Nagy érdeklődés kísérte a Marso Kft. standját az AGROmashEXPO-n

,Kimagaslóan sikeres volt a 2013. január 30. és február 2. között megrendezett 31. AGROmashEXPO és a most először mellette, egy időben megrendezett 3. AgrárgépShow a HUNGEXPO-n, ezáltal az ágazat legteljesebb kínálatát felvonultató szakkiállítása zajlott le. A korábbi éveket messze meghaladóan az előzetes adatok szerint 45.000 érdeklődő kereste fel a kiállítást, ami a tavalyi évnél közel 80%-kal magasabb látogatószámot jelent.

A 200 kiállító 7 pavilonban 30 ezer négyzetméter fedett és kétezer négyzetméter szabad területet foglalt el. A négynapos rendezvényen a tájékoztatás szerint a piacvezető cégek közül mindenki részt vett, a Marso Kft. a “G” pavilonban állított ki.

A Marso Kft. több gumiabroncs gyár hivatalos képviseleteként széles márka és mintaválasztékot biztosít a magyar gazdák és felhasználók számára, melyek országszerte elérhetőek telephelyein és abroncsforgalmazó partnerein keresztül.

A kiállításon több gumiabroncs fejlesztést és újdonságot is megtekinthette a számos érdeklődő, valamint megismerkedhettek a Marso Kft. által forgalmazott legnépszerűbb ikerkerék és művelőkerék felnikkel is.