Nokian négy évszakon keresztül

A sokoldalú Nokian Weatherproof termékcsalád olyan vezetők számára készült, akik biztonságban szeretnék érezni magukat a havon és a jégen, ugyanakkor nyáron is hatékonyan és könnyedén szeretnének vezetni. A Nokian Weatherproof termékcsalád tartós teljesítményt nyújt a közép-európai utakon és utcákon, és a modern személyautók és SUV-ok méretében egyaránt kapható. Valamennyi méretű abroncson látható a hópehely szimbólum (3PMSF), amely azt jelzi, hogy a gumiabroncs téli használatát hivatalosan jóváhagyták.

A személyautókhoz való abroncs 13 és 18 hüvelyk közti méretben kapható. A nehezebb SUV -okhoz 16 és 18 hüvelyk közti abroncsok használhatók. Ez az egész évben történő használatra tervezett modern termékcsalád T,H és V sebességosztályú változatban is kapható.

Fontosabb jellemzői:

  • Havon kiváló, és nedves úton is tökéletes tapadást biztosít
  • Tartós, magas teljesítmény egész évben
  • Rendkívül stabil és kényelmes vezetési viselkedés

 

Tekintse meg Nokian Weatherproof gumiabroncs kínálatunkat!

    ,
    Az új, nagy teljesítményű Nokian Weatherproof téli gumi család véglegesen megoldja a vezetők tavaszi és téli gumicseréjével kapcsolatos problémát. A Nokian Tyres forradalmi All-Weather koncepció szerint készülő gumijai egyesítik a téli biztonságot a Nokian nyári abroncsaira jellemző pontos vezetési stabilitással és stabil kezelhetőséggel.