Bemutatkozik a Nokian Tyres Wetproof 1

A Nokian Tyres bemutatta legújabb nyári abroncsát, a Wetproof 1-et, amely kimagasló teljesítményt nyújt esős időben és nedves útfelületeken. Ez a prémium nyári gumi abroncs kiemelkedik a kiváló nedves fékezési képességeivel és erős aquaplaning ellenállásával, biztosítva ezzel az utazás biztonságát még a legváratlanabb időjárási körülmények között is.

A Wetproof 1 egyensúlyt teremt a maximális kényelem és a kivételes biztonság között. Alacsony gördülési ellenállása és a javított futásteljesítmény révén nemcsak az utazás lesz komfortosabb, de a környezetre gyakorolt hatás is kedvezőbb. A gumiabroncs kialakításában a Nokian Tyres a Dual Zone Safety technológiát alkalmazza, amely két funkcionális zónára osztja a futófelületet: a Stabilitás Zóna biztosítja az egyszerű és magabiztos manőverezést, míg a Nedves Biztonsági Zóna javítja a nedves tapadást és az akvaplaning ellenállást.

A Nokian Tyres Wetproof 1 egyik legfontosabb innovációja a Coanda Technológia, amely gyorsítja a víz eltávolítását az abroncs felületéről, hatékonyan megakadályozva az aquaplaning veszélyét. A futófelület közepén elhelyezkedő Flow lamellák tovább növelik a stabilitást és az aquaplaning ellenállást.

A Silent Groove Design csökkenti a belső és külső zajokat, megakadályozva ezzel a kellemetlen üvöltő hang kialakulását. Az új Aqua Sense keverék kiváló nedves tapadást, alacsony gördülési ellenállást és kiváló futásteljesítményt biztosít. A javított kopásállóság több kilométert és hosszabb élettartamot ígér az abroncsnak, míg az alacsony gördülési ellenállás energiaköltség-megtakarítást eredményez.

A Nokian Tyres Wetproof 1 tökéletes választás azok számára, akik nem hajlandók kompromisszumot kötni sem a biztonság, sem a kényelem terén. A gumiabroncs kiválóan alkalmazkodik mind nedves, mind száraz útviszonyokhoz, így garantálva, hogy az utazás minden körülmények között zavartalan és biztonságos maradjon.