Itt a Smartflex négyévszakos abroncs

Másik – élettartamot növelő – fejlesztés, ami a Smartfelx négyévszakos gumija megkapott, az a kopáskiegyenlítő megoldás, ami kis támasztékokból áll.

Az abroncscsalád másik tagja a DH31-es, ami az előzőhöz képest, még egy sor bordát kapott, hatszögletű mintablokkokkal, ami így egy méhkaptárra emlékeztető textúrát ad. Mindkét verzióra jellemző továbbá a háromdimenziós mikorbarázda rendszer, amely tovább javítja a futófelületet és a vonóerőt is. Ezek pedig egy szállítmányozó, flottavásárló számára gazdaságilag elhanyagolhatatlan tényezők. Túlmutatnak akár az EU-s címke gumiabroncs ismérvein is. (Erről szóló írásomat itt olvashatják. )

A Smartflex abroncsok 2013 őszétől lesznek elérhetők a piacon. Addig is érdemes figyelni a teszteket.
,A Hankook marketingesei, Smartflex fedőnevű négyévszakos abronccsal, a gazdaságos termékeket kereső (más néven árérzékeny) célcsoportnak próbálnak kedvezni. A Smartflex abroncssorozat buszokra és tehergépkocsikra lett tervezve.

Az öt sor bordával behálózott Hankook gumi, azokat a szállítmányozókat célozza, aki közép és/vagy hosszútávú szállításokat végeznek. A strapabíróságot a spirális, acélhuzalos tekercselés biztosítja. A gyár tesztjei szerint, a technológia a kormányozhatóságot és a futásteljesítményt is javítja.