news/big_image/2018/02/netes-auto-szavazas-1260x450.png

Az év internetes autója 2018

Győzzön a legjobb!

2018-ban is várjuk a szavazatokat a legjobb tesztautóra.

Ahogy eddig minden esztendőben, 2017 decemberében is összeültek Az Autó szerkesztőségének tagjai, hogy számot vessenek: milyen izgalmas autótípusok fordultak meg a kiadónál? Közel hatvan újdonságot teszteltünk, valamennyi tartogatott számos pozitív meglepetést, s innovatív technikai megoldásból is akadt jó néhány.

Az Autó című autóslap és a Marso Kft játékra és szavazásra buzdítja az internetezőket! Az Autó weboldalán, a www.azauto.hu-n zajlik Az év internetes autója verseny. A szerkesztőség által egy év alatt kipróbált valamennyi újdonság esélyes a címre, csak egy kattintást kell tenni a szavazófelületen a kedvenc modell neve mellé!

De nemcsak voksolni lehet, hanem nyerni is! Aki elküldi a szavazatát az [email protected] címre is, az részt vesz a sorsolásunkon. Egy szerencsés jutalma a MARSOPONT gumiabroncs- és autószerviz hálózat által felajánlott 20 000 forintos ajándékutalvány. A szavazási és a beküldési határidő 2018. március 20. Az eredményekről beszámolunk a Facebook oldalunkon is.