Erő, Biztonság, Kényelem – Nokian zLine és Nokian Line


A sportos Nokian zLine nagy teljesítmény mellett is stabil, pontos és csendes. A sportos autók biztos tapadást és gyors, pontos kezelhetőséget igényelnek, amit a zLine teljes mértékben kielégít.

A Nokian Line átlagos felhasználású gépjárművekre tervezték, különös figyelmet fordítva az optimális tapadásra nedves úton és a változatos európai útviszonyokra.

Innovációk:

Túlfolyó mintázat árkok (Swoop Groves) Hatékony védelem az aquaplanninggel szemben. Az elliptikus kialakítású keresztmintázat árkok több vizet tudnak felvenni a kritikus helyzetben, amikor a gumiabroncs hosszirányú árkaiban megnő a víz mennyisége. A gyorsabb és jobb víz elvezetés csökkenti az aquaplanning létrejöttének kockázatát.

Aquaplanning jelzés (DSI) Amikor vízcsepp szimbólum eltűnik, a mintázatmélység 4 mm alá csökken. Ezzel arra figyelmezteti a gépjárművezetőt, hogy nagyobb az aquaplanning kockázata.

Csendes mintázat árkok Különleges kialakításával nagy mértékben csökkenti a zajt, így kényelmesebbé és komfortosabbá teszi az utazást.

A Nokian Line és zLine mintázatok megtalálhatóak szervizeinkben és webáruházunkban egyaránt.
,
A Nokian nyári gumi mintázatai minden felhasználó számára kiváló biztonságot és kényelmet nyújtanak a változatos nyári körülmények között.
A Nokian zLine nagy teljesítményű autókra lett fejlesztve és sportos vezetésre, a Nokian Line, pedig átlagos gépjárművek biztos tapadására vizes útburkolatokon is.
pályázati logó