdulása milyen hatással van az anya méhének összehúzódására, mennyire keményedik meg, illetve ennek milyen hatása van a magzat szívfrekvenciájára.

A nyíregyházi MARSO Kft. a gumiabroncs és az autószerviz hálózatának köszönhetően országos lefedettséggelés ismeretséggel rendelkezik. Naponta több – évente így több tucat – szponzoráció iránt érdeklődő (számos országos) szervezet veszi fel a kapcsolatot a MARSO-val. A nyíregyházi vállalatszámára azonban mindig is a helyi kultúra, sport, egészségügy támogatása volt és lesz is a legfontosabb.

Miért vásároljon a MARSO-tól?

Miért vásároljon a MARSO gumi és gyorsszervízben téligumit és nyárigumit?
  • Óriási raktárkészlet 12 márkával
  • Téligumi és nyári gumi tárolása
  • Gumi gázfeltöltés
  • Magas színvonalú garancia
  • Telefonos előjegyzés
  • Szakértő ügyfélszolgálat
  • Kiszállítás az ország egész területére
  • Online bankkártyás fizetés

Rólunk mondták

"Az ügyfélszolgálaton készségesek voltak, a weboldal átlátható, könnyen kezelhető. A rendelés is egyszerű. A nyári gumi szériát is innen rendeltem, azok michelin gumik voltak. Kiváló minőség. Nagyon jó, hogy minden időszakban van akció. Más internetes áruházakhoz képest is ez a legjobb számomra.
A kiszállítás, gyors és megbízható volt. Az áruszállító is készséges volt. És még nyeremény akcióik is vannak. Legközelebb is innen vásárolok, és ajánlom mindenkinek az oldalt, szerintem nem fog csalódni"
Kristóf Márk, www.arukereso.hu