Kimagasló teljesítményű motorabroncsok

A legjobb sportabroncs


Mind Jeremy McWilliam mind pedig a másik tesztelő, John McAvoy egyetértett abban, hogy a teszt legjobb sportabroncsa címet, a Dunlop riválisának, a Pirelli DIABLO™ Rosso Corsának ítélik oda. Az abroncs 92 pontja a maximális 100-ból erősen árulkodó.

Az olasz gyártó gumiabroncsa sebességben is felűlmúlta a Dunlopot, a Bridgestone S20 Evo-ról nem is beszélve.
Ez volt a kategóriában a Pirelli harmadik sikere, 2010 és 2013 után.
,Jó híreket könyvelhetett el a Dunlop, motorabroncs részlege, miután a 2014-es Performance Bike teszten a SportSmart 2 hozta el a győzelemmel járó dicsőséget.  (Egész pontosan a teszt, országúti abroncs szekcióját.)

„Egyáltalán nem csúszik meg az abroncs, egész egyszerűen szükségtelen a kipörgésgátló beavatkozása. Lehetetlen nem a maximális pontszámot adni.” Ezekkel az elismerő szavakkal illették a Dunlop SportSmart 2-est.

A gyártó szerint, a SportSmart 2-es fejlesztése során kimondottan a vezetési élmény optimalizálására törekedtek, a kezelhetőségre kimondottan fókuszálva.

A 2013-as termékbevezetés óta több pozitív visszajelzést kaptak motorosoktól, az abroncs kanyarvételi tulajdonságáról és gyorsításkori stabilitásáról. A mostani Performance Bike teszt szintén a pozitív visszajelzések közé sorolható. Emelte ki Mark Sears, a Dunlop motorabroncs részlegének termékmenedzsere.

pályázati logó