Téli gumi jó áron, akciósan és top akcióban


Ráadásul minden hétfőn előrukkolunk heti TOP4 akciós téligumi termékünkkel is, melyet bátran ajánlunk a leendő téligumi vásárlók figyelmébe, mert a piacon az egyik legjobb kínálatnak felel meg. Amennyiben nem talál az autója méretében téli gumit a TOP4 kínálatunkban, kattintson a „további téli gumi akciók” gombra és az akciós téligumi oldalra jutva válassza ki a kívánt méretet!



Nem akar válogatni az akciós oldalon? Írja be a keresőbe a kívánt méretet, válassza ki a gumitípus közül a „téli gumi” jelölést és nyomja meg a keresés gombot! Az Ön által választott méretben minden raktáron található téligumi fel lesz sorolva. A felsorolás elején az akciós téli gumi árak jelennek meg, melyeket a „bomba áron” ikon jelképez, ráadásul, ha még egy kis „ajándékdoboz”látható a bomba áron ikon alatt, az azt jelenti, hogy a márka még valamilyen ajándékot vagy nyereményjátékot is kínál a téli gumi megvásárlása mellé.



Ne késlekedjen! Nézze meg TOP4 akciós téli gumi ajánlatunkat vagy írja be keresőmezőbe az autója téli gumi méretét! Vásárolja meg mihamarabb a biztonságot jelentő téli gumiját és szereltesse fel szervizeinkben!

Foglaljon időpontot a 40/20-40-80 –as telefonszámon és kerülje el a várakozást!



,

Megkezdődött a tél hazánkban is. Leesett az első hó. Az ország nagy területén havas eső vagy szimplán eső esik, de a 0-5 °C közeli hőmérséklet és a síkos utak egyértelművé teszik, hogy véget ért a vénasszonyok nyara az autónk számára is. Az időjárásnak megfelelő gumiabroncsokkal – azaz téli gumi val - kell közlekednünk ahhoz, hogy biztonságban tudjuk magunkat és autóstársainkat is az utakon.


Aki még nem tette, nem várakozhat tovább, szereltessen fel téli gumiabroncsokat az autójára!
A MARSO nemcsak jó árasította a téli gumi készletét , de több mint 700 téli gumi árát be is akciózta, hogy mindenki megtalálja az autójának és pénztárcájának leginkább megfelelő márkájú és méretű téli gumit, amit autójára szereltethet.