5 autós probléma, amit ne hagyj figyelmen kívül!

  1. Olajfolt az autó alatt

    A motorolaj roppant fontos az autónk számára. Nem csupán azért, mert ez „keni meg az alkatrészeket” a motorban, de védi is azokat a fémrészecskéktől és egyéb szennyeződésektől.

    Ha valahol szivárog az olaj, forduljunk azonnal autószervizhez!
  2. Egyéb szivárgás a motorból

    A motorból észlelt folyadékszivárgás egyáltalán nem jó jel, de számos oka lehet. Azért kell feltétlen kivizsgáltatni a problémát, mert például ha a hűtő folyik, a motor könnyedén túlhevülhet.

  3. Túl hosszú időbe telik beindítani az autót

    Ennek egyik – gyakori – oka, az akkumulátorban keresendő. Számítani lehet rá, hogy otthagy minket valahol az autó, előbb-utóbb.
  4. Erősen ráz az autó

    Az utastérben erős rázkódás tapasztalható? Valószínűleg abroncs kiegyensúlyozási probléma lesz. Ha a kiegyensúlyozás sem vezet eredményre, új gumikra lesz szükség.
  5. Túlzott hangerő

    Vannak olyan autósok, akik sportos, nagy kipufogódobot vásárolnak, hogy +dögösebbé+ tegyék az autó hangját. Ha Te nem ezek közé az emberek közé tartozol, de mégis túlzott zajt tapasztalsz, könnyen lehet, hogy át kell nézetni a kipufogórendszert.
,Autók… Vágyunk rá, majd mindig egy jobb, modernebb típusra. Ha azonban valami baj van vele, azonnal egy pénzelszívó tárgyat látunk csak benne. Persze csak ideig-óráig, ugyanis a felocsúdás után aggódva próbáljuk kideríteni, az adott probléma valyon mennyire súlyos.

Az alábbi ötről jó ha tudjuk, nem hagyhatjuk figyelmen kívül, különben tényleg sokba fog kerülni a történet. Lássuk a tüneteket!