400 abroncsot biztosítunk az I. ExtremeTrail Akadályfutásra

Manapság egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek azok a futóversenyek, ahol nemcsak az idővel kell megbirkózni, hanem különböző nehézségű akadályok is tarkítják a terepet. Előző évben a Spartan Race versenysorozat Tokajban már bizonyított, egyszerre élvezték a versenyzők a különböző nehézségű akadályokat és a szőlődűlők őszi fényben pompázó környezetét.

A szervező ExtremeTrail Hungary SE alapítói 3 éve valamennyi Spartan Race versenyen ott vannak és szeptember elejei, első saját szervezésű versenyük nem titkolt célja, hogy minél többen megszeressék ezt a fajta versenyt.  Jelenleg már 500 induló regisztrálta magát a szombati napra és nemcsak Magyarországról: érkeznek indulók Svédországból, Szlovákiából és Romániából is.

Korosztályonként lehet indulni a juniortól a mastersig két távon: 7,5km és 15km. Minden korcsoportban díjazzák az első három helyezettet, de minden induló kap egy kis ajándékot.

Szeptember 02-án reggel 07:00 órakor lehet a helyszínen regisztrálni, az első indulók 09:00 órakor kezdhetnek neki a pályának, majd 2 percenként újabb 15 ember indulhat egészen 12:00 óráig.

Itt nincs limit idő, amely alatt teljesíteni kellene a versenyt, ellenben van büntetés: amennyiben az induló az egyik gyakorlatot nem tudja megoldani, többször próbálkozhat, ha nem sikerül, akkor viszont például 20 guggolást kell abronccsal együtt végrehajtani.

A szervezők a gyerekekre is gondoltak, hiszen akár már 4 éves kortól is el lehet indulni, a kicsiknek 500 métert kell megtenniük akár szülővel együtt, a 14 évesek már 1km-es pályán is indulhatnak, 16 éves kortól pedig már lehet indulni a felnőtt távon is.

A rendezvényről bővebb információt az alábbi linken találsz: http://bit.ly/2gobI5M

,

2017. szeptember 02-án az ExtremeTrail Hungary SE első alkalommal szervezi meg az ExtremeTrail Akadályfutást Tokajban, amelyre a MARSO Kft. több mint 400 személygépjármű és mezőgazdasági abroncsot biztosít.