Elnökváltás a Megyar Gumiabroncs Szövetségnél

A szövetség fő céljai az új elnökkel sem változtak, a HTA a biztonságos közlekedés elősegítéséért próbál tenni.

A Hankook elnöke így fogalmaz: „Meggyőződésem, hogy a szövetség társadalmi szerepvállalásának erősítésével, együttműködésben a közlekedésben részt vevő valamennyi érintettel, biztonságosabbá tehetjük a mindennapokat”

Lee Byung Ryong Szöulban végzett közgadászként, Magyarországon pedig 2012-ben kapott kinevezést. Azóta irányítja a Hankook Tire Budapest Kereskedelmi Kft-t.

Az említett időszakban a rácalmási gyár hatalmas fejlesztésen esett, illetve esik át. Most folyik az üzembővítés és modernizálás harmadik fázisa, mely után évi 19 millió gumiabroncs gyártására képes kapacitás áll majd a Hankook rendelkezésére, Magyarországon. Innen látja el a gumigyártó az európai abroncspiacot.
,Megtörtént a szokásosnak mondható elnökváltás a Magyar Gumiabroncs Szövetségnél, így az elkövetkező időszakban Lee Byung Ryong, a Hankook Tire Budapest Kereskedelmi Kft. 43 éves vezetője tölti be az elnöki pozíciót.

A váltás december elsejétől lépett életbe, ekkor adta át a stafétát a szlovén Matej Zavrl, aki a Goodyear-Dunlop hazai vezetője.