Szükség van a szakmai fórumokra a mezőgazdasági abroncsok területén is

Az augusztus végétől kezdődő időszak vidéki életének velejárója, hogy amíg lecsendesedik körülöttünk minden, addig az éjszaka alatt is halljuk a mezőgazdasági gépek hangját messzi távolból. Úton-útfélen lehet találkozni különleges mezőgazdasági gépekkel, egyikük alatt egy kisebb személygépjármű is átférne, míg a másik már komplett számítógéppel van felszerelve. Mindezek jól mutatják, hogy a mezőgazdasági gépek/eszközök folyamatosan fejlődnek, amely pedig szinte megköveteli azt, hogy a gyártók az abroncsok fejlesztésére is kellő figyelmet fordítsanak.

Ehhez kapcsolódik, hogy az indiai BKT abroncsgyár egyik legfőbb célkitűzése, hogy ügyfeleik üzleti tevékenységének növekedésében partner legyen, valamint minőségi megoldásokat kínáljanak. A MARSO Kft., mint a BKT hivatalos forgalmazója elérkezettnek látta az időt, hogy szakmai fórum keretén belül az érdeklődők megismerkedhessenek a mai, korszerű mezőgazdasági gépekre fejlesztett abroncsokkal, azok összetételével. A több mint 100 résztvevő a délután folyamán szakmai beszélgetéseket folytatott, amely elsősorban rávilágított arra, hogy a mezőgazdasági munkát végzők számára még számottevő lehetőség rejlik a különböző abroncsokból.

A nagy érdeklődésre való tekintettel a jövőben valószínűsíthetően több, hasonló eseményt is szervezünk majd

,

A MARSO Kft. mezőgazdasági abroncs ágazata 2017. szeptember 6-án BKT szakmai napot tartott a Budapesttől néhány kilométerre található domonyvölgyi Lázár Lovasparkban.