A MATADOR a terepjáró tulajdonosokra is gondol!

MP 75 WISENTTA 4x4 M/T - otthon a legnehezebb terepen

Különleges, strapabíró TEREP mintázat, terepjárók részére, extrém körülmények közé, nehéz, mély, változatos talajra. Tervezett felhasználási területe: 80 százalék terep és 20 százalék kiépített út. A határozott profilblokkok és a futófelület robusztussága megfelel hegyi patakmedrek átgázolására, és éles sziklákon haladásra. A nagy profilárkok lágy talajon is biztosítják a továbbjutást.

Erősített oldalfal és váll védi ki a gumidefektet a legnehezebb körülmények között is. Az abroncsnak jó az öntisztítása, ami sárban, murván és laza talajon előnyös.



MP 81 CONQUERRA 4x4 SUV , a fanyüvő

Luxusterepjárók gumiabroncsa, 90 százalékban közúti és 10 százalékban terepes használatra. Futófelülete kiválóan kapaszkodik és nagyon jól is néz ki – ez az abroncs a legmagasabb kategóriába tartozik!
A Conquerra nagy sebességnél is biztonságos, nagyon komfortos, és vizes úton nagy a biztonsági tartaléka aquaplaning ellen. Élettartama kemény igénybevétel esetén is hosszú. Mérsékelt éghajlati viszonyok között egész évben használható.
A francia Action AutoMoto lap tesztelte a Conquerrát, amely a megállapítása szerint ajánlható, a legjobb választás.
Vizes úton fantasztikusan fékez, és jó általános teljesítményt nyújt. “Nagyon penge, nagy gumiblokkjainak jóvoltából tiszta, hibátlan vonalat rajzol,” állapította meg az Action AutoMoto. Terepen a következőt mondták róla: Leküzd minden akadályt, fákat lehetne kitépni vele. Végül a tesztelők leszögezték, hogy a Matador CONQUERRA több szempontból is meggyőző, nemcsak a viselkedése kiváló, hanem ár-érték aránya is.


MP 71 IZZARDA 4x4 A/T – kiegyensúlyozott tulajdonságok

Jól bevált 4x4-es gumi – az MP 71 IZZARDA jellemző felhasználása vegyesen közút (60%) és terep (40%). Nagyon jól teljesít poros és murvás úton, kiválóan tapad száraz és nedves felületen, ráadásul csendesen gördül. Előnyös tulajdonságait igazolja Európa-szerte több teszt a nagy autós szaklapokban, mint az Autobild és az Auto Motor und Sport.

Különösképpen ajánlható azoknak a hobbiterepjárósoknak, akik kiegyensúlyozott használhatóságot és viselkedést keresnek különféle viszonyok között: poros földúton, aszfalton, sárban, havon, jégen és homokban.

Az MP 71 IZZARDA fejlesztésében felhasználták a legújabb kutatási eredményeket. Az abroncs két teherviselő karkasz-réteget, dupla acélszövetet, defektvédő betétet és erősített oldalfalakat tartalmaz. Profilja olyan, hogy egyenletes legyen a felfekvési nyomás a talajon, így egyenletes a kopás is, hosszú az élettartam, és mindenféle úton jó a biztonság.


MATADOR MP 85 HECTORRA 4x4 – ultra nagy teljesítménnyel

Az MP 85 – Hectorra 4x4 egy új, nagysebességű, aszimmetrikus nyári gumiabroncs SUV járművek részére – ULTRA NAGY TELJESÍTMÉNNYEL. Modern mintázata optimális vezethetőséget eredményez száraz és vizes úton, ezért gyorsan és biztonságosan lehet autózni vele. Tervezett felhasználása: 90 százalék út, 10 százalék terep. Aszimmetrikus mintázata agresszív vezetési stílus esetén is nagyfokú stabilitást biztosít.
,

A MARSO a MATADOR hivatalos magyarországi forgalmazója. 107 szervizpont-ban várjuk kedves ügyfeleinket akciós árakkal, tavaszi nyereményjátékkal, amelynek keretében valamely vásárlónk 1 hetet tölthet el másodmagával a mesés Törökországban 5*-os szállodában, All Inclusive ellátással. Részletek itt!

Milyen mintázatokban érhetőek el a terepjárókra fejlesztett nyári MATADOR gumiabroncsok és milyen felhasználási területre ajánljuk őket?