A BMW X1 gyári kiegészítője lett a Nokian WR D4 téli gumiabroncs

A Nokian WR D4 a tapadás bajnoka, amely egyedi innovációval biztonságos és kiegyensúlyozott vezetést biztosít, nedves és havas utakon egyaránt. A minden téli időjárásban remekül teljesítő abroncs, a világ első prémium kategóriás téli gumija, amely nedves tapadásával kiérdemelte az EU legjobb, A osztályú minősítését. A téli gumi fejlesztőjének legújabb fejlesztései: A Nokian blokk-optimalizált bordázata és Twin Trac Silica gumikeveréke extrém körülmények között ellenőrzött kezelhetőséget és stabil tapadást biztosít.

Nokian blokk-optimalizált bordázat

Jobb téli tapadás, biztonságosabb kormányzásérzet. A futófelület minden egyes blokkjának és bordájának pontosan meghatározott alakja és szerepe van, ami a tökéletes tapadási és vezethetőségi tulajdonságokban érhető tetten.

Nokian kettős szilika gumikeverék

Pontos tapadás, kiváló kopási ellenállás, alacsony üzemanyag-fogyasztás. A természetes gumit, szilíciumot és repceolajat tartalmazó Nokian Twin Trac Silica gumikeverék részecskéinek egyenletes eloszlása havas és nedves tapadás esetén is csúcsteljesítményt nyújt. A Nokian WR D4 bőséges (14 és 20 hüvelyk közötti) méretválasztékkal, Q-W sebességosztállyal áll a közepes méretű családi autó tulajdonosok rendelkezésére. A kifejezetten Közép-Európa számára tervezett téli gumi-kollekció 2015 őszétől áll a teljes mértékben az ügyfelek rendelkezésére.

Miért válasszuk a Nokian WR D4-et?

•    Sosem látott tapadás nedves, száraz és havas úton egyaránt
•    Rendkívül stabil és kiegyensúlyozott vezetési élmény
•    Hatékonyan előzi meg a jégen- és a vízencsúszást
•    Könnyedén gördül, környezetkímélő és üzemanyag-takarékos

,

A BMW csoport jóváhagyta a Nokian WR D4 téli gumiabroncsot BMW X1 gyári kiegészítőjeként. Ez a nagy teljesítményű SAV (Sports Activity Vehicle) a Nokian WR D4 225/55 R17 97H méretű gumiabroncsot használja majd.