Hercegnő a gumiabroncs raktárban

Mielőtt elképzeltem volna, hogy a hercegnő benzinszag függő, gumiabroncs koptató életmódot él, jött is a magyarázat, miért is egy királyi családtag avat táblát és gumiraktárt.

A hercegnő szoros kapcsolatban áll a Transaid jótékonysági szervezettel, amit a Hankook is rendszeresen támogat, nagyobb összegekkel. Így valósulhatott meg a szervezet több afrikai akciója is, mint például a Cycle Madagascar Challenge bicikli verseny.

Íme tehát a kapcsolat, illetve a módszer, amivel eladhatóvá, sőt izgalmassá tehető még egy téli-nyári gumiabroncs raktár nyitás is. Ehhez persze kell a britek mentalitása is.
,Nem, nem egy bizarr mesekönyv címe ez, hanem egy valós történeté. A Hankook marketingesei nem bízták a véletlenre a Good-will vadászatot, az Egyesült Királyságban.

Következzen két tény:
1)    Ami Angliában történik, és a királyi családot érinti, a briteknek azonnal érdekes.
2)    Lássuk be, kit érdekelne egy gumiabroncs raktár felavatása?

És most kombináljuk össze a kettőt. Illetve már megtette ezt helyettünk a magyarországi érdekeltséggel is rendelkező, Hankook gumiabroncs gyár. A ’97 óta Daventry-ben székelő Hankook, új téli és nyár gumiabroncs raktárt nyitott, mintegy tizennégyezer négyzetméteren.

A megnyitó díszvendége, illetve az emléktábla felavatója pedig nem volt más, mint Anna Hercegnő, a brit királyi családból.