Bolognában járt a MARSO

Az Autopromotec gyökerei 1965-ig nyúlnak vissza, amikor az AIRP (Olasz gumiabroncs újrafutózók szövetsége) megtartotta első nemzetközi kiállítását (SARP). A rendezvény célja az újrafutózó ágazat technológiai fejlődésének bemutatása volt. 1991-ben a SARP és a SIAC rendezvények egybeolvadtak és egy közös kiállítást szerveztek Autopromotec néven.

2005-ben olyan új termékágazatokat vezettek be a szervezők, mint az autóalkatrészek. Ezzel a lépéssel a kiállítás már a teljes autóipari utángyártást felölelte.

Mára a rendezvény olyan hatalmasra nőtte ki magát, hogy tematikus szekciókat alakítottak ki, ahol a látogatók a különböző csarnokokban az érdeklődésükre szabott professzionális előadásokkal és kiállításokkal találkozhatnak.

Az Autopromotec egy exkluzív lehetőség, ahol a gépjárműipari újításokat és csúcs minőségű technológiákat láthatunk elsőként. A kiállításon a gyártók és kizárólag a felhatalmazott kereskedők vehetnek részt, mint kiállítók.

A MARSO fontosnak tartja, hogy kollégáit folyamatosan képezze és az így szerzett tapasztalatokat átültesse szerviz tevékenységébe, ezáltal is növelve a MARSOPONT hálózat színvonalát.
,
A MARSO munkatársai is ellátogattak Európa egyik legrangosabb nemzetközi járműipari kiállítására az Autopromotec-re, amit idén már 27. alkalommal rendeztek meg a bolognai vásárközpontban.