Superbrands a MARSO

A magyar tulajdonban lévő, huszonkét éves MARSO, hazánk egyik vezető gumiabroncs és gyorsszerviz hálózata. Magyarországon 16 saját tulajdonú és 5 franchise-os, Romániában 9 saját szerviz áll a jármű tulajdonosok rendelkezésére. A vállalat legfontosabb értéke a korrekt üzleti magatartásban és az ezt díjazó lojális vevőkörben rejlik. Szervizhálózatukat több mint 60.000 elégedett autós keresi fel rendszeresen, hogy megoldja a járműjével kapcsolatban felmerülő igényeit, problémáit, legyen az akár gumiabroncs vagy felni vásárlás és szerelés, de akár klíma-, futómű-, fékszerviz, olajcsere, időszakos szerviz, vagy egyéb gyors javítás. 

Superbrands Program
A szakértői bizottság tagjai a márkákat a következő elv alapján értékelik:
„A Superbrands az a márka, amely a saját területén kitűnő hírnevet szerzett. A márkához kapcsolt értékek olyan érzelmi és/vagy kézzelfogható előnyöket nyújtanak, melyeket a fogyasztók elvárnak és elismernek.”
A nemzetközi definíción túl a bírák figyelembe veszik az adott brand tradícióját, történelmét, piaci szereplését, a márka reputációját, a vállalat goodwilljét, etikai megítélését, közismertségét, tudatos innovációját és márkastratégiáját.
,

SUPERBRANDS DÍJ A MARSO GUMIABRONCS ÉS GYORSSZERVIZ HÁLÓZATNAK


A Business Superbrands és Magyar Brands elismerések után a MARSO Gumiabroncs és gyorsszerviz hálózatot 
a Superbrands kitüntetésre is érdemesnek találták az idei évben. 


A díj olyan pozitív visszajelzés vállalati márkánkról, amely szakmai alapon emeli ki a legjobbakat. A díjat odaítélő bizottság az ágazat elismert szakembereiből áll, akik döntésükkel tanúsítják márkánk eddigi sikerességét. A jelölés kizárólag szakmai szempontok alapján történik, sem pályázni, sem jelentkezni nem lehet az elismerésre.