A veretes névsor bizonyítja, a Bridgestone tud valamit

Összességében a Potenza felnőtt a kategória (egyik) királya, a Super Sport mellé. (Nedves felületen utóbbi végzett az élen, de csak marginális különbséggel.)

A Potenza mellett, a szintén Bridgestone által fejlesztett Ologic technológiától volt hangos a szaksajtó. Mi magunk is beszámoltunk a környezetbarát fejlesztésről , illetve a BMW i3, teljes mértékben elektromos autójáról, ami gyári alkatrészként alkalmazza az Ologic gumit.

A cikk írásának időpontjában, a Bridgestone Potenza S001 óriási árkedvezménnyel kapható webáruházunkban ! Sőt, akár 12 000 Ft-os nyeremény is ütheti annak az autósnak a markát, aki a Bridgestone mellett dönt! Aki valaha is kacérkodott a Bridgestonenal, ne várjon tovább a vásárlással! ,Ferrari Enzo, Lexus LFA, Porsche 997 Turbo, Ferrari 599 GTO. Erős névsor, igaz? És nem csak annyi a közös bennük, hogy száguldásra lettek kitalálva és státuszszimbólumként funkcionálnak.

Mindegyik modellre a Bridgestone, Potenza S001-es abroncsmintája kerül gyárilag. De mit is tud ez a gumi ha így ellátja a felsorolt sportkocsik által támasztott kihívásokat és feladatokat? A Tyrereviews csapata összehasonlító tesztet végzett, ahol a szintén komoly presztízsű, magas teljesítményű Michelin Pilot Super Sport volt az ellenfél.

Az első és talán legszembetűnőbb különbség a kormányozhatóság sebessége. A Bridgestone gumiabroncsának feszesebb oldalfala van, ami ugyan növeli némileg a kibocsájtott zajszintet (a riválishoz képest), de egy sport abroncsnál, ahol a száguldásé a főszerep, ezt nem rótta fel a tesztelő gárda. A precizitás és a gumi által nyújtott stabilitásról annál hangosabb ódákat zengtek.

pályázati logó