Júliusi traffipax mérések


Nyaralás előtt mindenkép kalkuláljuk be, hogy rajtunk kívül még sokan indulnak útnak, így nagy forgalom várható nem csak az autópályákon, de a főutakon is egyaránt. Érdemes tehát egy kicsit hamarabb elindulni, így akár a dugókat is elkerülhetjük és a strandon is elfoglalhatjuk a legjobb helyeket.

Persze a gyorshajtás réme még akkor is fenyegethet, ha szabályosan és a sebesség határokat figyelembe véve közlekedünk, gondoljunk csak egy előzésre. Ezért az út előtt érdemes tájékozódni, hogy a Rendőrség hivatalos közlése szerint hol lehet számítani traffipax ellenőrzésre. Ha szeretné megtudni, hogy július hónapban hol számíthat ellenőrzésre, akkor itt megteheti. A hivatalos közlés ellenére kezelje mindenki tájékoztató jellegűnek!

Nyaralás előtt érdemes autónkat is felkészítenünk a hosszú útra, erről egy korábbi cikkünkben már írtunk, elindulás előtt érdemes elolvasni: Mire figyeljünk oda, ha autóval indulunk nyaralni?


,
Tombol a nyár és egyre többen indulnak útnak, hiszen eljött a nyaralás ideje. Sokan úgy gondolják, hogy lemaradnak a lángosról vagy elolvad az összes fagyi, ha nem érnek időben a nyaralás helyszínére. Ezzel kockáztatják saját, és autóstársaink épségét is, mindezek mellett még a gyorshajtási bírság is ott lebeg a fejük fölött.