Mi kerül a Porsche Macan alá?

Mindhárom a Michelin Latitude család tagja. Alapvetően a debütáns, Latitude Sport 3 nyári gumi kerül a Porsche Macan alá, de bizonyos piacokon, illetve speciális régiókban a Latitude Alpin 2 téli gumin vagy a Latitude Tour HP négyévszakos abroncson gördülhet ki az új modell a szalonokból.

A Latitude Sport 3 egy harmadik generációs abroncs. Már az első generációt is társíthattuk a Porschéval, hiszen 2002-ben az első Cayenne kapta meg a mintázatot.

A Michelin illetékese elmondta, mindhárom mintázat, illetve a Latitude abroncscsalád jól tükrözi a cég „totális teljesítmény” stratégiáját. Az, hogy jó úton járnak nem lehet kérdéses, hiszen nem véletlenülválasztotta a cég abroncsait egy Porsche szintű luxusmárka.
,Biztosan sokan találkoztatok a Porsche Macan-nal. Tele volt a megjelenéssel az internet, pedig a vevők még csak grist áprilisban vehetik át a Porsche nem kimondottan SUV modelljét. (Nevezzük inkább szabadidő autónak.)

A Macan egyébként, az indonézeknél tigrist jelent. Egy ügyes PR fogással, a Porsche Centrum Budapest örökbe is fogadta a Budapesti Állatkert, nemrégiben született tigriskölykét, aki szintén a Macan nevet kapta.

Nemrég pedig új hírrel bővült a gyorsan épülő Macan kultusz. Az autó alá ugyanis kiválasztották (és nyilvánosságra hozták) a gyári gumiabroncsok konkrét márkáját és mintázatát. Ráadásul egyből nem is egy, hanem három abroncs került elő ebben a szerepben.